Taittopöydät ja kokoontaitettavat pöydät nopealla toimituksella

Kokoontaitettavat pöydät

Taittopöydät ovat taitettavia pöytiä, jotka mahdollistavat käytännölliset ja toimivat tilaratkaisut. Erityisen käteviä taittopöydät ovat silloin, kun toiminnan ja sitä myöten kalusteiden tulee joustaa tarvittaessa nopeastikin. Esimerkiksi toimistoissa saatetaan tarvita lyhyellä varoitusaikataululla lisää toimistopöytiä tai ravintoloissa asiakkaiden määrä saattaa vaihdella radikaalistikin, ja esimerkiksi terasseille kaivataan ratkaisuja, jotka ovat mobiileja ja siirrettäviä. Meiltä löydät laajasta taittopöytävalikoimastamme käytännölliset ja edulliset kokoontaitettavat pöydät. Lisäpöytien ajatuksena on, että voit ottaa ne esille tarpeen tullen ja taitella kokoon kätevästi, kun et enää tarvitse niitä. Kun pöydät on taitettu kokoon, ne vievät vain vähän tilaa. Tämä helpottaa varastointia. Valikoimastamme löytyy myös valkoinen taittopöytä.

Taitettavat pöydät erilaisiin tilaisuuksiin

Kokoontaitettavat pöydät ovat kalusteita, jotka on nimenomaisesti suunniteltu helpottamaan arkea. Sen vuoksi esimerkiksi pyökkilaminaattinen taittopöytä on ulkonäöltään hyvin hillitty. Sen vuoksi pöytä sopiikin mitä erilaisimpiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin, oli kysymys sitten konferenssista tai firman juhlista. Jalkojen vinotuet varmistavat taittopöydän tukevuuden.

Pyöreä taittopöytä moneen tilaan

Käytännöllinen pyöreä taittopöytä sopii moneen tilaan ja käyttötarkoitukseen niin sisälle kuin ulos. Taittopöytä on käytännöllinen ja joustava tuote, joka sopii moneen käyttötarkoitukseen. Voidaan käyttää muun muassa kokoushuoneessa, näyttelyssä, taukotilassa, messuilla, juhlissa ja markkinoilla. Helppo muuttaa lisäpöydäksi silloin, kun vieraita on saapunut suunniteltua enemmän. Pöytä soveltuu moneen tilaisuuteen, sillä sitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Lisäpöytä kestää kovaa kulutusta ja siinä on vakaa jalusta. Kansi on valmistettu naarmuuntumattomasta korkeatiheyksisestä polyeteenistä, joka hylkii likaa ja kestää UV-säteilyä. Pöytää on helppo siirtää, sillä se on varsin kevyt. Vahva mustaksi maalattu jalusta, joka voidaan taittaa kokoon kantta vasten. Kokoontaitettava jalusta helpottaa pöydän varastointia. Taittopöydän etuna on, että voit tarvittaessa taittaa pöydän kolmijalan kokoon ja siirtää sen syrjään. Näin voit käyttää tilojasi monipuolisemmin. Yhdistämällä pöytään kokoontaitettavat tuolit, saadaan muodostettua siisti mutta joustava kokonaisuus. Tämä on hyvä ratkaisu etenkin silloin, kun tilaa käytetään usein eri tarkoituksiin. Kalusteiden kuljettamisen ja varastoinnin apuna voidaan käyttää pyöreille lisäpöydille tarkoitettua kuljetusvaunua. Voit käyttää pöytiä joko yksittäin tai rakentaa niistä pitkiä rivejä tai muita muodostelmia. Pienempään pöytään (Ø 1200 mm) mahtuu 4-6 henkilöä ja suurempaan (Ø 1500 mm) pöytään mahtuu 6-8 henkilöä.

Taitettava ruokapöytä kantokahvalla

Kantokahvalla varustettu taittopöytä, joka taittuu myös keskeltä varastointia ja kuljetusta varten. Monikäyttöinen kalusteratkaisu sisä- ja ulkotilaisuuksiin. Tämä taittopöytä on kätevä, monikäyttöinen kaluste, joka sopii useimpiin tiloihin. Taitettavaa pöytää voi käyttää konferensseissa, kokouksissa, messuilla, näyttelyissä ja juhlissa. Pöytämalli sopii myös koulujen ja oppilaitosten tarpeisiin. Se on hyvä valinta kaikille, jotka tarvitsevat lisäpöydän nopeasti. Pöydässä on taitettavat jalat, ja kansi taittuu keskeltä varastointia ja kuljetusta varten. Keskeltä taitettuna pöytä on helppo ottaa mukaan tai varastoida, sillä se vie erittäin vähän tilaa. Kätevä kantokahva pöydän alla helpottaa siirtämistä käytön jälkeen. Taittopöydässä on mustaksi maalattu metallijalusta. Kestävä kansi on valkoista muovia, joka on helppo pitää puhtaana. Pöytä on hyvä valinta ruokalaan tai muuhun tilaan, johon kokoontuu paljon ihmisiä. Voit käyttää taittopöytiä joko itsekseen tai yhdistää niitä toisiin pöytäryhmien tai muiden muodostelmien rakentamiseksi. Voit yhdistää taittopöytiä myös pinottaviin tai taitettaviin tuoleihin monikäyttöistä kokonaisuutta varten.

Muovinen taittopöytä puutarhaan

Muovinen kokoontaittuva pöytä on ratkaisu, jollaista monet toivovat: Helppo säilyttää, helppo pitää siistinä ja kevyt siirrellä paikasta toiseen. Valmiiksi kootut pöydät eivät vaadi alkuvalmisteluja, vaan voit mennä suoraan asiaan. Pyöreä muovinen taitettava pöytä on tyylikäs ratkaisu erilaisiin tilaisuuksiin. Tämä pöytä on tukeva ja sopii niin sisälle kuin ulkokäyttöönkin. Ulkokäytössä ei tarvitse murehtia edes auringonvalon aiheuttamista värimuunnoksista, sillä pöydän taso on UV-kestävä. Suuritiheyksinen polyesteeni hylkii myös likaa eikä myöskään naarmuunnu helposti. Todella kestävä taitettava pöytä!