Työpöytävalaisimet ja pöytälamput

inspiraatiota työtilojen sisustukseen

Etsitkö vinkkejä työtilojen sisustamiseen?

Lue blogiamme ja inspiroidu

Työpöydän valaisimet

Työpöytävalaisimet ovat tarpeellisia niin toimitiloissa, julkisissa rakennuksissa ja monissa muissa työympäristöissä, joissa valaistuolosuhteet saattavat olla haaste. Tämä haaste on kuitenkin taklattavissa laadukkailla mutta edullisilla valaisimilla, joita AJ Tuotteet tarjoaa. Toimivat työpöydän valaisimet on suunniteltu nimenomaan erilaisia työolosuhteita varten, joten ne ovat omiaan erilaisiin toimistotiloihin, oli kyseessä sitten avokonttori tai onitoimitilaratkaisu!

Työpöytävalaisin led on energiatehokas ratkaisu

Yksinkertaiset, hillityt, laadukkaat ja edulliset pöytälamput ovat suosikkeja vuodesta toiseen, ja onneksi AJ:n valikoimissa on niitä lukuisia erilaisia malleja, kaipasit sitten energiaa säästäviä vaihtoehtoja tai säädettävää valaisinta, jonka varsi on joustava ja säädettävissä mieltymysten mukaisesti. Jos kaipaat vielä lisää muunneltavuutta, himmentävät mallit voivat olla omiaan. Himmenettävä pöytävalaisin Apollo voi olla paras vaihtoehto, kun halutaan kohdentuvaa valaistusta, jonka voimakkuutta on helppoa ja yksinkertaista säätää. Tässä mallissa on myös säädettävän nivelvarsi helpottamaan kohdistamista, ja taittuva lamppu on helppo työntää sivuun ja ottaa esille tarpeen mukaan. Ja jos klassinen malli ei ehkä miellytä kaikista eniten, voi vähän myös hullutella. Valaisimet ovatkin oiva tapa koristaa toimistoa pienillä esineillä edullisesti. Esimerkiksi Diablo-pöytälamppu on hengeltään retro, ja se on saatavissa myös punasävyisenä versiona.

Työpöytälamppu suurennuslasilla Astra

Tarvitaanko työssä suurta tarkkuutta ja hyvää valaistusta? Onko kyseessä esimerkiksi pienten tekstien tutkiminen, ompeleminen tai muu, tarkkuutta vaativa työ? Suurennuslasivalaisimet ovat juuri tällaisia tilanteita varten! Esimerkiksi valikoimamme Astra-suurennuslasilamppu on yhdistelmä suurennuslasia ja pöytälamppua. Siinä pöytävalaisimessa on suurikokoinen suurennuslasi. Pyöreä, 22 W:n loistelamppu on omiaan myös lukulamppuna. Kun suurennuslasi ei ole käytössä, se kannattaa suojata suojuksella, jotta se ei vahingoitu.

Kirjoituspöydän valaisin Valencia antaa pehmeän valaistuksen

Valencia on valkoiseksi maalattua metallia, jonka yksityiskohdat on kromattu. Yksinkertainen malli. Neutraalin muotoilun ansiosta valaisin on helppo yhdistää usean tilan muuhun sisustukseen. Se on hyvä valinta esimerkiksi kirjastoon tai toimistoon. Lampun varjostin muistuttaa kypsänä riippuvaa viinirypälettä. Varjostimesta muodostuva valo on pehmeä ja hajautettu. Valaisimen yläosassa oleva kromattu yksityiskohta muistuttaa viinirypäletertun kantaa.

Atlas on hyvä työpöytävalaisin, jossa on USB-portti

Korkeatasoisessa, modernissa Atlas-pöytälampussa on älykkäitä ominaisuuksia. Valaisin on suoralinjainen ja kosketuspainikkeet ovat huomaamattomat. Valaisimen saa helposti kasaan, kun tarvitaan lisätilaa pöydälle. Himmentimen ja värilämpötilasäädön ansiosta työpisteen valaistus voidaan säätää tarkasti ja optimaalisesti tehtävää työtä ajatellen. Värilämpötilan säätömahdollisuus välillä 4000 - 6500 K (Kelvin). USB-portti sopii matkapuhelimen, tabletin ja muiden laitteiden lataukseen. LED-valaistus on ympäristöystävällinen valinta, koska se kuluttaa vähän energiaa, lamppu kestää pitkään eikä sisällä vaarallisia kemikaaleja tai haitallisia aineita. Sekä valaisimen jalka että pää on suunniteltu siten, että valon suuntaaminen on helppoa.