Toimistovaunut kaikkiin toimistotarpesiin

Ergonomiset vaunut toimistoon

Toimistoissa on erilaisia asiakirjoja, laitteita ja muita tavaroita, jotka pitää kuljettaa paikasta toiseen säännöllisesti. Toimistovaunujen avulla voidaan ergonomisesti siirtää painaviakin kansiokasoja ja järjestää toimiston tavaroita. Kun toimistovaunut eivät ole käytössä, niitä voidaan käyttää arkistointiin ja säilytykseen. AJ:lta löydät toimivan toimistovaunun joka tarpeeseen. Alta löydät vinkkejä sopivan mallin löytämiseen. Kärrää mapit, paperit ja laatikot helposti paikasta toiseen AJ:n kätevillä konttorivaunuilla.

Toimistovaunun koko ja maksimikuormitus

Valikoimastamme löydät erikokoisia toimistovaunuja, joissa on eri maksimikuormitukset. Koon ja maksimikuormituksen avulla voit valita tarpeeseen sopivan mallin. Vaunuissa on 1-3 hyllytasoa ja/tai koreja, joita voi käyttää ylimääräisinä kuormaustasoina tai säilytykseen. Jos etsit kuljetusvaunuja, joissa on suurempi maksimikuormitus kuin toimistovaunuissa, tutustu varaston ja teollisuuden malleihin. Niissä maksimikuormitus on peräti 3.500 kg.

Järjestä kansiot ja kirjat kansiovaunuun

Säilytä usein tarvitsemiasi kansioita tai kirjoja kansiovaunussa. Tämä on kätevää, kun työntekijät käyttävät refenssitekstejä työssään tai tekevät usein töitä paperin kanssa. Kansiovaunussa on kallistetut hyllytasot ja tuet, joten kansiot pysyvät pystyssä myös silloin kun hyllytaso ei ole täynnä. Liikuteltavassa riippukansiovaunussa voidaan säilyttää jopa 80 kpl A4-riippukansiota. Vaunun lukittavaa arkistokaappia voidaan käyttää luottamuksellisten asiakirjojen säilytykseen.

Ergonomiset toimistovaunut vähentävät rasitustiloja

Toimistoissa on asiakirjoja, tulostinpapereita, toimistotarvikkeita ja muita painavampia tavaroita, joita kuljetetaan eri kerroksien ja osastojen välillä. Vaikka varastojen ja rakennusalan työntekijät kiiinnittävät paljon huomiota turvalliseen tavarankäsittelyyn ja ergonomiseen nostamiseen, toimistoympäristössä nämä asiat jätetään usein huomiotta, vaikka ne voivat ennaltaehkäistä eri rasitustiloja ja vammoja. Toimistovaunun avulla nostamista ei tarvitse tehdä, ja kaikki työntekijät voivat siirtää toimiston tarvikkeita tarvittaessa. Pyörällisen toimistovaunun avulla asiakirjat ja kansiot voidaan järjestää myös työpisteen viereen. AJ:lta löydät toimistovaunut joka tarpeeseen.

Toimita posti nopeasti perille työntekijöille

Postitusvaunu on nopea ja helppo tapa toimittaa posti toimiston, koulun tai muun työpaikan työntekijöille postinlajittelusta eteenpäin. Postitusvaunuksi sopii hyvin myös korivaunu tai keräilyvaunu. Valitse tarpeen mukaan korit tai hyllytasot – tai näiden yhdistelmä. Korillinen postitusvaunu on hyvä valinta, kun kirjeitä ja pieniä paketteja on paljon. Hyllytasoilla on sen sijaan enemmän tilaa suuremmille paketeille.