Pakkauskelmu

Läpinäkyvä kiristekalvo sopii erinomaisesti kuormalavojen pakkaamiseen. Se on joustava, hyvin tarttuva ja erittäin kestävä käärintäkalvo, jolla voi sitoa tuotteet kuormalavalle kuljetusta tai varastointia varten. Käsikiristekalvo suojaa tuotteita myös kosteudelta ja pölyltä. Käytännöllinen käsikiristekalvo helpottaa ja nopeuttaa käsin pakkaamista. Jokaisessa rullassa on 300 metriä 450 mm leveää pakkauskalvoa. Saatavana eri vahvuuksia. Valitse kalvon paksuus käyttötarkoituksen mukaan. Hanki myös käsinkäärintälaite ja kalvoveitset helpottavaan työtäsi. Käärintälaitteet ja veitset myydään lisätarvikkeena.

Pakkauskelmu koneelliseen käärintään

Konekiristekalvo, jolla on erinomainen tartuntakyky. Pakkauskelmu kiinnittyy hyvin tuotteiden ympärille ja estää kuormaa liikkumasta kuljetuksen aikana.

Kiristekalvon pidike

Kätevä ja kevyt kiristekalvon pidike manuaaliseen käärintään. Pidikkeessä on vahva teräsrakenne. Kuminen kädensija, josta saa tukevan otteen. Pidikkeessä on sisäänrakennettu ja säädettävä jarrumekanismi, jonka ansiosta kiristekalvon kireyttä on helppo hallita. Rullatelineeseen mahtuu enintään 500 mm leveä kiristekalvorulla.

Pakkaus pieniä kiristekalvorullia sekä kahva

Käytännöllinen kiristekalvopaketti käsin pakkaamiseen. Erinomainen lisätarvike pakkauspöydälle.Läpinäkyvä kiristekalvo sopii pienten tuotteiden niputtamiseen ja käärimiseen.Se on kestävä ja joustava käärintäkalvo, jolla voi suojata ja sitoa tuotteet kuormalavalle kuljetusta tai varastointia varten.Pakkauskelmu suojaa tuotteita myös kosteudelta ja pölyltä.Käsikahvasta saa mukavan otteen ja se helpottaa ja nopeuttaa käsin paketointia.