Sulkukartiot lisäävät liikenneturvallisuutta

Oranssit kartiot ovat yksinkertainen ratkaisu tieliikenteen ohjaamiseen ja pysäköinnin hallintaan tapahtumissa. Ne on helppo ottaa käyttöön, ja niitä voidaan käyttää tehokkaan suojan rakentamiseen ja yleisölle kohdistuvien vaarojen korostamiseen. Selaa kaikkia turvaratkaisujamme verkossa.

Oranssit turvakartiot

Klassiset, kevyet oranssit kartiot, joissa on valkoinen tai heijastava nauha, on suunniteltu nopeiden, kätevien ja joustavien esteiden pystyttämiseen. Ne sopivat hyvin tilapäisten esteiden merkitsemiseen, pysäköintipaikkojen varaamiseen ja liikenteen ohjaamiseen. Niitä voidaan käyttää myös helposti rakennuskartioina rakennustyömailla tai tienvarsien kunnossapitoon. Jos haluat tehdä nopean ja kannettavan esteen, yksi helppo vaihtoehto on kiinnittää hihna kartion päähän. Se on joustava ratkaisu, joka sopii hyvin tapahtumiin ja tilapäiseen liikenteenhallintaan. Sen avulla voit tehdä pitkän rajaus- tai varoitusnauhan käyttämällä useita tarpeen mukaan sijoitettuja kartioita.

Kokoontaitettavat liikennekartiot

Nämä innovatiiviset kokoontaitettavat kartiot ovat loistava vaihtoehto tavallisille liikennekartioillemme. Tämä on kannettava malli, jonka voit taittaa nopeasti ja helposti kokoon ja heittää pakettiauton tai jopa auton takakonttiin käytön jälkeen, sillä kartiot vievät hyvin vähän tilaa kokoon painettuina. Ne sopivat hyvin pysäköintikartioksi koulujuhliin, auton tavaratilan myyntiin, kylätalojen tapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin tai tiloihin, joissa on rajoitetusti säilytystilaa. Heijastinnauhan ja kirkkaan oranssin värin ansiosta varoituskartiot näkyvät hyvin.

Hi-vis-turvakartiot

Yötapahtumissa on tärkeää varmistaa, että pysäköintikartiot on helppo nähdä pimeässä, jotta vältytään onnettomuuksilta. Tiekartiot, joissa on heijastinnauhat ja integroidut valot, ovat tehokas ratkaisu. Heijastavat nauhat ja kirkkaan oranssi väri tekevät kartioista erittäin näkyvät myös huonoissa valaistusolosuhteissa. Akkukäyttöiset integroidut valot lisäävät turvallisuutta pimeässä ja näyttävät esteet tai rajoitukset selkeästi. Kartiot ovat myös kokoontaitettavia, joten ne vievät hyvin vähän tilaa, kun ne eivät ole käytössä, ja niitä on helppo siirtää tarpeen mukaan. Me AJ:lla tarjoamme laajan valikoiman konesuojausjärjestelmiä ja muita turvaratkaisuja, kuten rajausnauhoja, verkkoseinäratkaisuja ja törmäyssuojia. Löydä kaikki tarvitsemasi osoitteesta ajtuotteet.fi. Soita meille numeroon 010 32 888 50 tai keskustele kanssamme verkossa saadaksesi apua asiantuntevalta myyntitiimiltämme. Kaikilla vakiovalikoimamme tuotteilla on seitsemän vuoden takuu.