Flexus - monipuolinen ja toimiva kalustesarja

Flexus - monipuolinen ja toimiva kalustesarja

Flexus on oikea valinta kun etsit hintalaatu-suhteeltaan hyviä ja monipuolisia toimistokalusteita. Flexuksen kanssa voit sisustaa koko toimiston omien tarpeidesi mukaisesti. Kalusteet valmistetaan omassa tehtaassamme, mikä tarkoittaa että voimme tarjota korkeaa laatua hyvään hintaan.

Suosittu Flexus-toimistokalustesarjaamme kuuluu työpöydät, neuvottelupöydät ja monipuoliset säilytyskalusteet toimistoon. Ne sopivat niin pienyrityksiin kuin isoihin avotoimistoihin. Kalusteet on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta laminaatista. Tuotteita löytyy käytännöllisissä valkoisen, tummanharmaan ja pyökin väreissä. Kalusteissa on hopeanharmaat yksityiskohdat.

Säilytysratkaisut erilaisiin tarpeisiin

Tarvitsetko vain pienen laatikoston työpöydän alle vai monta hyllymetriä säilytystilaa suurempaan toimistoon? Flexus-sarjasta löytyy tuotteita joka tarpeeseen: Kirjahyllyjä, laatikostoja ja toimistokaappeja lisätarvikkeineen.

Voit luoda omanlaisesi säilytysratkaisun täydentämällä kirjahyllyä oviparilla, joka peittää koko hyllyn tai vain osan siitä. Valitse ovet joko hyllyn värissä tai yhdistele värejä omien mieltymysten mukaan. Kaappeihin on saatavana niin perinteiset oviparit kuin liukuovet.

Esimerkkejä Flexus-sarjan säilytyskalustevaihtoehdoista.

Flexus-kalustesarjan säilytysratkaisut: Hyllyjä, kaappeja, laatikostoja ym.

Säilytyskalusteissa on kauniit laminoidut pinnat kaikilla sivuilla. Siten ne voi laittaa seinän viereen tai keskelle tilaa. Suljetuissa säilytyskalusteissa on avainlukot.

Toimivat työpöydät jokaiseen toimistoon

Flexus-sarjaan kuuluu niin klassiset kiinteät työpöydät kuin myös ergonomiset sähkötyöpöydät aktiivista työpäivää varten. Työpöydät ovat tukevia ja kestävät kulutustua vuosia eteenpäin. Osassa on myös ergonominen syvennys.

Valitse joko suorakulmainen malli tai kulmapöytä. Valikoimista löytyy myös kulmapöytä, jossa on erikoissuuri työtaso.

Kaikissa työpöydissä on kestävä, laminoitu pinta, harmaa teräsjalusta ja aukot johdoille, jotta työtaso pysyy siistinä. Kiinteissä työpöydissä on lisäksi etulevyt, jotka peittävät johdot ja muut tavarat. Flexus-sarjan tuotteita voi yhdistellä keskenään vapaasti.

Työpiste, johon kuuluu työpöytä, aktiivituoli, toimistokaapit ja akustiset seinäpaneelit.

Flexus työpöytä ja säilytyskaapit.

Omaa tuotantoa

Valmistamme Flexus-kalusteet omassa tehtaassamme Puolassa. Koska tuotteet ovat omaa tuotantoa, pystymme hallitsemaan koko valmistusketjua. Näin tuloksena on korkeaa laatua paremmalla hinnalla. Voimme myös valvoa niin tuotteiden tuotantoympäristöä kuin myös tuotannon ympäristövaikutuksia.

Lisätietoa

Tutustu Flexus-kalustesarjaan >>

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.