Rautalankakori myymälään

Suorakulmainen laarikori mahdollistaa tilaa säästävän säilytyksen ja liikkeen esillepanon. Ihanteellinen tilaa vieville tuotteille tai tuoteasettelun näkyvyyden lisäämiseksi. Iso lattialle asetettava rautalankakori mahdollistaa tuotteiden esittelyn mahdollisimman tehokkaasti. Sen avulla saadaan myös tilaa säästävä säilytysratkaisu mihin tahansa liikkeeseen. Se on ihanteellinen suurten ja tilaa vievien tuotteiden säilytykseen. Neljässä rautalangasta valmistetussa sivussa on avoin ristikkorakenne. Näin saadaan täysi näkyvyys ja maksimaalinen esillepano. Rautalankakori on korotettu lattiasta ja seisoo neljällä jalalla. Sitä on helppo siirtää kätevästi. Voit vaivatta säätää jalustan korkeutta.

Koriteline pyörillä myymälään

Pyörällinen koriteline, jossa on kolme koria. Hyvä valinta pienten leipien, vihannesten, herkkujen ym. esillepanoon myymälässä ja ruokakaupassa. Korit on helppo irrottaa ja kiinnittää koritelineeseen. Pyörien ansiosta telinettä on helppo siirtää. Kätevä koriteline selkeää esillepanoa varten. Teline parantaa myös myynnissä olevien tuotteiden saatavuutta. Koritelineitä voi sijoittaa eri paikkoihin myymälään ja käyttää eri tuotteiden kanssa. Helpota asiakkaiden hedelmien ja vihannesten ostamista laittamalla eri lajeja eri koreihin, käyttämällä telinettä tarjouksia varten tai laittamalla telineen kassalle impulssiostosten helpottamiseksi. Tehty hitsatusta teräksestä. Pyörät helpottavat koritelineen rullaamista paikoilleen ilman nostamisesta aiheutuvaa selän rasitusta. Voit irrottaa telineen kolme koria ja kiinnittää ne helposti takaisin.

Rustiikkinen puulaatikko esillepanoon

Puulaatikko erilaisten tuotteiden esillepanoon. Hyvä valinta esimerkiksi päivittäistavarakauppaan sekä tuotteiden esittelyyn messuilla ja tapahtumissa. Valmistettu kestävästä ja petsatusta männystä.
Täydennä tuotteiden näytteillepanoa perinteisillä puulaatikoilla, joita voi käyttää esimerkiksi hedelmien, leipien ja sesonkituotteiden kuten kurpitsojen esillepanoon. Puulaatikko on tehty rustiikkisesta petsatusta männystä. Puulaatikoita voi käyttää erikseen tai kasata pinoihin ja eri asetelmiin.