Nomad - kalustesarja, jossa on asennetta!

Nomad - kalustesarja, jossa on asennetta!

AJ on lanseerannut uuden karismaattisen kalustesarjan - mustavalkoisen Nomad-sarjan.
– Nomad on moderni kalustesarja. Se on saatavilla hyvään hintaan ja tarkoituksella harvaosainen. Näin se palvelee mahdollisimman hyvin nuoria yrityksiä, joilla ei välttämättä vielä ole muita työkaluja kuin kannettava tietokone, sanoo Elin Basander André, suunnittelija Nomadin takana.

Nomad on erinomainen vaihtoehto aloittaville yrityksille, jotka tarvitsevat vähän tilaa vieviä kalusteita hyvään hintaan. Sarjaan kuuluu säilytyskalusteita, hyllyjä ja kätevä säilytystila johdoille ja kaapeleille. Nomad toimii ikään kuin yrityksen aloituspakkauksena.

– Olen itsekin toiminut yrittäjänä, joten minulla on kokemusta ja ymmärrystä siitä, mitä se tarkoittaa. Tiedän, miten sisustus toimii nuorelle yritykselle parhaiten ja tiedän senkin, että yrittäjänä ei pitäisi joutua laittamaan kaikkia varojaan ja energiaansa kalusteisiin, sanoo Elin Basander André.

Meillä on AJ:lla suuri valikoima toimistokalusteita, jotka sopivat varsin hyvin vakiintuneille yrityksille. Nomadin idea on, että nyt meillä on tarjota sarja myös niille, jotka ovat vasta yrityspolun alkuvaiheella. Nomad-kalusteet ovat kooltaan tavallista pienempiä ja ne on helppo siirtää uusiin toimitiloihin yrityksen muuttuessa ja kasvaessa. - Siksi sarja saikin nimekseen Nomad. Kalusteiden pitää mukautua yrityksen kasvuun ja tulevaisuuden muutoksiin, sanoo Elin Basander André.

Sarja täynnä hyviä säilytysmahdollisuuksia

Nomad-sarja on täynnä fiksuja säilytysratkaisuja. Pyörillä liikkuva hylly on helppo siirtää sinne missä kannettavaa tietokonettakin kulloinkin käytetään. Hyllyssä on lisäksi käytännöllinen lokero ja laatikko, jotka voidaan sisustaa eri tavoin.

Pöytätelineessä paperit, kynät ja vihot säilyvät hyvässä järjestyksessä ja samalla kirjoituspöydän pöytälevy säilyy vapaana. Laatikoston palapelimainen yläosan Elin on suunnitellut erityisesti sillä ajatuksella, että jokaisella tavaralla olisi oma paikkansa ja ne löytyisivät helposti.

– Tavoitteeni oli graafisesti tyylikäs ja tunnelmaltaan nuorekas kalustesarja. Nomadissa on asennetta, jota mustavalkoinen väritys korostaa. Se on lisäksi erittäin muodikas tämän hetken graafisten trendien suhteen, sanoo Elin Basander André.

Vahvoille persoonille

–Nomadin valitsevat henkilöt, jotka suhtautuvat intohimoisesti työhönsä. Luultavasti heidän työ ja vapaa-aikansa ovat lähes sama asia, Elin Basander André pohtii. Voisin hyvin nähdä, että nämä henkilöt ovat aikaisemmin olleet toimistohotellin asiakkaita ja kulkevat paikan päälle polkupyörällä, tai tuovat huoneeseen jotain mikä rikkoo arjen ja oman ajan rajapintaa, esimerkiksi pilatespallon tai pingispöydän.

– Nämä henkilöt sopivat juuri Nomadin kohderyhmään. Tämä kalustesarja peilaa omaa vahvaa työ- ja elämänasennetta, hän jatkaa.

Värityksen ja muotokielen ansiosta Nomadiin on vaivatonta yhdistää muita sisustuselementtejä.

– Itse lisäisin sisustukseen lämpimiä ja neutraaleja värejä, esimerkiksi nahkaisia ruskeita yksityiskohtia tai vihreitä kasveja. Ne pehmentävät ja sisustavat mustavalkoisia kalusteita ja sarjan lisätarvikkeita todella kivasti, sanoo Elin Basander André.


Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.