Sohvista lavahyllyihin – kaikki AJ:lta

Sohvista lavahyllyihin – kaikki AJ:lta

Se näkyy kun töissä viihtyy. Tiesitkö, että valikoimamme ja ammattitaitomme ulottuu kuormalavahyllyistä, teollisuuspöydistä ja pukukaapeista toimistokalusteisiin ja julkisten tilojen kalusteisiin? Me AJ Tuotteilla tarjoamme työpaikallesi modernit kalustusratkaisut yli 15 000 tuotteen valikoimalla – kaikkea sohvista lavahyllyihin. Parannamme työympäristöäsi kanssasi. Se on HAPPINESS AT WORK.

Sohvista lavahyllyihin – takuu 7 vuotta

Valikoimassamme on noin 15.000 tuotetta eri työtiloihin – kaikkea sohvista lavahyllyihin. Olemme kokonaisratkaisujen tarjoaja, joten valikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi kaikenlaisten työympäristöjen parantamiseen.

Löydät myös lähes 1.200 tuotteemme BIM-mallit arkkitehtiesi käyttöön.

15.000 tuotetta kaikkiin työtiloihin – myös omaa tuotantoa

Omat ISO-sertifioidut tehtaat ja myyntikonttorit sekä tuotesuunnittelu varmistavat asiakkaillemme laatutuotteet järkevään hintaan. Vähän alle kolmannes valikoimastamme on oman tuotesuunnittelutiimimme tuotantoa ja valmistettu omissa tehtaissamme Puolassa, Liettuassa ja Slovakiassa. Loput hankitaan pääasiassa eri eurooppalaisilta tuottajilta. 
säilytyskaapit toimistoon

Innovatiiviset kalusteratkaisut mukavaan ja tuottavaan työympäristöön

Oma tuotekehitys varmistaa nykyaikaiset ja asiakkaiden tarpeisiin suunnittelut kalusteet. Tutustu eri kalustesarjoihimme. Seuraamme tarkkaan harkittua tuotekehitysprosessia, jonka avulla voimme hallita koko tuotantoketjua suunnittelusta ja materiaalivalinnasta tuotantoon, pakkaamiseen ja toimitukseen asti. 

Avaimet käteen - kalusta koko yritys meidän avullamme

Oletko päivittämässä toimistokalustusta tai laajentamassa varastoa? Kenties olet sisustamassa kokonaan uusia toimitiloja? Tarjoamme asiantuntevaa tilasuunnittelua pieniin tai suuriin projekteihin. Ulkoista vaikka koko kalustusprojekti meille työtilojen suunnittelusta asennukseen. Tutustu suunnittelupalveluumme – autamme mielellämme. 

Puhelin
Vastaamme numerossa 
010 32 888 50
Sähköposti
Kysy meiltä osoitteessa 
projektimyynti@ajtuotteet.fi

Asiakaspalvelu vailla vertaa 

Asiakaspalvelumme Suomessa sijaitsee Espoossa ja omat asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi. Autamme sinua niin kuin itse haluat: puhelimitse, sähköpostiste tai chat-palvelun kautta arkisin klo 8:00-16:00. Vastaamme henkilökohtaisesti puheluihin – meillä ei ole automaatteja. Verkkosivujemme chat-palvelussa ei myöskään ole botteja. 

Apua kalustamisen asiantuntijoiltamme

Kaipaatko apua työpaikan kalustamisessa? Projektipalvelun ammittilaisemme auttavat sisustamaan inspiroivan ja toimivan työpaikan, jossa huomioidaan myös terveyttä edistävät asiat. Projektipalvelumme auttaa tarvittaessa koko kalustusprojektissa suunnittelusta asennukseen – veloituksetta.
Organisaatio
ViestikenttäLiitteet
Painamalla "Lähetä" vahvistan, että olen lukenut tietosuojakäytännön.