Tilaa luovuudelle ja hyvinvoinnille

Tilaa luovuudelle ja hyvinvoinnille

Ihmiset ovat sosiaalisia eläimiä. Yhteisöllisyys on meille tärkeää. Tiedetään, että yhdessä olemme vahvempia, parempia ja luovempia. Kohtaamispaikat, kuten työpaikka, koulu ja julkiset tilat, ovat siten tärkeitä hyvinvoinnillemme ja menestyksellemme.
Värikäs ja mutkitteleva sohva eri osista

Paikka tietojenvaihdolle

Tänä päivänä toimistot ovat enemmän kuin työpisteitä ja koulut enemmän kuin pulpetteja. Ne ovat paikkoja, joissa ihmiset näkevät toisensa ja viettävät aikaa yhdessä. Harkittu yhteistyötila tarjoaa mahdollisuuden erilaisten ihmisten tapaamiseen sekä tietojen ja tietämyksen vaihtamiseen – ja hauskan pitämiseen.

Yksinkertaiset asiat, kuten istuinryhmät, vaikuttavat siihen, mitä tunnemme ja miten olemme vuorovaikutuksessa toisiimme. Kun suunnitellaan alueita ja toimintoja toimitiloihin, sohvien ja muiden istuinkalusteiden avulla voidaan rakentaa kohtaamispaikka yhteistyötä ja jutustelua varten.

Koska istumapaikkojen määrää ei tarvitse määritellä, VARIETY-sarjan tuotteilla kalustettu kohtaamispaikka sopii jokaiselle ja kaikki tuntevat itsensä tervetulleiksi. Tämä vahvistaa yhteenkuuluvuutta työpaikalla ja luo yhteishenkeä.

Edistä yhteisöllisyyttä uuden VARIETY-moduulisarjamme avulla

Pari henkilöä jotka istuvat ovaalin muotoisella sohvalla
Nainen jolla on kahvimuki

Paras yhteistyö syntyy toimivassa työympäristössä

Aivoriihi on hyvä tapa keksiä uusia ideoita, koska monien eri mielipiteet otetaan huomioon. Tämä on arvokasta myös sosiaalisesta näkökulmasta katsottuna. Mitä enemmän yhteistyötä teemme, sitä enemmän luotamme toisiimme. Näin olemme parempia ratkaisemaan liiketoiminnan ongelmia.

Parhaat ideat syntyvät usein kaikkialla muualla kuin työpöydän äärellä – ruokalassa, kahvinurkkauksessa tai hississä. Ja etenkin, kun samalla jutellaan jonkun toisen kanssa.

Siksi on tärkeää pitää taukoja ja siirtyä pois työpisteeltä. Kokeile uutta ympäristöä: erilaista tunnetta, valaistusta ja äänimaisemaa. Valitsemme tällaisissa tilanteissa usein sosiaalisen alueen, jossa on kiva maisema, koska voimme hyvin kauniissa ympäristössä.

Lue lisää siitä, miten rakennat unelmajoukkueen tiimiyhteistyöllä!
Kolme henkilöä istuu erilaisilla raheilla

Kalusteet voivat lisätä luovuutta

Kutsuvat ja eloisat yhteiset tilat ovat luovuuden kannalta eduksi. Niihin voisi jäädä asumaan ja samalla ne elävät. Dynaaminen kalustus herättää useita aisteja samanaikaisesti ja edistää siten luovuutta.

Mutkittelevat sohvat, erikorkuiset istuimet ja monipuoliset rahit ovat vain joitakin esimerkkejä kalusteista, jotka voivat tehdä kokous- ja kohtaamispaikasta elämyksellisemmän. Toimivat kalusteet luovat edellytykset hyvälle yhteistyölle.

Asiantuntijamme auttavat kaikissa kalustusprojekteissa

Me AJ:lla autamme sinua aina tarvittaessa työtilan kalustamisessa oman liiketoimintasi asettamien tarpeiden mukaisesti. Ole meihin yhteydessä, jos haluat kysyä esimerkiksi verhoiluvalinnoista, tarvitset inspiraatiota tai tahdot tietää, mitkä vaihtoehdot olisivat parhaita toimitilaasi. Me autamme mielellämme.
Organisaatio
ViestikenttäLiitteet
Klikkaamalla "Lähetä" vahvistan, että olen lukenut tieosuojakäytännön.

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
Ole hyvä ja odota...
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.