Vinkkejä parempaan työympäristöön toimistossa

Tällä sivulla voit lukea siitä, miten saat kokouksista tehokkaampia ja vahvistat yrityskuvaa asiakkaidesi ja työntekijöiden silmissä. Lisäksi annamme vinkkejä hyvin suunniteltuun toimistotilaan. Kaikki tämä onnistuu toimivan toimistokalustuksen avulla.
Puhelin
Soita meille
010 32 888 50
(ei puhelinautomaatteja)
Chat-palvelu
Käytä chat-palvelua
oikeassa alanurkassa
(ei chatbotteja)
Sähköposti
Kysy meiltä osoitteessa
info@ajtuotteet.fi
FAQ
Täältä saat vastauksia
yleisimpiin kysymyksiin

Vinkit hyvin suunniteltuun toimistoon

Kun toimitilat jaetaan eri vyöhykkeisiin sen mukaan, minkälaista työtä niissä tehdään ja paljonko työntekijöiden pitää pystyä keskittymään, niin kaikelle ja kaikille löytyy tilaa toimistosta. Tutustu toimistosuunnittelun vinkkeihin artikkelissamme.

Tutustu seisomakokousten etuihin

Istutteko sinä ja työkaverisi paljon kokouksissa? Silloin kannattaisi harkita seisomakokousia, sillä niistä on paljon hyötyä. Lue lisää siitä, miksi seisomakokoukset kannattaisi saada osaksi työarkea.

Lue lisää

neuvotteluhuoneen kalusteet

Asiantuntijamme auttavat kaikissa kalustusprojekteissa

Me AJ:lla autamme sinua aina tarvittaessa työtilan kalustamisessa oman liiketoimintasi asettamien tarpeiden mukaisesti. Ole meihin yhteydessä, jos haluat kysyä esimerkiksi verhoiluvalinnoista, tarvitset inspiraatiota tai tahdot tietää, mitkä vaihtoehdot olisivat parhaita toimitilaasi. Me autamme mielellämme.
Organisaatio
ViestikenttäLiitteet
Klikkaamalla "Lähetä" vahvistan, että olen lukenut tietosuojakäytännön.