Pukuhuoneen kalustuksen päivitys - Roots Helsinki

Pukuhuoneen kalustuksen päivitys, Roots Helsinki

Roots Helsingille syntyi tarve saada joogastudioillensa lukolliset pukuhuoneen säilytyskaapit, joissa asiakkaat voivat säilyttää vaatteitaan ja tavaroitaan joogatuntien aikana. Vaatimuksina kaapeille heillä oli kestävyys, maanläheiset materiaalit, sekä ulkonäkö. Roots otti meihin yhteyttä ja autoimme heitä löytämään juuri heidän toiveidensa mukaiset kaapit mallistostamme.

Sisustukseen sopivat lokerokaapit

Laajasta valikoimastamme löytyi Roots Helsingille lokerokaapit, jotka vastasivat heidän vaatimuksiinsa. Kaapit olivat yhdeksän ovisia lokerokaappeja, jotka on valmistettu koivulaminaatista. Koivulaminaattikaapit sopivat erinomaisesti joogastudioiden seesteiseen sisustukseen. Kaappien laminaattipinta on kestävä ja helposti puhdistettavissa. Säilytyslokeroissa on erilliset ovet, jotka saa turvallisesti lukkoon sylinterilukon avulla. Kaapinovien avaimiin oli myös teetetty upeat yrityksen mukaiset avaimenperät.

Lopputulos miellytti

Lokerokaapit täyttivät kaikki heidän vaatimuksensa ja Emilia ilmaisi olevansa erittäin tyytyväinen kaappeihin korostaen, että he pitävät meidät mielessä, mikäli heillä tulee tulevaisuudessa muita kalustustarpeita. Heidän kokemuksensa aiemmista halvemmista kalustusratkaisuista oli opettanut, että laadukkaat ja kestävät ratkaisut ovat parempi vaihtoehto pitkällä aikavälillä.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa Rootsin tarinaa ja auttaa heitä luomaan inspiroivia ja toimivia tiloja, jotka tukevat heidän brändiään ja palveluitaan. Jatkamme innokkaasti työskentelyä erilaisten yritysten ja organisaatioiden kanssa tarjoten räätälöityjä kalustusratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeitaan ja visioitaan.

Jos sinulla on kalustustarpeita yrityksessäsi, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja autamme mielellämme löytämään sinulle sopivan ratkaisun. Yhdessä voimme luoda inspiroivia ja toimivia tiloja, jotka tukevat sinun liiketoimintaasi.


Roots Helsinki

Roots Helsinki on Kalliossa vuonna 2016 perustettu yritys. Yritys sai alkunsa siitä, kun Emilia Viherkoski muiden perustajajäsenien kanssa halusivat luoda paikan, jossa jokaisella on mahdollista pysähtyä rauhoittumaan aamiaisen ja joogan parissa. Heidän vegaaninen kahvilansa oli Helsingin ensimmäinen laatuaan. Roots Helsingillä on kahvilan lisäksi kolme joogastudiota Helsingissä, joista yksi on kahvilan kanssa yhdessä Vallilassa ja kaksi muuta löytyvät Punavuoresta ja Töölöstä. Ohjatun joogan lisäksi heidän tarjontaan kuuluu onlinejoogaa, osteopatiaa ja urheiluhierontaa.

Apua kalustamisen asiantuntijoiltamme

Kaipaatko apua toimiston kalustamisessa? Projektipalvelun ammittilaisemme auttavat sisustamaan inspiroivan ja toimivan työpaikan, jossa huomioidaan myös terveyttä edistävät asiat. Projektipalvelumme auttaa tarvittaessa koko kalustusprojektissa suunnittelusta asennukseen – veloituksetta.
Organisaatio
ViestikenttäLiitteet
Painamalla "Lähetä" vahvistan, että olen lukenut tietosuojakäytännön.

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
Ole hyvä ja odota...
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.