Monet haluavat parantaa kuntoaan etenkin uuden vuoden aikaan ja ennen kesää. Välillä on kuitenkin hankalaa löytää aikaa liikunnalle. On kuitenkin mahdollista yksinkertaisin keinoin lisätä liikettä työpäivään toiminnallisten kalusteiden avulla. Kokeile esimerkiksi tasapainotuolia tai -lautaa. Lue lisää työergonomiasta ja liikunnallisesta työpäivästä blogistamme.
Kurkista blogiimme ja inspiroidu. Lue mielenkiintoisia artikkeleita tuotteista sekä vinkkejä työympäristön kalustamiseen ja ergonomiaan liittyen täältä.
Jokaisen tuotteen sivulla Osta-näppäimen alla löydät tuotteen arvioidun toimitusajan. Toimitusaika 3-6 arkipäivää tarkoittaa yleensä sitä, että kyseessä on varastotuote.

Ole meihin yhteydessä, jos tarvitset tarkempaa tietoa tämänhetkisestä varastotilanteesta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun
Käyttöohjeet, hoito-ohjeet ja muut asiakirjat löytyvät kyseisen tuotteen tuotetiedoissa kohdassa Asiakirjat.

Jollei käyttöohjeita kyseiselle tuotteelle ole tai tarvitset apua, ole yhteydessä asiakaspalveluumme info@ajtuotteet.fi.
Mene alla olevalle sivulle, josta löydät kaikki eri työpöytämme:

Toimistopöydät työpaikalle ja kotitoimistolle
Mene alla olevalle sivulle, josta löydät kaikki työtuolimme: 

Työtuolit toimistoon ja kotiin
Jos haluat kysyä tuotteesta/tuotteista, käytä verkkosivujemme chat-palvelua (keskimääräinen vastausaika 8 sek) tai soita asiakaspalveluumme 010 32 888 50.

Voit hakea tiettyä tuotetta hakukentästä verkkosivujemme ylälaidassa. Löydät tuotetiedot ja tuotteiden mitat tuotteiden omilta sivuilta.