Lokerokaapit

Toimiva pukuhuone

Seitsemän askelta toimivaan pukuhuoneeseen

Lue vinkit

Valmiiksi kootut

Lukollinen lokerokaapit ovat monien yritysten suosikkeja, sillä ne ovat monikäyttöisiä, hyödyllisiä ja käytännöllisiä kaappeja, joissa voi säilyttää kaikista tarpeellisimpia esineitä työpaikalla. Metalliset mallimme ovat vieläpä todella kestäviä, minkä lisäksi useissa malleissa on säädettävät jalat, mikä lisää erilaisia säätömahdollisuuksia ja luonnollisesti myös käyttömahdollisuuksia. Esimerkiksi lukittavat lokerokaapit sopivat erinomaisesti moneen ympäristöön ja erilaisiin pukuhuoneisiin, urheiluhalliin sekä liikunta- ja sosiaalitiloihin, kouluihin, sairaaloihin ja työpaikoille. Ja niissä tavarat pysyvät myös turvassa! Paras kaappi yritykselle on kaappi, joka sopii yrityksen tarpeisiin ja tiloihin, oli kyseessä sitten säädettävä malli tai seinään kiinnitettävä kaappi tai mitä tahansa siltä väliltä.

Suuri lokerokaappi sopii isolle porukalle

Suurikokoiset lokerokaapit ovat erinomaisia vaihtoehtoja, kun halutaan toimivia ratkaisuja vähän suuremmalle porukalle, ja tilaakin on. Tällaista vaihtoehtoa edustaa esimerkiksi 15-lokeroinen kaappi, jossa on kolme osaa. Monipuolisista käyttömahdollisuuksistaan huolimatta kyseessä on kompakti ja tyylikäs kaappikokonaisuus melkein kaikkiin tiloihin. Lokerokaappi on hyvä esimerkiksi henkilökunnan kaapiksi, sillä pienissä lokeroissa mahtuu hyvin säilyttämään kaikista tärkeimpiä ja henkilökohtaisimpia tavaroitaan – ja turvallisesti. Jokaisen lokeron voi näet lukita halutessaan.

Pieni lokerokaappi on kompakti ratkaisu

Pieni lokerokaappi voi olla tosiaan aivan minikaappi – kaappi yhdellä ainokaisella lokerolla eli niin kutsuttu postilokerokaappi, mutta joka tekee juuri sen, mitä lupaa: Sen avulla voit säilyttää henkilökohtaisia tavaroita turvassa, ja jonka voi kiinnittää vaikka seinälle. Enemmän keskikokoisia kaapistoja kaipaaville esimerkiksi tämä 2-osainen malli voi olla omiaan.

Lokerokaappi ja istuinpenkki

Tämä laadukas lokerokaappi on jauhemaalattua teräslevyä. Jauhemaalattu pinta on naarmuuntumaton ja kestää siten kovaa päivittäistä käyttöä. Kaappi on valmistettu 0,7 mm ja 0,8 mm paksusta teräslevystä. Vahvistetuissa ovissa on kumiset vaimennustyynyt, joiden ansiosta ovet sulkeutuvat hiljaisesti. Rungon ala- ja yläreunassa olevat rei'itykset parantavat kaapin ilmankiertoa ja päästävät ulos mahdollisen kosteuden. Lokerot soveltuvat erinomaisesti henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen esimerkiksi työpaikoilla, kuntosaleilla, kouluissa, näyttelytiloissa ja muissa yleisissä tiloissa. Kaapin mukana on jalusta, johon on hitsattu penkki. Jalusta on jauhemaalattu mustaksi, penkki on lakattua mäntyä. Jaloissa on lisäksi säätötassut. Penkillinen jalusta nostaa kaapin irti lattiasta sellaiselle korkeudelle, jossa on mukava istua. Jalusta sopii ympäristöön, jossa hyvä hygienia on tärkeää, sillä jalustan ansiosta lattia on helppo siivota myös kaapin alta. Täydennä kaapit valitsemillasi lisätarvikkeilla. Laajan valikoimamme tuotteista on helppo räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivat säilytysratkaisut.