MODULUS-sarjamme laajenee

MODULUS-sarjamme laajenee

Modulus -toimistokalustesarjamme laajenee. Olemme lisänneet valikoimaamme mm. uuden pienemmän sähköpöydän koon 1200 x 600 mm sekä vaatekaapit.

Modulus on modulaarinen toimistokalustesarja, joka muuntuu tarpeesi mukaan. Sarjasta löydät työpöydät, neuvottelupöydät ja säilytysratkaisut kaikkiin toimiston tarpeisiin. Modulus on omaa tuotantoamme. Alla esitellään Modulus -sarjan uunituoreet uutuudet. 

Työpöydät uusissa mitoissa

Modulus -sähköpöydästä on nyt uusi pienempi koko: 1200x600 mm. Jalustassa on kaksi moottoria ja 470 mm korkeudensäätöväli. Pöydän kapasiteetti on 100 kg. Jalusta on saatavana mustana, valkoisena tai hopeanvärisenä. Sähköpöydässä on hiljainen moottori sekä tasainen nosto- ja laskuliike.

Neljä työpistettä, joissa sähköpöydät ja erilaiset työtuolit.

Uuden pienemmän Modulus -sähköpöydän mitat ovat 1200 x 600 mm.
 
Modulus -pöydästä, jossa on ergonominen syvennys, on nyt myös saatavana myös koko 1600 x 800 mm aikaisemman 2000 x 1000 mm koon lisäksi. Sivupöydissä ja kulmapöydissä on nyt myös uudet mitat. Kulmapöytien päätyä on levennetty 600 mm:iin aikaisemmasta 400 mm:stä.

Modulus -sivupöydän koko on muuttunut uusien työpöytäkokojen myötä uusien työpöytien kanssa yhteensopivaksi.

MODULUS-sivupöytä ja -kaappi uudesta mallistosta.

Modulus -sivupöydän koko on muuttunut uusien työpöytäkokojen myötä. Sivukaappi on nyt korkeampi ja soveltuu siten entistä paremmin tilanjakajaksi. Runsaasti säilytystilaa.

Käytännölliset ja tilaa säästävät vaatekaapit

Modulus -sarjaan on lisätty tilaa säästävä vaatekaappi, jossa on käytännöllinen vaatetanko, irrotettava hyllytaso ja sylinterilukko vakiona. Se on hyvä valinta henkilökohtaisten tarvaroiden turvalliseen säilytykseen.

Nykyaikainen ja selkeälinjainen kaappi sopii yhtä hyvin toimistoon kuin vastaanottoon. Ovi voidaan asentaa aukeamaan oikealle tai vasemmalle, ja tuote toimitetaan osissa.
Vaatekaappi on saatavana samoissa väreissä kuin muut Modulus -sarjan tuotteet. Sen mitat ovat  2000 mm (k), 400 mm (l) ja 550 mm (s).

 Vaatekaappi on uusi lisä Modulus -sarjaan. Vaatekaapissa on vaatetanko, irrotettava hyllytaso ja sylinterilukko vakiona.

Esimerkkejä MODULUS-toimistokalustesarjan vaatekaapeista.

Vaatekaappi on uusi lisä Modulus -sarjaan. Vaatekaapissa on vaatetanko, irrotettava hyllytaso ja sylinterilukko vakiona.

Lukittavat säilytyskalusteet

Modulus -laatikostoista on nyt saatavana uusi koko, jossa on neljä vetolaatikkoa. Laatikoston korkeus on 640 mm, ja siinä on pyörät. Kaikissa laatikoissa on jatkossa keskuslukitus, eli kaikki laatikot lukitaan kerralla yhdestä lukosta.

 Modulus -laatikostoista on nyt uusi neljän vetolaatikon malli. Laatikostoissa on jatkossa aina keskuslukitus.

Erilaisia MODULUS-sarjan pyörällisiä laatikostoja.

Modulus -laatikostoista on nyt uusi neljän vetolaatikon malli. Laatikostoissa on jatkossa aina keskuslukitus.

Modulus -sivukaapeissa on nyt uusi korkeus. Korkeus on 1250 mm, jolloin se sopii entistä paremmin tilanjakajaksi. Kaapissa on kolme hyllytasoa, joille mahtuvat A4-kansiot. Myös kahvat on vaihdettu kaappeihin, joten kaapit on entistä helpompi avata. Kahvat ovat mustat, valkoiset tai hopeanväriset kuten aikaisemmin. Kaapeissa on myös lukot. Muut mitat pysyvät samoina kuin aikaisemmin (leveys 400 mm ja syvyys 800 mm).

Liukuovikaapit ovat nyt saatavana vakiona niin lukon kanssa kuin ilman. Löydät kaikki mallit verkkokaupastamme.

Ole hyvä ja odota...
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.