Jäteastiat ja roska-astiat

Roska-astiat

AJ Tuotteet tarjoaa laajan valikoiman sekä suuria, ulkokäyttöön tarkoitettuja jäteastioita taloyhtiön pihalle että esimerkiksi toimistoon tai muuhun yritystilaan sopivia roska-astioita sisäkäyttöön. Eli valikoimaa riittää – sinun täytyy vain valita! Valitse haluamasi jäteastia sen mukaan, että millaista jätettä sinun on tarkoitus kerätä ja minne astia on tarkoitus säilyttää.

Poljinroskis ruostumattomasta teräksestä

Poljinroskiksessa on irrotettava, kahvallinen muovinen sisäsäiliö, joka helpottaa tyhjentämistä ja puhdistusta. Tällä käytännöllisellä poljinroskiksella teet kierrätyksestä vaivatonta työpaikalla. Poljinroskiksessa on irrotettava, kahvallinen sisäsäiliö, joka helpottaa tyhjentämistä ja puhdistamista. Siinä on myös kätevä avauspoljin. Polkimen käyttö on hygieenistä, sillä roska-astiaan ei tarvitse koskea käsin. Poljinroskis sopii siksi kohteisiin, joissa hygieniavaatimukset ovat korkeat. Valmistusmateriaalina on siisti ja kestävä ruostumaton teräs. Se sopii hyvin ympäristöihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä tai joissa ruokaillaan.

Metalliverkosta tehty paperikori

Tiedämme, että usein pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys. Siksi tarjoamme laajan ja monipuolisen valikoiman toimiston lisätarvikkeita eri tarpeisiin ja joka makuun. Hyvä paperikori on ehdoton hankinta mihin tahansa työpisteeseen. Tavanomaisesta tarkoituksestaan huolimatta korin ei tarvitse olla ruma tai tylsä. Jos valitset muun sisustuksen kanssa yhteensopivan paperikorin, kori voi toimia sisustuselementtinä. Tämä tyylikäs, laadukas paperikori sopii sekä toimistoon että kotiympäristöön. Yksinkertainen mutta tukeva metalliverkosta tehty malli antaa mille tahansa tilalle modernin ilmeen.

Pyörällinen roska-astia Brooklynr

Mattamaalattu, pyörällinen roska-astia. Mukana rulla roskapusseja (70 l.). Kansi myydään erikseen, katso lisätarvikkeet. Brooklyn -jäteastia on modernisoitu klassikko. Roska-astia on hakenut muotonsa ikonisista jenkkiroskiksista, mutta saanut uuden ilmeen sekä nykyaikaiset ominaisuudet. Brooklyn-jäteastiaa ei tarvitse piilotella: se on viimeistelty sisustuselementti mattamaalauksineen. Roska-astia Brooklyn on kokonaisuudessaan valmistettu teräslevystä. Pinta on jauhemaalattu kulutusta kestäväksi, ja sopii siten hyvin myös julkisiin tiloihin. Roska-astian siirtäminen on helppoa pyörällisen vaunun ansiosta. Pyörät voi lukita. Hanki Brooklyn -jäteastiaan tarpeesi mukainen kansi. Valittavana on lajittelua helpottavat kannet pulloille ja tölkeille, paperille tai sekajätteelle. Kansista ei lähde ääntä ja ne pysyvät hyvin paikoillaan.

Jäteastia ulkokäyttöön

Jäteastiassa on irrotettava sisäsäiliö. Valitse päältä avonainen malli tai malli, jossa on aukko sivulla ja tuhkakuppi päällä. Klassinen jäteastia sopii hyvin ulos. Roska-astian pinta on päällystetty Aintwoodilla, joka on puulta näyttävää muovia. Aintwood on materiaalina säänkestävä, vettä hylkivä ja helppohoitoinen. Roska-astian ylä- ja alaosat ovat maalattua teräslevyä. Roska-astian sisällä on galvanoitu, irrotettava sisäsäiliö, joka helpottaa tyhjentämistä. Valitse kahden mallin välillä. Yhdessä mallissa suuaukko on roska-astian kannessa. Toisessa mallissa suuaukko on sivulla ja kannessa on sisäänrakennettu tuhkakuppi, joka ohjaa jättämään tumpit niille tarkoitettuun astiaan. Roska-astia on suositeltavaa asentaa katoksen alle, jotta sadevesi ja lumi eivät keräänny roska-astian sisäsäiliöön ja tuhkakuppiin.