Neuvottelutuolit ja kokoustuolit

Tuolit neuvotteluhuoneeseen

Neuvottelutuolit ovat avainasemassa, kun puhutaan onnistuneista neuvotteluista ja toimivista monitoimitiloista organisaatioissa. Niissä nimittäin vietetään suurin osa ajasta! Ja siksi onkin äärimmäisen tärkeää, että nämä tuolit ovat toimivia ja mukavia. Mutta ei hätää, sillä laajasta toimisto- ja neuvottelutuolivalikoimastamme löydät varmasti organisaationne tarpeisiin parhaiten sopivat, tyylikkäät ja laadukkaat neuvottelutuolit, tarvittiin ne sitten kokouskoppeihin, neuvotteluhuoneisiin tai tilaisuuksiin kuten konferenssiin!

Asiakastuoli Langford sopii erilaisiin ympäristöihin

Muotoilunsa ansiosta Langford-tuoli on hyvä vaihtoehto muun muassa tauko- ja kokoustiloihin. Tuolissa on hyvä pehmuste; siinä voi istua mukavasti pitempiäkin aikoja. Tuolit voi pinota, mikä helpottaa siivousta ja säästää tilaa. Vankkarakenteinen ja päivittäiseen käyttöön suunniteltu Langford on yhdistelmä modernia muotoilua ja tukevarakenteista istuinta. Tämä käytännöllinen tuoli on myös hieno kaluste.Neuvotteluhuoneen tuolit Langford pyörillä

Hieno kokoustuoli minimalistisine muotoiluineen sopii hyvin useimpiin ympäristöihin. Pehmustettu tyyny tekee tuolista hyvän istua. Siinä voi istua pidempiäkin aikoja mukavasti. Pyörien avulla tuolia voi helposti siirtää tarvittaessa. Käsinojat antavat myös tarvittavaa tukea. Vankka ja päivittäiseen käyttöön suunniteltu Langford on yhdistelmä modernia muotoilua ja tukevarakenteista istuinta. Tämä käytännöllinen tuoli on myös hieno kaluste.

Pinottavat neuvottelutuolit Dawson

Monitoimitila-ajattelun mukaisesti tilat kannattaa suunnitella niin, että niitä voidaan käyttää mahdollisimman laaja-alaisesti. Kokoustiloissa tämä saattaa tarkoittaa sitä, että kokoustiloja on hyvä pystyä käyttämään muuhunkin kuin neuvotteluihin. Tällöin on tärkeää, että huonekaluja kuten tuoleja on mahdollista siirtää ja varastoida helposti. Siksi monet kokoustuolimme ovat pinottavia, mikä helpottaa suuresti niiden varastointia. Esimerkiksi käytännölliset ja ajattomat neuvottelutuolit Dawson ovat hyvä valinta konferensstiloihin ja kokoushuoneisiin. Tuolia voi täydentää kytkentäheloilla (myydään erikseen). Helojen avulla tuolit on helppo liittää toisiinsa rivien ja istuinryhmien rakentamiseksi. Neuvottelutuolit voi pinota. Tapahtuman päätyttyä ne on helppo kasata pinoon ja siirtää pois. Tuolit on helppo pinota päällekkäin siivouksen ajaksi tai varastointia varten. Siten ne vievät vain vähän tilaa säilytyksen aikana. Käytännöllinen tuolivaunu helpottaa tuolien kuljetusta ja varastointia. Vaunut myydään lisätarvikkeena ja niihin mahtuu jopa 25 pinottua tuolia. Kangas on sertifioitu Oeko-Tex Standard 100 mukaan. Se on liekinkestävä paloluokituksen EN1021-1 mukaisesti.

Ergonomiset neuvottelutuolit

Ergonomia on tärkeä elementti neuvottelu- ja kokoustuoleissa, sillä sen avulla voidaan varmistaa istumamukavuus ja toivottavasti täten myös erinomaiset neuvottelutulokset. Esimerkiksi Perry-malli on neuvottelutuoli, joka on paitsi verhoiltu kestävällä ja tyylikkäällä ja saatavilla lukuisissa eri väreissä villakankaalla, myös kokoustuoli, jossa on hyödynnetty ergonomista Sitness-tekniikkaa. Sitness-tekniikan ansiosta istuin liikkuu kolmiulotteisesti, mikä taas takaa mahdollisuudet jatkuvaan liikkeeseen. Jatkuva pieni liike aktivoi selän lihaksia ja auttaa ylläpitämään hyvää ryhtiä. Pyörälliset kokoustuolit voivat muutenkin olla hyvä vaihtoehto moniin tilanteisiin, sillä niitä on helppo liikutella – ja ennen kaikkea niissä on myös helppoa liikkua. Tämä voi parantaa istumamukavuutta merkittävästi.