Tekokasvit netistä

Tekokasvit ovat oivallisia tapoja parantaa viihtyisyyttä ja mukavuutta työpaikoilla. Ne ovat kauniita, kestäviä ja edullisia ja, mikä parasta, meillä AJ Tuotteilla on laaja valikoima erilaisia tekokasveja työpaikoille – sinun tarvitsee vain valita suosikkisi! Voit valita esimerkiksi aidonnäköinen viherkasvin tai tekokukan tai jonkin muun kasvin ja sijoittaa sen joustavasti melkeinpä minne tahansa toimistossa ja työympäristössä, sillä tekoviherkasvit ei ole lainkaan nuukia sijoituspaikkansa suhteen, ne kun eivät kaipaa sen paremmin auringonvaloa kuin kasteluakaan.

Isot tekokasvit luovat viihtyisyyttä toimistoon

Ikikasvien käyttö on suosittua, koska se on helppo ja kustannustehokas tapa piristää huoneen ilmettä. Keinokasveja ei tarvitse hoitaa, ne ovat tuoksuttomat ja hypoallergeenisia eli sopivat hyvin myös ympäristöihin, joissa on yliherkkiä tai allergeenisia henkilöitä. Viihtyisyyttä toimistoon vaivatta siis! Vaivattomuutta lisää myös se, että jos pidät kasveista muttet jaksa hoitaa niitä, ratkaisu on tekokasvi. Jos kaipaat hieman erilaista tunnelmaa, esimerkiksi teko-bambu voi olla erinomainen vaihtoehto. Se on yhtä helppohoitoinen kuin kaikki muutkin muovikasvit, mutta bambumallisena se luo toimistoon toivottua harmonista tunnelmaa. Tämä suuri ja koristeellinen bambu sopii esimerkiksi nurkkaan tai tilanjakajaksi. Sisältää vihreän ja messingin värisen metalliruukun ja 5 litraa kevytsoraa.

Edulliset tekokasvit ruukulla toimivat myös tilanjakajina

Meillä on saatavilla lukuisia tuotteita, joissa saat sekä kasvin että metallisen ruukun samalla kertaa. Tämä takaa, että ruukku ja kasvi sopivat hyvin yhteen. Esimerkiksi tämä suurikokoinen tekokasvikokonaisuus voi olla monipuolinen lisäys toimistoon myös siksi, että niillä voi rajata ja jakaa tiloja tarpeen mukaan. Kokonaisuus sisältää kasvin, mustat koristekivet ja korkean ruukun. Kannattaa ehdottomasti pitää mielessä, että toimisto on kokonaisuus, ja myös viihtyisyys koostuu useasta eri palikasta. Erilaiset huonekasvit ja -kukat ovat yksi osa sitä. Muut tärkeät viihtyisyyttä lisäävät tekijät toimistoissa, halleissa ja muissa työympäristöissä ovat esimerkiksi toimistotuolit. Hyvä toimistotuoli on painonsa arvosta kultaa, sillä siinä vietetään suuri osa päivästä, ja hyvin ergonominen tuoli auttaa ennaltaehkäisemään erilaisia niska- ja hartiaseudun vaivoja. Toinen tapa lisätä viihtyisyyttä on myös varmistaa, etteivät tilat ole hälyisiä ja meluisia, mitkä ovat nykyaikaisten avokonttoreiden helmasyntejä. Siksi esimerkiksi akustiikkalevyt voivat auttaa vähentämään melua tehokkaasti ja edullisesti haastavimmissakin tiloissa.