Hiljaiset kellot seinälle

AJ Tuotteilla on laaja valikoima seinäkelloja eri työtiloihin kuten luokkahuoneisiin, toimistoihin, ruokasaleihin ja ulkotiloihin. Saatavana on myös lisätoiminnoilla varustettuja kellomalleja kuten radiosignaalilla ohjattavat GTM-kellot. Seinäkellomme ei ole suunniteltu vain ajannäyttöön. Ne ovat myös osa työtilan sisustusta. Yhdistä selkeälinjainen kello muuhun toimiston sisustukseen kuten esimerkiksi Modulus-kalustesarjamme korkeussäädettäviin työpöytiin ja säilytysratkaisuihin. Suuri teräksinen seinäkello sopii hyvin esimerkiksi tilaan, jossa on värikkäitä lounge-kalusteita. Alta löydät tietoja eri malleistamme, jotta voit valita omaan työpaikkaasi tarpeen mukaisen seinäkellon.

Hiljainen seinäkello - Ohut kehys

Suuri seinäkello, jossa on liukuva sekuntiviisari. Hiljainen seinäkello. Viisarit tunneille ja minuuteille. Kello toimii 1 x AA -paristolla (ei sisälly toimitukseen). Laadukas seinäkello, jossa on nykyaikainen muotoilu. Kellossa on ohut kehys. Tunti- ja minuuttiviisarit ovat kromattua metallia. Kellotaulu on valkoinen, ja siinä on viivamerkinnät. Selkälinjainen muotoilu sopii useimpiin ympäristöihin ja sisustuksiin. Ripusta seinäkello toimistoon, kokoushuoneeseen, odotushuoneeseen tai kouluun. Kellossa on liukuvat viisarit, joten se on hiljainen ja tarkka.

Moderni seinäkello aulaan tai taukotilaan

Moderni seinäkello, jossa on käännetty alumiinirunko. Kellotaulu on valkoinen. Niin viisarit kuin numerot ovat suuria ja selkeitä. Tyylikäs seinäkello on selkeälinjainen ja neutraali, joten se sopii siten useimpiin ympäristöihin. Tämä seinäkello on käytännöllinen ja sisustuksellinen lisä mihin tahansa toimistoon, aulaan tai taukotilaan. Kellossa on liukuva sekuntiviisari, joten se on hiljainen ja tarkka.

Digitaalinen seinäkello mustasta muovista

Nykyaikainen LED-seinäkello. Kello on musta ja siinä on punaiset digitaaliset numerot, jotka näkyvät hyvin pimeässä. Kellon sekunnit näkyvät punaisina pisteinä, jotka kiertävät kelloa. Nykyaikainen seinäkello led-valolla on tehty mustasta muovista. Kellossa on lasinen kupu. Seinäkello digitaalinäytöllä on selkeä, ja digitaalisia numeroita on helppo lukea. Numerot ovat punaisia mustaa taustaa vasten ja sekunnit näkyvät punaisina pisteinä, jotka kiertävät kellon ulkoreunaa. Suuret ja hehkuvat punaiset numerot näkyvät hyvin myös pimeällä (pimeässä näkyvä seinäkello). Soveltuu käytettäväksi missä työtilassa vain. Adapteri tulee tuotteen mukana (ei vaadi paristoja).Radio ohjattu seinäkello näyttää aina oikeaa aikaa

Suuri, radio-ohjattu seinäkello, jossa on automaattinen kesä- ja talviajansiirto. Toimii 1 x AA-paristolla (eivät sisälly tilaukseen). Radio-ohjattavan seinäkellon avulla voit varmistua siitä, että kello näyttää aina oikeaa aikaa. Kello vastaanottaa signaalin ajasta atomikellolta, joka sijaitsee Saksan Braunschweigissä. Kello seuraa myös kesä- ja talviajan siirtoja, jonka ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia niistä. Seinäkello näyttää Suomen aikaa (GMT +2). Seinäkellossa on valkoinen kellotaulu, paksut mustat numerot ja kaksi mustaa osoitinta. Kellossa on tukeva, hopeanvärinen alumiinikehys. Signaalin kantavuus on noin 1500 km, mutta hyvissä olosuhteissa ilman esteitä kantavuus voi olla jopa 2000 km. Sääolosuhteet, etäisyys, magneettikentät, paristot ja ympäristö voivat vaikuttaa kellon kykyyn vastaanottaa signaalia. Radiosignaali on heikompi Suomessa, mutta kellonaika voidaan myös asettaa manuaalisesti.