Sähköpöydät ja säädettävät pöydät jokaiseen toimistoon

Sähköpöydät

Sähköpöydät sopivat jokaiseen toimistoon! Sähköisesti säädettävät pöydät säästävät rahan lisäksi työntekijöiden selkää, mikä parantaa kaikkien työiloa. Näyttöpäätetyöskentelyssä työasento on kaiken a ja ö, joten ergonomisesti ajatellen kaikki sähköiset säätömahdollisuudet ovat tervetulleita kaikille toimistoissa työskenteleville.

Sähkösäädettävä työpöytä ja sen edut

AJ:n sähköinen työpöytä mahdollistaa myös sen, että työskentely voi olla muutakin kuin istumista! Lue myös blogikirjoituksemme sähköpöydän hyödyistä. Tutustu myös laajaan valikoimaamme erinomaisia toimistokalusteita sekä kiinteitä työpöytiä

Sähköinen työpöytä ja työasennot

Sähkösäätöinen työpöytä mahdollistaa ihanteellisen ja optimaalisen korkeuden toimistopöytääsi. Korkeuden säätäminen mahdollistaa monipuoliset työskentelyasennot. Työnteko seisoaltaan ei oikeastaan edes onnistu, ellei toimistolla ole käytettävissä korkeussäädettäviä sähköpöytiä, joissa työskentelytasoa on mahdollista säätää niin, että seisominen on sekä mahdollista että miellyttävää. Sähköisen pöydän korkeussäätömahdollisuudet ovat erinomaisen hyödyllisiä myös silloin, kun työskennellään istuen. Tällöin sähkötyöpöytä voi säätää sopimaan täydellisesti tuolin korkeuden kanssa. Sähköpöydän korkeuden säätäminen on erittäin helppoa. Painat vain nappia, kunnes pöytä on sinulle sopivalla korkeudella. Säätämisestä ei aiheudu meteliä. Useampi henkilö voi hyödyntää samaa sähköistä työpöytää eri aikoina, sillä se on mahdollista aina tarpeen tullen säätää jokaiselle yksilöllisesti sopivaksi.

Pieni sähköpöytä kotiin

Kompakti, yksijalkainen moottoripöytä sopii hyvin pieniin tiloihin, kuten kotitoimistoihin, sekä vilkkaisiin toimistotiloihin, joissa tarvitaan pienempiä ja joustavampia työpisteitä. Tämän Modulus-sarjan yksijalkaisen työpöydän avulla saat ergonomisen työpisteen myös hyvin pieniin työtiloihin. Kätevän jalustan ansiosta voit valita, seisotko vai istutko töitä tehdessäsi – aivan samalla tavalla kuin käyttäessäsi täysikokoista korkeussäädettävää sähköpöytää. Omat istumis- ja seisomiskorkeudet on helppo ohjelmoida valmiiksi, jolloin työpöydän saa nopeasti sopivalle työskentelykorkeudelle jokaisella käyttökerralla. Työasennon vaihteleminen on säädettävän työpöydän avulla helppoa. Paranna hyvinvointiasi ja vältä rasitustilat vaihtelemalla asentoa säännöllisesti. Modulus-sarjan yksijalkainen sähköpöytä sopii hyvin myös toimistoihin, joissa tarvitaan pienempiä työpisteitä. Pieni säädettävä työpöytä on hyvä valinta esimerkiksi nopeisiin palavereihin tai kannettavalla tietokoneella työskentelyyn.

Korkeussäädettävät työpöydät Nomad

Pienikokoinen ja edullinen säätöpöytä mahdollistaa toimiston tilojen hyödyntämisen 100-prosenttisesti, ja tuovatpa ne tehokkuutta myös kotitoimistolla työskentelyyn. Avotoimistot, start-upit ja muut nykyaikaiset ilmiöt haastavat perinteiset työpöydät, ja pienemmät ovatkin olleet monelle fiksu tilaratkaisu. Esimerkiksi Nomad-sarjan pienet sähköpöydät säästävät tilaa ja selkää. Tämän tilaihmeen mitat ovat vaivaiset 1200x750 mm. Sähköisesti säädettävä pöytä on ergonominen vaihtoehto, joka luo modernia ilmettä tilaan. Pöytälevy on kestävää laminaattia, joka on myös helppo pitää puhtaana. Tällä pöydällä pääset keskittymään työn tekemiseen! Jos haluat kysyä sähköpöydistämme jotain sellaista, jota emme tässä osanneet sinulle jo kertoa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit ottaa yhteyttä kello 8 - 16:30 välisenä aikana niin puhelimitse, chatissa kuin sähköpostitsekin. Sähköposteihin vastaamme viimeistään 2 päivän kuluessa.