Laatukalusteet AJ Tuotteilta

On monta hyvää syytä valita tuotteet meidän valikoimastamme, jos suunnittelet parannuksia työpaikalle. Edulliset hinnat, laaja valikoima kalusteita ja nopea toimitus ovat vain osa niistä eduista, joita voimme tarjota asiakkaille. Lisäksi keskitymme laatuun – toimiviin tuotteisiin, joilla on pitkä ja hyödyllinen käyttöikä. Yhdistämme tarkan sisäänostamisen laadunvalvontaan yhdessä tuotesuunnittelutiimimme ja tuotannon kanssa. Omien tehtaidemme ansiosta voimme hallita koko tuotantoprosessia, aina tarpeiden identifioimisesta lähtien valmiiseen tuotteeseen saakka. Lue lisää alla miten teemme töitä laadun kanssa ja miten voit avullamme muuttaa työajan laatuajaksi.

Kalusteet, jotka ratkaisevat arjen ongelmat

Tavoitteenamme on toimittaa asiakkaillemme kalusteet ja työvälineet, jotka helpottavat työntekoa ja tehostavat työympäristöä. Tuotesuunnittelutiimimme ansiosta voimme valmistaa yksilöllisiä laatutuotteita, jotka vastaavat markkinoiden vaatimuksiin.

On tärkeää, että tuotteemme suunnitellaan alusta asti oikein. Näin ne ovat osa kiertotaloutta. Siksi tuotesuunnitteluprosessimme keskittyy laatuun ja toimintoon sekä niihin vaihtoehtoihin, jotka takaavat tuotteelle pitkän ja hyödyllisen käyttöiän.

Lue lisää

Oma tuotanto kahdessa tehtaassa

Meillä on kaksi omaa tehdasta, yksi Puolassa ja toinen Slovakiassa. Oma tuotanto hyödyttää uusien tuotteiden kehitystä ja logistiikkaa, sillä näin noin kolmannes koko valikoimastamme on aina toimitusvalmiina. Tehtaidemme ansiosta olemme myös parempia sisäänostoissa, koska ymmärrämme tuotantoprosessia ja mitä vaatimuksia toimittajamme tulee pystyä täyttämään.

Tämän lisäksi oma tuotanto myötävaikuttaa tuotteidemme laatuun, sillä voimme olla varmoja siitä, että tuotantoprosessi on suunniteltu parhaimman mahdollisen tuloksen saamiseksi. Aina uudestaan ja uudestaan.

Lue lisää

Jatkuva laadunvalvonta

Ennen kuin lisäämme uuden tuotteen valikoimaamme, laatuosastomme hyväksyy sen. Jatkuvat laadun tarkistukset sekä reklamaatioiden ja muiden palautteiden seuranta varmistavat tuotteidemme korkeat standardit pitkällä aikavälillä. Riippumattomat testilaitokset arvioivat lisäksi monia tuotteitamme.

Lue lisää

Pysyvä arvo

Varmistaaksemme, että tuotteemme ovat ajankohtaisia nyt ja tulevaisuudessa, seuraamme markkinoiden kehitystä liiketoiminta-alueillamme. Tutkimuksemme keskittyvät pääasiallisesti pitkäaikaisiin trendeihin, jotta voimme tarjota tuotteita, joilla on pysyvä arvo. Koska muoti vaihtuu, mutta toiminnot kestävät eliniän.

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
*Klikkaamalla "Tilaa" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.