QBUS – säilytyskalusteet kaikkiin työtiloihin

Monikäyttöinen QBUS-säilytyskalustesarja tuo järjestystä työpaikallesi. Kalusteet sopivat saumattomasti yhteen, ja moduulikonseptin ansiosta voit helposti laajentaa säilytysratkaisuasi sitä mukaa, kun tarpeet kasvavat tai muuttuvat – toimistoissa, neuvotteluhuoneissa, aula- ja oleskelutiloissa. 

QBUS toimistoon 

Tarvitsit sitten pienempää säilytystilaa työpöytäsi yhteyteen toimistotarvikkeille ja muille henkilökohtaisille tavaroille tai valmista säilytyskokonaisuutta koko toimistoon, QBUS on hyvä valinta. Yhdistele sarjan kalusteita oman yrityksen toimitiloihisi sopivalla tavalla, ja saat käytännölliset säilytysratkaisut itsellesi ja työkavereillesi. QBUS-sarjan tuotteita voidaan käyttää esimerkiksi tilanjakajina, ja avointa ja suljettua säilytystilaa voidaan yhdistellä vapaasti.

QBUS mahdollistaa toimiston, jossa säilytysratkaisut ovat niin monikäyttöisiä kuin helposti saatavilla. Voit rakentaa mukavan pienen sopen yksilötehtäviä varten tai suuremman yhteistilan, jossa työntekijät voivat kokoontua. Kalustesarjasta löydät perinteikkäät säilytyskalusteet, kuten arkistohyllyt ja -kaapit, mutta myös suuremmat kokonaisuudet, jotka sisältävät esimerkiksi säilytyspenkit ja käytännölliset postinlajitteluratkaisut. 
laatikosto toimisto
väärikäs kaappi
kaapin vetimet
Ihmiset tulevat aina tarvitsemaan säilytystilaa, mutta tarve ei ole enää sama, ja se muuttuu edelleen. Haluamme olla eturintamassa, kun on kyse tulevaisuuden työpaikan tuotteista.
Anna Helgesson, tuotepäällikkö, AJ Produkter

Lisää inspiraatiota QBUS-sarjasta

Lue lisää QBUS-tuotteista!

Suuri tai pieni yritys, perinteisempi toimisto kiinteine työpisteineen tai avoin monitilatoimisto – QBUS on säilytyskalustesarja,
joka voidaan muuntaa oman yrityksen tarpeisiin. Lue lisää siitä, miksi kannattaa valita QBUS.

Lue lisää

mappikaappi

Lataa QBUS BIM-objekteina

Koko QBUS-moduulisarja löytyy BIM-objekteina.
Näin voit arkkitehtina helposti ja nopeasti lisätä QBUS-kalusteet digitaalisiin ympäristöihin.Lue lisää

QBUS kokoustiloihin 

Neuvottelutiloista saadaan tehokkaita ja inspiroivia työympäristöjä QBUS-säilytyskalustesarjan avulla. Käytännölliset kaapit tarjoavat toimivat säilytysratkaisut neuvottelutilaan niille tavaroille, joiden ei tarvitse olla jatkuvasti esillä. Neuvotteluhuoneeseen voidaan myös rakentaa säilytyskalusteita ja istuinalueita yhdisteleviä kalustekokonaisuuksia.

lukollinen kaappi
lukittava kaappi
Työtiloissa, joita monet eri henkilöt käyttävät työpäivän aikana, on tarve säilytyskalusteille, joihin voidaan nopeasti ja helposti kerätä työvälineet ja muut tavarat riippumatta sitä, mitä tiloissa tehdään. Valkotaulun tarvikkeet, muistiinpanovälineet, vesikarahvit ja muut tavarat löytävät paikkansa suljetussa säilytyskalusteessa, joka pitää huoneen siistinä ja järjestyksessä – ja ylläpitää siten myös työrauhaa kokousten aikana.
Säilytyskaapit toimistoon
penkki säilytyslaatikoilla
kalustevetimet toimistokaappiin
QBUS on kalustesarja, jonka kalusteet voidaan yhdistää toisiinsa riippumatta kalusteen mallista tai koosta.
Anna Helgesson, tuotepäällikkö, AJ Produkter

Lisää inspiraatiota QBUS-sarjasta

Lue lisää QBUS-tuotteista!

Suuri tai pieni yritys, perinteisempi toimisto kiinteine työpisteineen tai avoin monitilatoimisto – QBUS on säilytyskalustesarja, joka voidaan muuntaa oman yrityksen tarpeisiin. Lue lisää siitä, miksi kannattaa valita QBUS.

Lue lisää

värikäs säilytyskaappi
toimistokaappi liukuovilla
mappikaappi liukuovilla
matala kaappi

Lataa QBUS BIM-objekteina

Koko QBUS-moduulisarja löytyy BIM-objekteina. Näin voit arkkitehtina helposti ja nopeasti lisätä QBUS-kalusteet digitaalisiin ympäristöihin.

Lue lisää

QBUS aula- & oleskelutiloihin

QBUS-sarjan säilytyskalusteilla voidaan sisustaa tilatehokas aula ja oleskelutila, oli tila minkäkokoinen tahansa. Yhdistele sarjan eri kalusteita, jotta saat oman yrityksen toimitiloihin sopivat säilytysratkaisut. Näin voit varmistaa, että jokaisella tavaralla on paikkansa ja ensivaikutelma yrityksestäsi on hyvä. Lisäksi työntekijöiden, vierailijoiden ja asiakkaiden viihtyvyys lisääntyy.

julkisten tilojen vaatekaapit
postinlajittelukalusteet toimistoon
Vilkkailla alueilla on tärkeää, että säilytystilat ovat helposti saatavilla. Aulassa ja oleskelutilassa tarvitaan esimerkiksi lukittavat kaapit henkilökohtaisille tavaroille. Tiloissa on yleensä myös tarve säilytyskalusteille, joita monet eri henkilöt käyttävät päivän aikana.

Yhdistele avointa ja suljettua säilytystilaa, jolloin aulasta ja oleskelutilasta saadaan kutsuva kokonaisuus, jossa on mukava istahtaa alas seurustelemaan, käydä työpuheluita tai säilyttää niitä tavaroita, joita ei juuri tällä hetkellä tarvita.
julkisen tilan sohva
lukollinen lokerokaappi aulaan
pieni lukollinen kaappi
Suunnittelimme QBUS-sarjan, koska näimme suuren tarpeen koko työpaikan kattaviin säilytyskalusteisiin, aina aulasta toimiston yksittäiseen työpisteeseen.
Anna Helgesson, tuotepäällikkö, AJ Produkter

Lisää inspiraatiota QBUS-sarjasta

Lue lisää QBUS-tuotteista!

Suuri tai pieni yritys, perinteisempi toimisto kiinteine työpisteineen tai avoin monitilatoimisto – QBUS on säilytyskalustesarja, joka voidaan muuntaa oman yrityksen tarpeisiin. Lue lisää siitä, miksi kannattaa valita QBUS.

Lue lisää

toimistokalusteet uudet
laadukkaat toimistokalusteet
modernit toimistokalusteet
toimistokalusteet verkkokauppa

Lataa QBUS BIM-objekteina

Koko QBUS-moduulisarja löytyy BIM-objekteina.
Näin voit arkkitehtina helposti ja nopeasti lisätä QBUS-kalusteet digitaalisiin ympäristöihin.

Lue lisää

QBUS ruokailutiloihin

Ota kaikki hyöty irti ruokailutilasta käytännöllisten QBUS-säilytyskalusteiden avulla. QBUS-sarja mahdollistaa säilytysratkaisun kaikille taukotilojen tavaroille, mutta samalla myös viihtyisän työympäristön puheluille, yhteistyöprojekteille ja spontaaneille palavereille lounasaikojen ulkopuolella. QBUS-sarjasta löytyy kalusteita monessa eri mallissa, ja näitä voidaan yhdistää vapaasti räätälöidyksi säilytysratkaisuksi oman liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Kupit, lasit ja lautaset voidaan sijoittaa avohyllyyn tai kaappiin riippuen tarpeesta. QBUS-sarja tarjoaa muunneltavat sisustusratkaisut riippumatta siitä, onko toimistosi suuri vai pieni. Säilytyskalustus sisältää tarvittaessa istuinalueen, ja säilytyskokonaisuuksia voidaan sijoittaa pitkiksi riveiksi tai yksittäin viihtyisän työympäristön luomiseksi.
kaapin kahvat
ruokatilan kaappi

Lisää inspiraatiota QBUS-sarjasta

Apua kalustamisen asiantuntijoiltamme

Kaipaatko apua toimiston kalustamisessa? Projektipalvelun ammittilaisemme auttavat sisustamaan inspiroivan ja toimivan työpaikan, jossa huomioidaan myös terveyttä edistävät asiat. Projektipalvelumme auttaa tarvittaessa koko kalustusprojektissa suunnittelusta asennukseen – veloituksetta.
Organisaatio
ViestikenttäLiitteet
Painamalla "Lähetä" vahvistan, että olen lukenut tietosuojakäytännön.