Yksityiskohdat, joilla on merkitystä - Beslag Design

Yksityiskohdat, joilla on merkitystä - Beslag Design

Muotoilu ja laatu ovat tärkeitä Beslag Designille. Tämä näkyy kaikissa yrityksen toimisto- ja varastotiloissa Båstadissa. Arkkitehti K Linghoffin suunnittelemassa rakennuksessa jännittävät yksityiskohdat yhdistyvät harmoniseksi kokonaisuudeksi, mukaan lukien AJ:n toimittamat kalusteet, jotka vastaavat yrityksen toiveita värien, muotoilun ja toiminnallisuuden suhteen.
Uudet kalusteet ovat fiksuja, käytännöllisiä ja laadukkaita, ja ne lisäävät mukavuutta. Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön.
Hans Bergström, Beslag Design

Yritys, jolla on valoisa tulevaisuus

Veljekset Björn ja Hans Bergström ovat tehneet upean matkan Beslag Designin kanssa siitä lähtien, kun he ottivat yrityksen haltuunsa isältään vuonna 1982. Vuosien aikana he ovat kehittäneet yrityksestä alan johtavan kalusteiden ja sisustustuotteiden toimittajan. Tämä on onnistunut heidän ammattitaitonsa ja henkilökuntansa ansiosta.

Beslag Designin tuotevalikoima koostuu pienistä asioista, joilla on suuri merkitys: kahvoista, kalusteista, säilytysratkaisuista ja valaisimista koteihin ja toimistoihin. Yrityksen asiakkaat sijaitsevat pääosin Pohjoismaissa, mutta kiinnostus mantereelta kasvaa jatkuvasti. Beslag Online -verkkokaupan avulla ei ole rajoja sille, kuinka suureksi liiketoiminta voi tulevaisuudessa kehittyä.

Kaksi henkilöä istuu työpöydän ääressä. Pöydällä on paljon papereita.

Muotoilu ja laatu keskiössä

Veljekset ovat päättäneet investoida suurempiin toimitiloihin kehittääkseen liiketoimintaa eteenpäin. He uskovat liikeideaansa, jonka mukaan kokonaisuus muodostuu yksityiskohdista. Niinpä he ovat asettaneet tavoitteet korkealle uuden rakennuksen osalta.

- Muotoilu ja laatu ovat meille tärkeitä, sanoo Hans Bergström. Tämä pätee kaikkeen: tuotteisiimme, minkä kuvan annamme itsestämme, rakennuksen arkkitehtuuriin ja kalusteisiin, joiden äärellä työskentelemme.

Harkittu värimaailma

Arkkitehti Kay Linghoffin avustuksella veljekset ovat rakentaneet toimitilat, joissa kaikki sopii yhteen niin sisä- kuin ulkopuolellakin. Musta-valko-harmaa värimaailma näkyy kaikkialla: Julkisivussa, seinissä, lattioissa, lasitetuissa ovissa, yläikkunoissa sekä näyttävässä portaikossa, jossa on hissitorni ja kattoikkuna. Kalusteet ja muut sisätilojen varusteet sopivat yhteen muun kanssa. Vaikutelma on tyylikäs, rauhallinen ja miellyttävä.

Nainen, joka istuu työpöydän äärellä
Musta kaappi, jonka päällä koristeita

Korkeat vaatimukset kalustetoimittajalle

Toimitilojen kalustusta ja sisustusta valittaessa asetettiin korkeat vaatimukset värimaailmalle, laadulle ja toimitusvarmuudelle.
- Arkkitehtimme kertoi meille AJ:sta, sanoo Hans. Ja se oli hyvä valinta. AJ hoiti kaiken tuote-ehdotuksista ja tilauksista täsmälliseen toimitukseen ja asennukseen paikan päällä.

Toimistoihin erikoistunut AJ:n projektimyyjä Helena Thelander johti kalustusprojektia ja varmisti korkeisiin vaatimuksiin perustuvan sisustusratkaisun toimituksen.
- Hieno haaste, jossa tarjosimme myös erikoisratkaisuja asiakkaan toiveiden täyttämiseksi. Tulokset olivat hyviä.

neuvottelutuoli

Kalusteet toimistotiloihin ja neuvotteluhuoneisiin

Neuvotteluhuoneissa on korkeussäädettävät kulmapöydät, joissa on käytännöllistä lisätyötilaa. Huoneissa on lisäksi toimistotuoleja ja säilytyskaappeja, joissa kansiot ja asiakirjat on piilotettu liukuovien taakse hillityn vaikutelman takaamiseksi.

Toimitimme myös pöydät ja tuolit kokoustiloihin. Suurimpaan neuvotteluhuoneeseen, jota käytetään usein koulutukseen, valittiin 12 neuvottelupöytää. Niitä voidaan levittää klassiseen luentotyyliin. Pöydät voidaan myös yhdistää suureksi muodostelmaksi. Joustava ja käytännöllinen kalustekokonaisuus, joka muuntuu nykyisten ja tulevien tarpeiden mukaan.

Varastoympäristö, jossa työpisteitä, henkilöitä ja pakkauspöytiä.

Tehokkaammat varaston prosessit

Toimitimme kalusteet ja työvälineet myös Beslag Designin varastoon. Lähtevät toimitukset pakataan nyt pakkauspöydillä, joiden korkeutta voidaan helposti säätää eri työntekijöiden pituuden mukaan. Kalustetoimitukseen kuuluivat myös erilaiset lisätoimitukset, kuljetusvaunut ja muut pakkaustyötä helpottavat tarvikkeet.

- Uudet kalusteet ovat fiksuja, käytännöllisiä ja laadukkaita, ja ne lisäävät mukavuutta. Olemme siten erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, Hans Bergström toteaa lopuksi.

Haluatko tietää lisää siitä, miten kalustamisen asiantuntijamme voivat auttaa sinua? Lue lisää projektipalvelusta.

Apua kalustamisen asiantuntijoiltamme

Kaipaatko apua toimiston kalustamisessa? Projektipalvelun ammittilaisemme auttavat sisustamaan inspiroivan ja toimivan työpaikan, jossa huomioidaan myös terveyttä edistävät asiat. Projektipalvelumme auttaa tarvittaessa koko kalustusprojektissa suunnittelusta asennukseen – veloituksetta.
Organisaatio
ViestikenttäLiitteet
Painamalla "Lähetä" vahvistan, että olen lukenut tietosuojakäytännön.
Byggvarubedömmningen

joutsenmerkki

möbelfakta

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
Ole hyvä ja odota...
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.