Erivärisiä sohvia, penkkejä ja raheja

Laatua joka yksityiskohdassa – niin kalusteen sisällä kuin sen ulkopuolellakin

Huolehtimalla korkeasta laadusta voimme olla varmoja siitä, että kalusteet kestävät jokapäiväistä käyttöä. Näin ne kestävät myös vuosi toisensa jälkeen ja asiakkaamme investointi on kannattava. VARIETY on tuotesarja, jonka suunnittelussa on keskitytty tuotteen käyttöön – niin kalusteen sisällä kuin sen ulkopuolellakin.
Värikäs mutkitteleva sohva monesta osasta

Sisällä harkittu runko ja ulkopuolella kestävä verhoilu

Runko on valmistettu vahvasta vanerista. Se on verhoiltu pehmeällä kylmävaahtomuovilla, joka takaa hyvän istumamukavuuden. Moduulit on verhoiltu kestävällä kankaalla. Näin VARIETY sopii hyvin esimerkiksi julkisiin tiloihin, työpaikoille ja vilkkaasti liikennöidyille alueille.

Tarkasti valitut verhoilukankaat

Useiden kangas- ja värivaihtoehtojen ansiosta VARIETY-sarjan kalusteista voidaan rakentaa ainutlaatuinen ja omaan tarpeeseen räätälöity sohva. Kaikki kankaat täyttävät Oeko-Tex Standard 100 -merkinnän, Möbelfaktan ja EU Ecolabelin vaatimukset. Yhdistele verhoiluja ja värejä miten haluat.

Puoliympyrän muotoiset sohvat, joista rakennetaan suurempi kokonaisuus

Kangas nro 1 - POD CS

Suosittu, moderni ja laadukas verhoilukangas. 100 % Trevira CS. Pehmeä ja elastinen, mutta myös yllättävän kestävä. Saatavana kahdeksassa eri värissä.

Oeko-Tex Standard 100 -merkintä

Kangas nro 2 - BLUES CS II

Vahva ja kulutusta kestävä verhoilukangas. 100 % Trevira CS. Erikoinen kudontamenetelmä antaa kankaalle tunnusomaisen 3D-tehosteen. Saatavana kahdeksassa eri värissä.

Oeko-Tex Standard 100 -merkintä

Lataa VARIETY BIM-objekteina

Kaikki moduulisarjan osat ovat saatavina BIM-objekteina. Näin arkkitehdit voivat lisätä VARIETY-tuotteet omiin digitaalisiin ympäristöihinsä.

Lataa BIM-objekteja

Istuinalue, jossa on sohvia, pöytiä ja raheja

Kangas nro 3 - FOCUS MELANGE

Läikykäs kangas. 100 % uusiseelantilaista villaa. Saatavana kahdeksassa eri värissä. Ei löydy verkkokaupastamme – ole meihin yhteydessä lisätiedoista.

Oeko-Tex Standard 100 -merkintä

Kangas nro 4 - ILLUSION

Keinonahkaverhoilu. 69% PU-keinonahkaa ja 31% puuvillaa. Kestävä ja helppo puhdistaa. Saatavana viidessä eri värissä. Ei löydy verkkokaupastamme – ole meihin yhteydessä lisätiedoista.

Oeko-Tex Standard 100 -merkintä

Asiantuntijamme auttavat kaikissa kalustusprojekteissa

Me AJ:lla autamme sinua aina tarvittaessa työtilan kalustamisessa oman liiketoimintasi asettamien tarpeiden mukaisesti. Ole meihin yhteydessä, jos haluat kysyä esimerkiksi verhoiluvalinnoista, tarvitset inspiraatiota tai tahdot tietää, mitkä vaihtoehdot olisivat parhaita toimitilaasi. Me autamme mielellämme.
Organisaatio
ViestikenttäLiitteet
Klikkaamalla "Lähetä" vahvistan, että olen lukenut tietosuojakäytännön.

Inspiroidu valmiista ratkaisuista

Pitkä värikäs sohva, joka mutkittelee suuren tilan läpi

Yksinkertaisesta sohvasta rajattomat mahdollisuudet

Moderni, monikäyttöinen ja mukautuva – kuvaus sopii hyvin uuteen VARIETY-moduulisarjaamme. Kutsuva ja harkittu muotoilu sopii moneen ympäristöön sekä suuriin että pieniin tiloihin. Rajattomasti mahdollisuuksia eri istuinryhmiin – vain mielikuvitus on rajana.

Lue lisää