Moduulisarja, joka vahvistaa yhteishenkeä

Harkittu oleskelutila edistää yhteistyötä. Se on myös luonnollinen kohtaamispaikka tauoilla, ja se sopii seurusteluun ja lepohetkiin. Olemme kehittäneet laajennettavan ja monikäyttöisen moduulisarjan, joka kannustaa luovuuteen ja tuo ihmisiä yhteen. Tervetuloa tutustumaan VARIETY-sarjan rajattomiin mahdollisuuksiin.

Katso video
VARIETY-sarjan
tarjoamista
mahdollisuuksista ja
inspiroidu tuotteiden
leikkisyydestä.

Inspiroidu valmiista ratkaisuista

Testattua laatua

Alusta lähtien VARIETY suunniteltiin täyttämään julkisten tilojen EU-standardin vaatimukset. Tämän tuotesarjan kalusteet ovat siten saatavina useilla kestävillä kangasverhoiluilla, jotka täyttävät myös Möbelfaktan vaatimukset. Lisäksi saatavana on runsaasti eri värivaihtoehtoja.

Lue lisää

Värikäs kaareva sohva, joka koostuu eri moduuleista
Tämän modulaarisen sarjan avulla haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden piirtää huoneeseen käyriä ja viivoja, ja ilmaista itseään yksilöllisesti eri värellä.
Sebastian Dell Uva, tuotesuunnittelija, AJ Produkter
Kaareva istuinryhmä, jossa on sohvia, raheja ja pöytiä

Lataa VARIETY BIM-objekteina

Kaikki moduulisarjan osat ovat saatavina BIM-objekteina. Näin arkkitehdit voivat lisätä VARIETY-tuotteet omiin digitaalisiin ympäristöihinsä..

Lataa BIM-objekteja

Asiantuntijamme auttavat kaikissa kalustusprojekteissa

Kaikki moduulisarjan osat ovat saatavina BIM-objekteina. Näin arkkitehdit voivat lisätä VARIETY-tuotteet omiin digitaalisiin ympäristöihinsä.
Organisaatio
ViestikenttäLiitteet
Klikkaamalla "Lähetä" vahvistan, että olen lukenut tietosuojakäytännön.

Lisää inspiraatiota VARIETY-moduulisarjasta