Ilmoitustaulut ja korkkitaulut sisään- ja ulkokäyttöön

Analyysi toimiston sisustuksesta

Prototyyppi dynaamisesta toimistosta: tee töitä siellä missä työnteko on tehokkainta

Lue lisää

Korkkitaulut

Ilmoitustaulun avulla on helppo viestittää niin suurempia kokonaisuuksia kuin päivittäisiä uutisia. AJ:n valikoimasta löydät ilmoitustaulut niin sisäänkäynteihin kuin henkilökunnan tiloihin. Ne sopivat myös varastoon ja teollisuuteen. Ilmoitustauluja voi lisäksi käyttää toimiston työpisteissä. Ilmoitustaulun voi ripustaa lähelle omaa työpöytää, jolloin omat tehtävälistat ja muut tärkeät paperit saa esille. Ilmoitustauluja on useita eri kokoja, värejä ja materiaaleja kuten pellavakangastauluja ja korkkitauluja. Valikoimastamme löydät myös ilmoitustaulut ääntä vaimentavilla ominaisuuksilla sekä ilmoitustaulut ulkokäyttöön. Ilmoitustauluilla on, kuten muillakin tuotteillamme, kolmen vuoden takuu.

Ilmoitustaulu ulkokäyttöön

Tiedotekaapissa on huopapintainen ilmoitustaulu ja ovet ovat karkaistua lasia. Ei päästä sisään pölyä tai vettä. Kestää vaativia olosuhteita. Toimitus sisältää kaksi avainta. Hyvin suunniteltu ja toimiva ilmoitustaulukaappi perinteiseen viestintään. Ilmoitustaulukaappi sopii julkisten tiedotteiden, ilmoitusten ja varoitusten esillä pitämiseen. Kaapin saa helposti lukkoon. Ilmoitustaulukaappi sopii kouluun, julkisiin rakennuksiin, kauppaan, toimistoon. Kaappi on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Se on kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Oven ja taustan ympärillä on kumisuojus, joka estää pölyn ja kosteuden sisäänpääsyn. Seinäkiinnike on suunniteltu siten, että ilmoitustaulukaapin ja seinän väliin jää pieni tuuletustila.

Iso ilmoitustaulu pellava- tai huopakangaspinnalla

AJ:n ilmoitustaulut on valmistettu huokoisesta puumateriaalista, johon on helppo kiinnittää julisteita ja lappuja. Monissa ilmoitustauluissa on sileä huopa- tai pellavapinta. Ilmoitustauluja on saatavana useissa eri väreissä, joten ne on helppo valita omaan toimistokalustukseen ja -sisustukseen sopivaksi. Ne on helppo asentaa ja ripustaa ylös, joten ne ovat nopeita ottaa käyttöön. Voit valita ilmoitustauluun puu- tai alumiinikehykset. Lisäksi voit täydentää ilmoitustaulua valkotaululla. Näin esimerkiksi koulussa tai oppimisympäristössä oppilaat voivat kirjoittaa viereen muistiinpanoja.

Isot korkkitaulut ovat klassikoita

Perinteiset korkkipintaiset ilmoitustaulut ovat klassikoita, jotka kestävät. Niiden käyttöikä on pitkä. Korkkitaulun elastinen pinta korjaa itse itsensä. Mahdolliset nastojen ja neulojen reiät umpeutuvat itsestään, kun vaihdat lappuja ja julisteita. Korkkitaulu on hyvä lisä sisustukseen. Se voi toimia myös katseenvangitsijana keskellä tilaa. Lisätarvikkeista löydät ilmoitustauluun sopivia nastoja ym.

Iso ilmoitustaulu magneettipinnalla

Laadukkaaseen ilmoitustauluun on helppo ja nopea kiinnittää ja vaihtaa tiedotteita. Kaappi on lukittava. Mukana toimitetaan kaksi avainta.
Laadukkaista materiaaleista valmistettu ilmoitustaulukaappi on kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Ovessa on taitettava tuki, joka pitää oven auki ja helpottaa tiedotteiden lisäämistä ja vaihtoa. Koska ilmoitustaulussa on magneettinen teräslevypinta, siihen voi kiinnittää ilmoituksia magneeteilla tai kirjoittaa valkotaulutussilla. Ilmoitustaulun sisältö on helppo nähdä, sillä ovi on valmistettu kirkkaasta ja hyvin läpinäkyvästä polykarbonaatista. Ilmoitustaulukaappi sopii erinomaisesti toimistoon, vastaanottoon, kirjastoon ja sisäänkäyntien lähettyville. Kaappi on mahdollista asentaa pysty- tai vaakasuoraan.