Pukukaapit ja työvaatekaapit työpaikalle

inspiraatiota työtilojen sisustukseen

Etsitkö vinkkejä työtilojen sisustamiseen?

Lue blogiamme ja inspiroidu

Valmiiksi kootut

Metalliset pukukaapit työpaikalla eivät ole mikään pikkujuttu. Monille ne ovat aamuisin ensimmäinen piste, jonka kautta työnteko lähtee käyntiin, ja toisaalta viimeinen etappi iltapäivällä, kun vaihdetaan työvaatteet taas arkivaatteisiin. Tämän vuoksi AJ Tuotteet tarjoavat laajan valikoiman edullisia pukukaappeja erilaisiin tarpeisiin, erilaisille organisaatioille. Peltiset pukukaapit vaihtovaatteille sopivat erinomaisesti vaikkapa yrityksen henkilökunnan tiloihin, urheiluhalleihin ja vaikkapa kouluihin. Kaapit ovat monikäyttöisiä, ja esimerkiksi tasakattoinen vaatekaappi sisältää hattuhyllyn, vaatetangon sekä kaksi koukkua. Pukukaappien etuja on niiden muunneltavuus. Muunneltava pukukaappi tarkoittaa esimerkiksi jalustojen valintaa. Voit valita alustaksi esimerkiksi sokkelin, jalat tai penkin. Lisätarvikkeista saatavilla on muun muassa myös väliseiniä erottamaan likaiset vaatteet puhtaista, sekä pyyhekoukku. Vaatekaapit on usein mahdollista myös lukita. Tämä on tärkeää, sillä vaikka pukukaappi ei ole varsinainen säilytyskaappi, on se kuitenkin paikka, jossa monet säilyttävät henkilökohtaisia tavaroitaan työpaikan aikana. Se voi olla myös ainoa henkilökohtainen tila työntekijällä. Esimerkiksi valkoinen puinen pukukaappi on lukittava, samoin kuin 3-osainen säilytyskaappi, jossa on 12 lokerikkoa. AJ Tuotteilta löytyy myös Create-pukukaappisarjan, joka voitti keväällä 2015 Red Dot Design Award -muotoilupalkinnon. Lue Create-sarjasta! Tutustu myös laajaan valikoimaamme toimistokalusteita ja toimistokaappeja.

Ilmastoitu pukukaappi

Ilmastoitu pukukaappi on edullinen pukukaappi, ja onkin hyvin suosittu toimialasta riippumatta. Tuuletusaukot takaavat, että ilmanvaihto toimii. Peltinen vaatekaappi kestää hyvin käyttöä ja suojaa tehokkaasti vaatteita ja muita henkilökohtaisia tavaroita muun muassa pölyltä ja lialta. Pöly ja lika on otettu huomioon myös itse vaatekaappien siivouksessa ja huoltamisessa, sillä peltisissä pukukaapeissa se on erityisen helppoa. Pelti on materiaalina helppo pitää puhtaana, ja esimerkiksi vinokattoisissa pukukaapeissa viisto katto ehkäisee pölyn kerääntymistä kaappien päälle ja helpottaa näin siivousta. Lukittava pukukaappi ei myöskään monien mielikuvien vastaisesti todellisuudessa rämise eikä kolise. Tämä siksi, että kaappien ovissa on pysäyttimet ja kumiset vaimentimet. Kuten jo aikaisemmin mainittu, metallinen pukukaappi on jo lähtökohtaisesti edullinen, mutta erityisen halpa pukukoppi on, jos olet valmis kokoamaan sen itse. Useimmat pukukaappimme ovat valmiiksi koottuja ja sellaisina ne toimitetaankin. Yksiosainen pukukaappi on kuitenkin esimerkki kokoomattomasta pukukaapista. Se sopii erityisesti esimerkiksi uimahalleihin, pukukoppeihin, teollisuus- ja varastotilojen pukuhuoneisiin sekä urheiluhalleihin.

Z-pukukaapit

Z-pukukaappi juontaa sanana juurensa kaapin ovien muodosta, joka noudattelee Z-kirjainta. Tällöin yhdessä kaapin osassa on käytännössä kaksi kaappia käytettävissä. Uutuutena meillä on musta, kaksiosainen Z-kaappi, joka sopii erityisesti muun muassa kouluihin ja muihin organisaatioihin, joihin kaivataan kestäviä pukukaappeja. Näissä metallisissa kaapinovissa on esimerkiksi ovenpysäyttimet, jotka estävät ovia avautumasta yli 90 astetta. Kaappeja saa 1-osaisina, 2-osaisina ja 3-osaisina versioina, joten tarjolla on monenlaisia malleja erilaisiin tiloihin. Jos haluat kysyä pukukaapeistamme jotain sellaista, jota emme tässä osanneet sinulle jo kertoa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit ottaa yhteyttä kello 8 - 16:30 välisenä aikana niin puhelimitse, chatissa kuin sähköpostitsekin. Sähköposteihin vastaamme viimeistään 2 päivän kuluessa.

Pukukaappi penkillä

Pukukaappi penkillä, joka on mahdollista muokata moniin eri tarpeisiin. Kaapit on valmistettu tukevasta, kokonaan hitsatusta teräslevystä. Pinta on jauhemaalattu. Viisto katto estää tavaroiden varastoimista katolla ja pitää pukukaappialueen siistinä. Ovissa on pysäyttimet ja kumiset vaimennustyynyt, joiden ansiosta ovet sulkeutuvat pehmeästi. Rungon ala- ja yläreunassa olevat tuuletusaukot parantavat kaapin ilmankiertoa ja päästävät ulos mahdollisen kosteuden. Teräskaapit on mahdollista kytkeä koneelliseen ilmastointijärjestelmään aukon kautta (Ø 100 mm). Pukukaapit sopivat vaatteiden ja henkilökohtaisten tarvikkeiden säilyttämiseen esimerkiksi työpaikalla, urheilukeskuksessa tai koulussa. Kaappien sisällä on hattuhylly ja vaatetanko kahdella ankkurikoukullaa, jotka helpottavat vaatteiden säilyttämistä kaapissa. Kaapin mukana on jalusta, jossa on käytännöllinen penkki. Jalusta on jauhemaalattu mustaksi, penkki on lakattua mäntyä. Jaloissa on lisäksi säätötassut. Penkillinen jalusta nostaa kaapin irti lattiasta sellaiselle