Työtuolit kotiin ja toimistoon nopealla toimituksella

työtuolit

Hyvä tietää, kun valitset työtuolia

Lue oppaamme

Työtuoleja kaikkiin tarpeisiin

Toimistotyöntekijät tekevät töitä työpöydän ääressä istuen työtuolissaan keskimäärin 7-8 tuntia päivässä. Pidemmän päälle istuminen aiheuttaa lihasvaivoja, kuten selkä- ja niskakipuja, mikä voi johtaa alentuneeseen työtehokkuuteen.

On tärkeää valita laadukas ja ergonominen tuoli, joka on suunniteltu sinulle ja työntekijöillesi mukavuutta silmällä pitäen ja terveysongelmien riskin vähentämiseksi. Lue lisää säädettävistä tuoleistamme ja löydä itsellesi sopivin malli.

Tyylikäs työtuoli kotiin tai työpaikalle – Tietokonetuoli pelaamiseen

Me AJ:lla tarjoamme laajan valikoiman toimistotuoleja, jotka sopivat eri työtiloihin. Jos etsit modernia työtuolia, joka tuo työympäristöösi hienostuneen ilmeen, tyylikkäät Watford-tuolit tai trendikkäät Lancaster-tuolit ovat hyviä vaihtoehtoja.

Jos taas etsit toimivaa ja hyvä tietokonetuoli pitkäaikaista istumista varten, Ramsey-tietokonetuoli 24-tunnin istumiseen on hyvä vaihtoehto.

Teetkö töitä pienessä kotitoimistossa? Laadukas ja edullinen työtuoli Dover on kompakti tuoli heille, jotka tekevät liikkuvaa työtä eivätkä istu pitkään kerralla. Täydennä toimistotuolia lisätarvikkeilla, kuten lattiasuojilla ja jalkatuilla, mukavuuden lisäämiseksi. Meiltä löytyy konttorituoleja kaikkiin tarpeisiin.

Design työtuoli Newbury on innovatiivinen ja ergonominen. Kooltaan hyvä valinta pieneen toimistoon sekä henkilöille, jotka etsivät pientä ja monikäyttöistä työtuolia. Tuolin innovatiivinen muotoilu piristää työympäristöä. Kätevä koko on hyvä valinta pieneen toimistoon sekä kotona työskentelyyn.

Tuolin useat säätöominaisuudet varmistavat mukavan istuma-asennon. Selkänojaa säätämällä voidaan etsiä kullekin istujalle paras mahdollinen tuki. Myös istuimen kulma ja asento voidaan sovittaa yksilöllisiin tarpeisiin.

Tuolin istuinkorkeutta on helppo säätää istujan pituuden mukaan. Ergonomisessa istuma-asennossa jalat ylettävät maahan ja reidet ovat lattian suuntaisesti. Lyhyiden käsinojien ansiosta tuoli voidaan työntää aivan pöydän viereen, mikä säästää rajallista tilaa.

Konttorituolin istuimen ja selkänojan verhoilu

Toimistotuoleistamme on saatavana useita eri verhoiluja, kuten nahka, verkko, villa, keinonahka ja polyesteri. Näin voit varmistaa, että löydät hyvän vaihtoehdon omaan tarpeeseen sekä työn vaatimuksiin. Kun valitset työtuolin materiaalia, ota huomioon myös sellaiset seikat kuin
• kestävyys,
• mukavuus,
• tyyli,
• käyttötarkoitus ja
• se, missä työympäristössä sitä käytetään.

Kuumassa toimistossa verkkoselkänoja on mukava. Jos haluat ympäristöystävällisen vaihtoehdon, valitse työtuoli, jossa on 100 % kierrätetty kangasverhoilu. Toimistotuolivalikoimastamme löytyy klassisia värejä, kuten harmaa, musta ja valkoinen, mutta myös epätavallisempia sävyjä, kuten punainen, violetti, oranssi ja keltainen.

Nahkainen työtuoli Stirling sopii henkilöille, jotka istuvat jopa 8 tuntia työpäivän aikana. Istuin, selkänoja ja niskatuki ovat runsaasti pehmustetut. Niitä on helppo säätää korkeussuunnassa, jotta työasennosta saadaan mahdollisimman ergonominen. Tumma verhoilu, jonka kontrastina on viisisakarainen alumiinijalusta. Jalustassa on pyörät.

Edestä pyöristetty istuin vähentää takareisien ja polvien rasitusta. Työtuolissa on korkea selkänoja, joka antaa hyvän tuen koko selälle. Tuolin sivut kaartuvat hieman sisäänpäin, joka parantaa istumamukavuutta entisestään. Säädettävä niskatuki tukee niskaa ja olkapäitä. Säädettävät käsinojat lievittävät käsivarsien rasitusta sekä rentouttavat niskan ja olkapäiden lihaksia.

Koska työtuolissa on synkromekanismi, istuin ja selkänoja seuraavat istujan liikkeitä. Tämä auttaa ylläpitämään vaihtelevaa istuma-asentoa päivän aikana ja tehostamaan verenkiertoa. Synkromekanismia on helppo säätää, ja sen voi lukita neljään asentoon.

Työtuolia voi täydentää jalkatuella, joka lisää istumamukavuutta edelleen tukemalla jalkoja. Tuolin alle kannattaa sijoittaa työtuolin alusta, joka ehkäisee lattian naarmuuntumista.

Klikkaa kunkin tuotteen tuotekuvausta tutustuaksesi kyseisen työtuolin verhoiluun ja materiaaleihin.

Paras työtuoli sinulle - Työtuolin säätöominaisuudet

Tarjoamme laajan valikoiman toimistotuoleja, joissa on ergonomisia mekanismeja ja säätöominaisuuksia. Näin sinä ja työntekijäsi saatte aina mukavan istuma-asennon. Esimerkiksi synkromekanismilla varustetuissa tuoleissamme selkänoja ja istuin liikkuvat määrätyssä suhteessa toisiinsa. Voit lukita tuolin haluamaasi asentoon ja siten säilyttää optimaalisen työasennon, joka on säädetty juuri omaa kehoa varten.

On tärkeää, että tuolin istuin ja selkänoja seuraavat vartalosi liikkeitä. Kehosi vaihtaa nimittäin automaattisesti asentoa silloin tällöin. Selkänojan ja istuimen suhde määräytyy tuolin mekanismin mukaisesti - tässäkin laatu on hyvä ottaa huomioon.

• Jatkuva selkänojakontakti: Selkänoja seuraa ylävartalon liikkeitä, mutta istuin pysyy kiinteästi paikallaan. Toiminnon avulla tuoli tukee vartaloa sekä edesauttaa istumista ergonomisessa asennossa ja työasennon vaihtelua.
• Keinu: Tuolilla keinuttaessa selkänoja ja istuin pysyvät toisiinsa nähden jatkuvasti samassa kulmassa. Vastus on säädettävissä istujan painon mukaan.
• Synkromekanismi: Selkänoja ja istuin liikkuvat synkronisesti toisiinsa nähden (2:1). Kun selkänojan asento muuttuu 2 astetta, istuimen asento muuttuu 1 astetta. Toiminnon avulla tuolilla saa jatkuvasti hyvän istuma-asennon. Voit nojata taaksepäin ilman, että jalat nousevat lattiasta. Istuimen ja selkänojan voi lukita kiinteisiin asentoihin ja vastusta voi säätää oman painon mukaisesti.
• Multisynkromekanismi: Selkänoja ja istuin liikkuvat synkronisesti toisiinsa nähden (2:1), mutta suhde voidaan myös katkaista istuimesta. Tällöin vartaloa on mahdollista venyttää tuolilla ja samalla jalkojen verenkierto paranee.

Haluatko työpisteestä entistä ergonomisemman? Säädettävällä työpöydällä varmistat vaihtelevan työasennon. AJ:n tuotevalikoima on suunniteltu niin, että löydät tarpeen mukaisen tuolimallin vaatimuksista riippumatta. Tarvitsetpa sitten toimistotuolin säädettävillä käsinojilla tai pitkäaikaiseen istumiseen tarkoitetun ergonomisen työtuolin, me voimme auttaa.

Voit ostaa tuolejamme verkkokaupastamme tai ottaa yhteyttä meihin chat-palvelun kautta, puhelimitse tai sähköpostitse, jos sinulla on kysymyksiä työpaikallesi parhaiten sopivasta tuolista.

Ergonominen tuoli verkkoselkänojalla

Ergonominen tuoli, jossa on hengittävä verkkoselkänoja, säädettävä ristiseläntuki ja synkromekanismi, jonka keinutoiminto on säädettävissä. Istuin on paloturvallista kangasta. Mukana tulee säädettävät käsinojat sekä niskatuki. Mesh-kankainen työtuoli, jossa on hyvät säätömahdollisuudet. Näin tuolissa voi istua mukavasti koko työpäivän. Synkromekanismi tarkoittaa, että selkänoja ja istuin liikkuvat synkronisesti toisiinsa nähden (2:1). Tämä auttaa löytämään mukavan ja oikean istuma-asennon. Myös verenkierto jaloissa parantuu. Voit säätää synkromekanismin keinutoiminnon vastusta oman painosi mukaan. Ristiseläntukea voi nostaa tai laskea. Niskatuen kulmaa voi myös säätää. Käsinojia on mahdollista säätää kolmeen eri suuntaan: Ylös/alas, taakse/eteen ja kallistus. Työtuolin mesh-kankainen selkänoja hengittää. Istuin on verhoiltu kestävällä, paloturvallisella kankaalla.