VARIOUS - monikäyttöinen uutuuspöytä

Valikoimastamme löydät nyt monikäyttöiset Various -pöydät, jotka sopivat esimerkiksi toimistoon, taukotilaan, ruokailutilaan ja neuvottelutilaan. Various -pöytien etuna on selkeälinjainen muotoilu, monipuolinen valikoima eri kokoja ja yhteensopivuus monien muiden tuotteiden kanssa.

Various on AJ:n oman tuotesuunnitteluosaston tuotantoa. Tämä monikäyttöinen pöytä sopii moneen erilaiseen työympäristöön kuten toimistoon, ruokalaan ja neuvottelutilaan.

VARIOUS-sarjan ruokailupöytiä ja laminaattivaihtoehtoja.

Kuvassa pyöreät Various -pöydät ja Gander -tuolit. Laminaattivaihtoehtoina ovat tammi-, koivu- ja valkoinen laminaatti samoissa väreissä kuin suositun Modulus -sarjamme tuotteissa.

Monipuoliset väri- ja jalustavaihtoehdot – Various sopii tilaan kuin tilaan

Various pöydän kansi on laminaattia, jonka värivaihtoehdot ovat koivu, tammi ja valkoinen. Kaunis jalusta on tukevaa terästä. Jalusta on saatavana mustana, valkoisena ja hopeanvärisenä. Eri värivaihtoehtojen ja yhdistelymahdollisuuksien ansiosta pöytiä voidaan helposti sovittaa olemassa olevaan sisustuksen eri työtiloissa.

Various -pöydästä on pyöreä ja suorakulmainen malli. Pyöreiden pöytien korkeudet ovat 740mm, 900mm ja 1050mm. Suorakulmaisten pöytien korkeudet ovat 900mm ja 1050mm. Pöytien äärellä voidaan siis niin istua kuin seistä. Tarkemmat tekniset tiedot löydät alinna.

Yhdistele vapaasti pyöreitä ja suorakulmaisia malleja samaan tilaan esimerkiksi dynaamiseksi ruokailukalustukseksi. Pitempi suorakulmainen pöytä sopii hyvin neuvotteluhuoneeseen.

Yhteensopivat pöydät ja tuolit helposti samassa paketissa

Verkkosivuiltamme löydät useita valmiita pakettiratkaisuja, joissa Various -pöydät on yhdistetty valmiiksi kokonaisuuksiksi yhteensopivien tuolien kanssa. Voit valita valmiin kalustuskokonaisuuden tai yhdistää pöydät haluamiisi kalusteisiin. Jokaisen tuotteen kohdalla löytyy kyseisen pöydän mitat. Kysele asiakaspalvelustamme, jos mietit tiettyjen kalusteiden yhteensopivuutta.

Korkea istuinryhmä ja VARIOUS-jalustan eri värivaihtoehtoja.

Kuvassa pitempi Various -pöytä sekä keskikorkeat Attend -jakkarat jalkatukineen. Various -pöydän jalustasta on saatavana kolme vaihtoehtoa: musta, valkoinen ja hopea.

Various sopii yhteen Moduluksen kanssa

Various -pöydän muotoilu on tehty yhteensopivaksi Modulus -toimistokalustesarjamme kanssa, joten voit esimerkiksi taukotilaan valita toimistosarjaan sopivan pöydän. Pöydässä käytetään samaa laminaattia kuin Modulus-sarjassa. Various -pöydän muotoilu on selkeälinjainen ja ajaton sekä värivaihtoehdot nykyaikaiset, joten se sopii hyvin yhteen myös monien muiden kalustesarjojen ja tuotteiden kanssa.

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.