Työkalukaapit ja työkalukaapit pyörillä hyvään hintaan

Inspiraatiota & vinkkejä helpompaa työntekoa varten

Haluatko helpottaa työntekoa?

Lue blogiartikkeleitamme ja ota parhaat vinkit käyttöön

Kaapit työkaluille

Missä säilyttää turvallisesti ja kätevästi kaikki ne pienet työkalut, joita esimerkiksi teollisuudessa paljon käytetään? AJ-Tuotteen työkalukaapit on suunniteltu juuri tällaisia tilanteita varten. Esimerkiksi tämä pieni työkalukaappi vie äärimmäisen vähän tilaa. Siinä ei ole edes erillistä kömpelöä kahvaa, vaan avaaminen tapahtuu avaimen avulla, jotta se sopisi mahdollisimman moneen tilaan. Sisällä on kaksi tasoa, jotka voi halutessaan irrottaa, mikä lisää kaapin muuntelumahdollisuuksia. Jauhemaalatusta teräslevystä valmistettu kaappi on sekä tukeva että kulutusta kestävä. Kaapin ovi voidaan lukita sylinterilukolla. Mukana kaksi avainta. Ovi avataan kääntämällä ja vetämällä avaimesta. Kaapissa ei siis ole erillistä kahvaa viemässä tilaa.

Työkalukaappi pyörillä

Työkalukaappi on vahvaa jauhemaalattua teräslevyä. Jauhemaalattu pinta on luja ja kestää kovaa kulutusta. Se sopii työkalukaapiksi esimerkiksi korjaamoon ja tehtaalle, tai pientavaroiden säilytyskaapiksi lähes mihin tahansa tilaan. Hyllytasoa on mahdollista siirtää ylös- tai alaspäin. Hyllytason maksimikuormitus on 40 kg. Vetolaatikossa on helppo säilyttää erilaisia osia ja pientarvikkeita, sillä laatikossa ne ovat saatavilla helposti. Ylätason korotettu reuna estää työkaluja ja muita tavaroita putoamasta, kun ne asetetaan kaapin päälle. Kaapin ovessa on turvallinen sylinterilukko. Työkalukaappiin on saatavana useita käytännöllisiä lisätarvikkeita, joilla voit räätälöidä omaan tarpeeseen sopivan säilytysratkaisun. Esimerkiksi erikseen myytävillä hyllytasoilla saat kaappiisi lisää hyllytilaa. Kirjoitustaso on puolestaan käytännöllinen teline kansiolle tai muistikirjalle. Lisäksi kalteva kirjoitustaso helpottaa muistiinpanojen kirjoittamista. Pyöräsarjan avulla teet kaapistasi liikutettavan, ja voit helposti siirtää kaapin sinne missä sitä tarvitaan. Ylätasolle on saatavana kumimatto, joka estää tavaroita liukumasta tasolta pois. Kaikki lisätarvikkeet myydään erikseen.

Työkalukaappi seinään

Teräksinen työkalukaappi seinään on pieni ja joustava säilytysjärjestelmä, joka mahtuu tilaan kuin tilaan. Kaapin sisäpuolella, takaseinässä ja ovessa, on kaksi reikälevyä. Voit kiinnittää niihin erilaisia koukkuja ja kannattimia ja käyttää niitä työkalutauluna. Tarvittaessa koukut on myös helppo poistaa tai siirtää. Koukkusarjat myydään erikseen (katso lisätarvikkeet). Kaappi on vahvaa, jauhemaalattua teräslevyä. Jauhemaalaus takaa lujan ja kovaa kulutusta kestävän pinnan, joka soveltuu työpajan ja tehtaan vaativiin olosuhteisiin.Kaapin ovessa on turvallinen sylinterilukko. Ovessa ei ole tilaa vievää kahvaa, vaan ovi avataan vetämällä avaimesta. Teräskaappi voidaan kiinnittää seinään, työpenkkiin tai tasolle.