Varastohyllyt, metallihyllyt ja teräshyllyt vaativiin olosuhteisiin

Osto-opas varastohyllyn valintaan

Minkälainen varastohylly on sopiva

Lue oppaamme

Teräshyllyt

Järjestys on varastossa ja arkistossa kaiken aa ja oo. Siksi varastokalusteemme ovat ensisijaisesti funktionaalisia: helppokäyttöisiä, muuntuvia ja näppäriä. AJ:n varastohyllyt ovat monien mahdollisuuksien hyllyjärjestelmiä. Fiksujen lisävarusteiden avulla voit luoda räätälöityjä ratkaisuja mm. työhuoneisiin, varastoihin ja toimistoihin. Painoluokat eivät pelota, sillä tuoteperheemme kattaa kaikenlaiset säilytystarpeet kevyistä ja helposti kasattavista varastohyllyistä tukeviin ja raskaisiin hyllyihin, joiden kantavuudet kestävät jopa 190 kilon hyllypainon. Valintaasi helpottaaksemme olemme tehneet lyhyen esittelyn kustakin kategoriasta. Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen tuotteisiimme tai valikoimaamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähettää meille toimistoaikojen puitteissa pikaviestejä chat-ikkunan kautta.

Teräshyllyt Light on helppo koota

Light-tuoteperheen metallihylly varastoon valmistetaan jauhemaalatusta teräslevystä, mikä takaa pitkäikäisen ja kulutuskestävän pinnan. Metallinen säilytyshylly on helppo koota ilman ruuveja ja pultteja: tasot kiinnitetään hyllykannakkeilla halutulle korkeudelle, jota voidaan säätää 40 mm välein. Hyllytason alapuolella on vahva vahvikekisko. Pylväiden päissä on lattiaa suojaavat muovitassut. Voit helposti jatkaa hyllyn leveyttä lisäämällä yhden tai useamman jatko-osan ja/tai lisähyllytasoja (myydään erikseen). Jatko-osan avoin pääty asennetaan edellisen hyllyn päätyyn. Kantavuus: 150 kg/taso.

Metallinen varastohylly Power on erittäin tukeva

Toinen helposti asennettava, erittäin tukeva ja edullinen teräshylly on jauhemaalatusta teräslevystä teräksestä valmistettu Power. Hylly sopii erityisesti varastoon, mutta sopii myös toimistoon, jossa tarvitaan säilytyshylly painavimmille tavaroille. Hyllytasoihin kiinnihitsattu vahvikekisko antaa yhdelle hyllytasolle maksimikuormituksen 170 kg. Varastohylly kootaan ruuveilla ja pulteilla. Hyllytasot asennetaan halutulle korkeudella ja niiden korkeutta voidaan säätää tarvittaessa. Hyllyn leveyttä voi jatkaa halutulla määrällä jatko-osia (myydään erikseen). Kantavuus: 170 kg/taso.

Hylly varastoon Mix on joustava säilytysratkaisu

Valikoimamme varmasti monipuolisin varastohylly autotalliin tai varastoon on hyllyjärjestelmä Mix, jota voit lisävarusteiden avulla räätälöidä muun muassa työhuoneisiin, autotalleihin, varastoihin ja toimistoihin sopivaksi. Päätä itse, haluatko hyllyt umpipäädyllä vai avopäädyllä. Mix-malliston säilytystila on mahdollista lisätä yhdistämällä hyllyjärjestelmään yksi tai useampi jatko-osa. Hyllyrakenteeseen on sitten mahdollista lisätä hyllytasoja, ovia, laatikoita ja muita lisätarvikkeita, joiden avulla säilytysjärjestelmä on mahdollista optimoida vastaamaan omaa tarvetta. Lisätarvikkeet on helppo asentaa paikalleen, tai poistaa paikaltaan. Kaikki lisätarvikkeet myydään erikseen. Kantavuus: 150 kg.

Raskas varastohylly Combo toimii myös pöytänä

Iso varastohylly Combo on joustava hyllyjärjestelmä, josta voit räätälöidä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun, joka toimii samalla säilytystilana että työpöytänä. Hyllyjärjestelmään kuuluu neljä pylväselementtiä. Pylväissä on säätöreiät, joiden ansiosta voit kiinnittää hyllytasot haluamallesi korkeudelle. Jos kiinnität hyllyn sopivalle työskentelykorkeudelle, voit käyttää sitä myös työpöytänä. Hyllyjärjestelmä Combo sopii erinomaisesti vaativiin olosuhteisiin, kuten konepajaan ja teollisuuteen. Hyllyjärjestelmää on mahdollista täydentää käytännöllisillä lisätarvikkeilla. Saatavana on muun muassa työkalutauluja ja kiinnityskiskoja muovilaatikoille. Kaikki lisätarvikkeet myydään erikseen. Kantavuus: 700 kg/taso.