Lehtiötaulut

Fläppitaulu (flip chart) on erittäin hyödyllinen varuste kokouksiin ja erilaisiin esityksiin, ellei jopa välttämätön. Se on nopea ja helppo tapa esittää sisältöä monipuolisesti ilman verkkoyhteysongelmia. Tästäkin syystä taulut sopivat tilaan kuin tilaan. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi uudelleen piirrettävänä valkotauluna, ilmoitustauluna tai lehtiötauluna. Lehtiötauluja saa magneettisella kirjoitustaululla tai ilman. Lehtiökiinnikkeen ansiosta voit valita, kirjoitatko lehtiöön vai kirjoitustauluun.

Fläppitaulupaperi on hyvä valinta ideointiin

Fläppitaulupaperille on helppo kirjoittaa muistiin ajatuksia tai avainsanoja, ja kun haluat uuden arkin, repäise vain edellinen irti tai käännä se lehtiön taakse. Kirjoituslehtiön arkit ovat korkealaatuista paperia, josta tussin muste ei pääse vuotamaan läpi. Fläppitaulun lehtiössä on kiinnitysreiät ja se sopii mihin tahansa valkotauluun.

Pyörillä liikuteltava fläppitaulu - Lasiemaloitu kirjoituspinta

Fläppitaulu pyörillä helpottaa taulun siirtämistä esimerkiksi kokoustilasta toiseen. Taulussa on myös kaksi lehtiöpidikettä kirjoituslehtiön kiinnittämiseen. Voit siis valita, haluatko kirjoittaa paperille vai suoraan tauluun. Fläppitaulussa on tukeva teräsrunko ja neljä nivelpyörää, joten sitä on helppo siirtää. Kaksi pyöristä voidaan lukita, jotta fläppitaulu pysyy tukevasti paikallaan kirjoitettaessa. Kirjoitustaulun kehys, taustapuoli ja jalusta ovat kaikki samaa väriä.

Siirrettävä fläppitaulu - Voi käyttää pöytänä!

Monitoiminen kirjoitustaulu, joka ei toimi pelkästään paperilehtiön pidikkeenä. Telinettä voi käyttää myös valkotauluna, ilmoitustauluna tai esitysten aikana pöytänä. Telineen korkeutta voi jatkuvasti säätää, jonka ansiosta kirjoitusasento pysyy aina hyvänä. Kynäkourun avulla kynät ja lisätarvikkeet ovat aina helposti käden ulottuvilla. Kirjoitustaulu on magneettinen teräslevy, jossa on valkoinen pinta. Fläppilehtiön pidike sijaitsee taulun yläosassa. Presentaation aikana voi pitää esillä useita eri paperisivuja, sillä kahdessa lisäsivussa on magneettitoiminnot. Kun kirjoituspintaa ei tarvita, voi pintaan kiinnittää magneettien avulla diagrammeja, tulosteita ja erilaisia viestejä. Teline on mustaksi maalattua terästä, jossa on tukeva jalusta ja viisi pyörää. Pyörien ansiosta telinettä on helppo siirtää tarvittaessa.

Säädettävä lehtiötaulu voidaan käyttää valkutauluna

Lehtiötaulu, jossa on kolme korkeussäädettävää jalkaa ja säädettävä lehtiöpuristin. Jalusta on hopeanharmaaksi maalattua alumiinia. Kirjoitustaulu on puuta, jonka valkoiseksi maalattu melamiinipinta toimii myös valkotauluna. Telineessä on kynäkouru, jossa taulukynäsi ovat aina käden ulottuvilla.