Modernia & tyylikästä – toimistokalusteet nopealla toimituksella

Modernia & tyylikästä – toimistokalusteet nopealla toimituksella

Haluaisitko parantaa viihtyvyyttä ja yhteistyötä toimistollasi, vahvistaa brändiä ja olla houkuttelevampi työnantaja? Hanki toimiva toimistokalustus, niin loput asiat tulevat kaupan päälle. Kalustuksen hankinta on niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Tässä on trendikäs yhdistelmä mustaa ja tammea – moderni ja tyylikäs kalustus toimistoon kuin toimistoon. Kaikki tuotteet alla olevissa kuvissa löytyvät keskusvarastoltamme valmiina nopeaan toimitukseen.

Kaikki tarvitsemasi toiminnot helposti ja nopeasti 

Kalustusehdotuksessamme on kaikki, mitä voit vaatia ja toivoa nykyaikaisesti kalustetulta toimistolta: ergonomiset työpisteet, hyvin varustetut kokoustilat ja kutsuvat taukotilat. Lisäksi siinä on työrauhaa lisäävät toimistosermit ja akustiikkatuotteet sekä käytännölliset säilytystilat, jotka toimivat myös tilanjakajina. Tutustu valikoimaan ja hanki uusi kalustus nyt, niin saat työntekijöillesi - ja koko yrityksellesi - uutta puhtia. Tutustu muihin kalustusehdotuksiimme! 

Ergonomiset työpisteet 

Helpoin tapa varmistaa hyvä työergonomia ja lisätä liikettä työpäivään on valita kalusteet, joiden avulla työskentelyasentoa on helppo vaihdella. Korkeussäädettävät työpöydät, joiden avulla voi siirtyä seisomasta istumaan ja takaisin napin painalluksella, ovat oleellinen osa ergonomista työpistettä.

Jotta staattista pitkäaikaista istumista saisi purettua, on eduksi, jos työntekijä voi vuorotella perinteisen ergonomisen työtuolin ja aktiivituolin välillä. Näin keho saa lisää liikettä huomaamatta, mikä on kaikkien etu. 

Sosiaalinen vyöhyke oleskelutilojen kalusteilla

Ihmiset ovat sosiaalisia olentoja, jotka kukoistavat vuorovaikutuksessa muiden kanssa - itse asiassa sosiaalinen kanssakäyminen työtovereiden kanssa on tärkein syy siihen, miksi monet ihmiset valitsevat toimiston kotona työskentelyn sijaan. Näitä myönteisiä tunteita voidaan vahvistaa ympäristöissä, joissa ihmiset rentoutuvat yhdessä.

Sohvilla, nojatuoleilla ja matalilla pöydillä varustettu oleskelutila edistää sekä hyvinvointia että tiimityöskentelyä. Se soveltuu yhtä hyvin kahvitaukoihin kuin epävirallisiin tapaamisiin kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. 

Joustavasti kalustettu neuvotteluhuone 

Hyvältä kokoustilalta vaaditaan paljon. Sen on oltava käytännöllinen ja eri tilanteisiin mukautuva, mutta myös monessa tapauksessa luovuutta herättävä. Neuvotteluhuoneen on hyvä sopia sekä pienille että suurille ryhmille. Lisäksi siellä on oltava edellytykset esityksille, keskusteluille ja työpajoille eri muodoissa, kuten fyysisille, digitaalisille ja näitä yhdisteleville hybridikokouksille.

Veneenmuotoinen pöytä varmistaa, että kokouksen osallistujat näkevät toisensa esteittä. Matalaselkäiset tuolit antavat huoneelle ilmavan tunnelman. Käytännölliset valkotaulut, AV-laitteet ja äänenvaimennustuotteet takaavat parhaan lopputuloksen.

Toimiva tilojen rajaus ja äänenvaimennus 

Avoimissa tiloissa kalustuksen on hyvä edesauttaa työntekijöiden keskittymistä. Työpöytiin asennettavat pöytäsermit tarjoavat työrauhaa työntekijälle, sillä ne rauhoittavat työpisteen äänistä ja muista häiriötekijöistä näkökentässä.

Työpisteiden keskelle voidaan rakentaa toimiva kokoontumispaikka lyhyitä kokouksia varten, kunhan hyödynnetään kalusteita, jotka varmistavat, ettei juttelu häiritse muita työntekijöitä. Sijoita kaksi ääntä vaimentavaa korkealaitaista nojatuolia vastakkain – kätevä ja rauhallinen paikka parin henkilön juttutuokioon.

Säilytysratkaisu ja tilanjakaja samassa tuotteessa

Hyllyillä ja kaapeilla voi olla useita tehtäviä toimistossa. Sen lisäksi, että vapaasti seisovia hyllyjä ja kaappeja voidaan käyttää säilytystiloina, niitä voidaan käyttää myös tilanjakajina. Näin voidaan ottaa koko avotila käyttöön ja jakaa pohjaratkaisu erillisiin vyöhykkeisiin.

Lisäksi hyllyt ja kaapit parantavat toimiston ääniympäristöä. Monikäyttöiset kalusteet tarjoavat erilaisia toimintoja ja monenlaisia hyötyjä. 

Apua kalustamiseen suunnittelutiimiltamme

Kaipaatko apua toimiston kalustamisessa? Projektipalvelun ammittilaisemme auttavat sisustamaan inspiroivan ja toimivan työpaikan, jossa huomioidaan myös terveyttä edistävät asiat. Projektipalvelumme auttaa tarvittaessa koko kalustusprojektissa suunnittelusta asennukseen – veloituksetta.
Organisaatio
ViestikenttäLiitteet
Painamalla "Lähetä" vahvistan, että olen lukenut tietosuojakäytännön.

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
Ole hyvä ja odota...
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.