Valuma-altaat tynnyrille ja vuotoaltaat hyvään hintaan

Valuma-allas tynnyrille

Valuma-allas pienempien kemikaalisäiliöiden, esimerkiksi tölkkien ja pullojen säilyttämiseen. Kestää useimpia öljyjä ja kemikaaleja. Valuma-altaassa on irrotettava ritilä.
Valuma-altaan avulla työympäristö, jossa säilytetään vaarallisia aineita, säilyy turvallisempana. Allas on suunniteltu erityisesti pienten säiliöiden, kuten maalipurkkien ja siivouskemikaalien säilyttämiseen. Valmistettu polyeteenimuovista, joka on materiaalina kestävä. Sietää erittäin hyvin useimpia öljyjä, happoja ja kemikaaleja. Allas on helppo tyhjentää ja puhdistaa, sillä ritilä on irrotettava. Saatavana useita eri kokoja, joten valuma-allas on mahdollista sovittaa varaston tarpeeseen.

Vuotosuoja-allas kestää eri kemikaaleja

Vuotosuoja-allas, jossa on sisäänrakennetut laitatuet. Voidaan taittaa kokoon säilytyksen ajaksi. Allas kestää useita eri kemikaaleja, öljyjä, rasvoja ja useimpia happoja. Valuma-allas on suunniteltu erityisesti IBC-konttien ja eri nestesäiliöiden turvallista säilyttämistä varten. Vuotosuoja-allas on yksiosainen. Siinä on sisäänrakennetut laitatuet, jotka voidaan taittaa kokoon säilytyksen ajaksi. Sisäänrakennetut tuet ovat ruostumatonta terästä. Ne voidaan lukita suorakulmaiseen asentoon (90°), jolloin laidat pitävät vuodot tukevasti altaan sisällä. Jokaisessa tuessa on lisäksi kestävä, nailonista valmistettu napa. Jokaisessa navassa on reikä, jonka avulla allas voidaan ankkuroida paikalleen esimerkiksi tuulisissa ympäristöissä. (Ankkurointi ei sisälly tilaukseen.) Paikalleen ankkuroituna ja laitatuet pystyyn taitettuna, kestää valuma-allas jopa 64 km/h (40 MPH) puhaltavaa tuulta. Laidan yläreunassa on lisäksi päärme, joka tekee laidasta erittäin vahvan ja kulutuskestävän. Valuma-allas on PVC-pinnoitettua kangasta. Materiaali sopii ulkokäyttöön ja kestää pitkäaikaista altistumista UV-säteilylle. Laitatuet kestävät lisäksi erittäin kylmiä ja kuumia lämpötiloja (-45 ?C ja +71 ?C). Kulmat taittuvat sisäänpäin ja ne on hitsattu diagonaalisesti, jonka ansiosta kulmat eivät pääse taipumaan, avautumaan tai kaatumaan, vaikka allas olisi täynnä nestettä. Kokoontaitettuna laitatuet pysyvät integroituina kulmiin, joka on erittäin kätevää, kun vuotosuoja-allasta halutaan siirtää. Kokoontaitettuina laitatuet kestävät raskaan ajoneuvon painon (5 000 kg / rengas). Taittuvan mallinsa ansiosta voidaan koko lattiapinta-ala hyödyntää aina altaan laidasta laitaan, ja helpottaa ajoneuvojen tai jalankulkijoiden ylitse pääsemistä, tai altaan puhdistamista. Vuotosuoja-allas on EPA SPCC -sääntöjen mukainen. Se on helppo pystyttää nopeasti ja helposti ilman erillistä asennustyötä, ja vastaavasti se on helppo taittaa kokoon säilytystä tai kuljettamista varten. Vuotosuoja-altaita löytyy myös isompia kokoja tilauksesta. Ole yhteydessä projektimyyntiin, niin autamme.