Työmme laadun puolesta ei lopu

Työmme laadun puolesta ei lopu

Laatutietoisuus on läsnä koko liiketoiminnassamme. Jokaisen tilauksen takana on henkilö ja jokainen toimitus on tärkeä. Siksi työskentelemme tiukan prosessin mukaisesti. Jatkuva laadunvalvonta, testaus ja hyväksyntä takaavat, että jokainen valikoimamme tuote pitää antamamme lupauksen. Voimme ylpeinä sanoa, että meillä on myynnissä laatukalusteita, joiden avulla työaika on laatuaikaa - ja joiden takuu on 7 vuotta.

Luotettavia tuotteita - vuosi toisensa jälkeen

Haluamme auttaa ihmisiä voimaan paremmin töissä tarjoamalla kalusteita ja työvälineitä erilaisiin työtilanteisiin ja -ympäristöihin. Siksi haluamme luonnollisesti, että asiakkaana luotat tuotteisiimme. Olet varmasti kiinnostunut tietämään, että jokainen tuotteemme on turvallinen valinta - valinta, joka kestää aikaa ja tarjoaa edellyttämiäsi ominaisuuksia ja mukavuutta vuosi toisensa jälkeen. Siksi meillä on suunnitelma varmistaaksemme korkean ja tasaisen laadun kaikissa valikoimamme tuotteissa.

Samat korkeat vaatimukset koko valikoimalle

Olemme vastuussa vajaan kolmanneksen valikoimamme tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Loput tuotteemme tulevat pääasiassa joko Ruotsin tai Euroopan valmistajilta. Alkuperästä riippumatta monen uuden tuotteen on läpäistävä tarkat vaatimukset, jotka ovat laatuosastomme asettamia. Mikään tuote, ei edes meidän omaa tuotantoa oleva, pääse laadunvalvonnan ohi.

Useimmat uudet tuotteet on testattu riippumattomissa ja akkreditoiduissa testilaitoksissa - joko meidän tai toimittajiemme kautta. Jos olemme itse tuotesuunnittelun takana, seuraamme tuotantoprosessia (lue lisää täältä), kunnes tuote on hyväksytty ja valmis.

Uusien tuotteiden laadunvalvonta

Mitä varmistamme uuden tuotteen laadun? Arviointi tehdään aina kokonaisvaltaisesti. Tuotteet toiminnot sekä sen ulkoiset ja sisäiset ominaisuudet, kuten pinnan viimeistely, kestävyys, turvallisuus ja vakaus, tarkistetaan.

Lisäksi otetaan huomioon pakkauksen kyky suojata tuotetta, asennusohjeiden selkeys, onko tuote helppo koota ja onko se merkitty oikeilla merkinnöillä (Byggvarubedömningen, Möbelfakta, Joutsenmerkki ym.). Tuotteiden hyväksynnät osoittavat muun muassa, että tuote täyttää korkeat vaatimukset kemikaalipitoisuuden, vastuullisen toimitusketjun ja elinkaaren aikaisten ympäristövaikutusten osalta. 

Vasta kun jokainen osa-alue on kunnossa, tuote saa hyväksynnän.

Nykyisen valikoiman seuranta

Jokainen valikoimamme tuote on läpikäynyt perusteellisen laadun tarkistuksen, mutta se ei tarkoita sitä, että laadunvalvonta päättyisi siihen. Nykyisen valikoiman laatutason säilyttämiseksi teemme jatkuvasti turvallisuuteen ja kestävyyteen liittyviä testejä. Lisäksi seuraamme jatkuvasti asiakkaiden palautteita. Reklamaatioiden avulla voimme etsiä virheen lähteitä ja korjata ne nopeasti. Oliko tuotteessa vika, toimitusvirhe vai kuljetusvaurio? Vai käyttikö asiakas oikeuttaan avoimeen kauppaan?

Kun meillä on vastaus, voimme toimia - korvaamalla asiakkaalle aiheutuneen virheen ja osoittamalla mahdollisen puutteen valmistajalle. Laadun tavoittelu ei koskaan lopu.

Jatkuva parannustyö

Meillä on ISO 9001 -sertifikaatti ja työskentelemme varmistaaksemme laadun liiketoimintamme kaikissa vaiheissa. Osana jatkuvaa parannustyötä seuraamme myös alihankkijoidemme tuotteita sekä muita valikoimamme tuotteita ja palveluita. Alihankkijoidemme arviointi perustuu heidän yhteistyöhalukkuuteensa, toimitusvarmuuteensa ja kykyynsä ylläpitää johdonmukaista ja korkeaa laatua. Koska vain paras on tarpeeksi hyvä asiakkaillemme.

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
Ole hyvä ja odota...
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.