Minkälaisen valkotaulun tarvitset?

Magneettinen valkotaulu on kätevä työkalu useissa tilanteissa: toimistoissa, kouluissa, workshopeissa, kotitoimistossa tai sairaaloissa. Sitä voidaan käyttää esityksiin, suunnitteluun, luoviin tapaamisiin tai muistiinpanoihin. Koska magneettitaulut ja lasiset kirjoitustaulut ovat suosittuja, niitä on saatavana erikokoisina ja -mallisina.
Valkotaulu pyörillä

Valitse sopiva valkotaulun malli

Pyörälliset valkotaulut: Pystyt helposti siirtämään valkotaulua eri huoneiden välillä riippuen siitä, missä sille on käyttöä, koska valkotaulussa on pyörällinen jalusta. Se on myös helppo varastoida, kun sitä ei käytetä.

Seinälle kiinnitettävät valkotaulut: Kiinnitä valkotaulu seinään vaaka- tai pystysuunnassa riippuen tilasta ja käyttötarkoituksesta. Tarkista, että valitsemasi malli on ripustettavissa kummin päin vaan.

Lasiset valkotaulut: Perinteisten valkotaulujen lisäksi valikoimastamme löytyy myös moderneita lasikirjoitustauluja. Lasiset kirjoitustaulut ovat saatavina useissa eri väreissä, jotta voit valita sopivan tuotteen työtilasi sisustuksen mukaan. Voit yhdistellä eri värejä rakentaaksesi sisustuselementin, jossa on hyödyllinen kirjoituspinta.

Ääntä vaimentavat lasiset kirjoitustaulut: Kirjoitustaulun takaosa on täytetty ääntä vaimentavalla täytteellä ja päällystetty kankaalla. Ääntä vaimentava kirjoitustaulu on osa huoneen äänenvaimennusta. Etuosa toimii kuin normaali kirjoitustaulu. Voit tarvittaessa kääntää kirjoitustaulun ympäri tai siirtää sen eri paikkaan huoneessa.

Magneettinen liitutaulu: Klassinen liitutaulu tuo tilaan nostalgisen tunnelman ja on samaan aikaan käytännöllinen apuväline työarjessa. Voit kirjoittaa sille, pyyhkiä tekstin pois ja kirjoittaa sille taas uudestaan
Lasinen valkotaulu

VINKKI! Laske huoneen melutasoa

Lasinen kirjoitustaulu MARY on magneettinen, joten voit kiinnittää siihen muistiinpanoja magneettien avulla. Takaosa on täytetty ääntä vaimentavalla täytteellä ja verhoiltu kankaalla. Näin ollen se sisältää myös toisen toiminnon magneettisen kirjoitustaulun lisäksi. Taulu on hyvä valinta tilojen jakamiseen eri alueisiin ja sitä on helppo siirtää pyörien avulla.

Tutustu tuotteeseen
Lasikirjoitustaulu

Tuo esille suunnitelmasi

Tapaamisten valmistelu: Iso valkotaulu on käytännöllinen ratkaisu, jos sinun tarvitsee kirjoittaa paljon tietoa ylös, piirtää nopeita luonnoksia ja esittää ideoita palavereissa. Se antaa sinulle runsaasti tilaa kirjoittaa ja piirtää, mikä on kätevää aivoriihien pitämiseen tai uusien prosessien tarkasteluun. Jos sinulla on magneettitaulu, voit käyttää magneetteja lisätäksesi kuvia ja piirustuksia taululle.

Aikataulutus: Hyvä tapa pitää kirjaa siitä, mitä täytyy olla tehtynä, on pyhittää tätä varten oma valkotaulunsa. Sijoita se kaikkien projektitiimin jäsenten nähtäville. Suunnittelutauluja on viikoittaista ja kuukausittaista suunnittelua varten. Niihin voi kirjata esimerkiksi työ- tai tuotantoaikatauluja. Jos yrityksessäsi on tarve pitkäaikaiselle suunnittelulle, valikoimastamme löytyy myös vuosisuunnitteluun tarkoitettuja tauluja.

Muistitaulu: Pientä työpisteen lähelle sijoitettua taulua voidaan käyttää muistiinpanoille ja muistutuksille tärkeistä tapahtumista. Voit käyttää pientä valkotaulua myös, kun haluat jättää viestin työkavereillesi, jos esimerkiksi olet poissa pidemmän aikaa työpisteeltäsi.

Ilmoitustaulu: Voit kirjoittaa suoraan ilmoitustauluun tai kiinnittää siihen muistiinpanoja magneettien avulla.


Lue lisää kokoushuoneeen sisustuksesta
Suunnittelutaulut

VINKKI! Pidä kirjaa tapahtumista

MABEL-viikkosuunnittelutaulu on jaettu viikonpäivien mukaan. Voit kirjoittaa ylös tapaamiset ja muut tapahtumat, jotta kaikki näkevät ne. Taulu on helppo ja testattu tapa jakaa viikon tärkeät tapahtumat työkavereiden kesken. Voit myös pitää viikkosuunnittelutaulua työpisteelläsi omaa suunnittelua varten.

Tutustu tuotteeseen
Tussitaulut

Esitykset ja luennot

Kaksiopuolinen valkotaulu - kirjoita kummallekin puolelle: Joskus voi olla tarpeellista valmistella tapaamisen tai luennon esitysmateriaalia tarkemmin. Käyttämällä kaksipuoleista valkotaulua voit kirjoittaa toiselle puolelle muistiinpanoja paljastamatta aineistoa etukäteen. Voit kirjoittaa yhdelle puolelle ja kääntää sen pois työkavereiden näkyviltä. Kun on oikea aika, voit paljastaa mitä olet kirjoittanut kääntämällä taulun ympäri. Kaksipuolinen valkotaulu on kätevä myös silloin, jos palaverissa käsitellään monta eri asiaa.

Kolmiosainen valkotaulu: Tämä valkotaulu on hyvä valinta, kun tarvitaan runsaasti kirjoitusalaa, sillä taulussa on viisi pintaa. Taulun kummallakin puolella on avautuvat ovet. Koska ovet voidaan sulkea, voidaan siten myös peittää ne tiedot, jotka on valmisteltu tapaamista tai esitystä varten.

Lasikirjoitustaulu pyörillä: Siirrettäviä lasisia kirjoitustauluja on saatavana erikokoisina ja useissa eri väreissä. Valitse esimerkiksi väri, joka sopii yrityksesi logoon tai sisustukseen - tai yksinkertaisesti väri, josta pidät.


Lue vinkkimme valkotaulun käyttöön kokouksissa

Valkotaulut on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön

Valkotauluissamme on kovaa käyttöä kestävä kirjoituspinta, joka on helppo pitää puhtaana. Voit helposti pyyhkiä sen, mitä olet kirjoittanut, magneettisen pyyhkijän avulla. Pyyhkijä voidaan kiinnittää valkotauluun.

Valkotauluihimme on saatavana laaja valikoima lisätarvikkeita, joista löytyy ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin, kuten magneetteja, valkotauluun tarkoitettuja puhdistusaineita ja huopaliinoja valkotaulupyyhkimiä varten.

Kysy lisää valkotauluistamme!

Jos haluat tietää lisää valkotauluistamme tai lasikirjoitustauluistamme, otathan meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tuotteistamme. Helpoin tapa on käyttää oikealla sijaitsevaa chat-palvelua, jossa asiantuntijamme vastaavat sinulle suoraan arkisin klo 8-16 – ei botteja.


Tussitaulut ja valkotaulut

Lasikirjoitustaulut

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.