Vaa'at

Elektroninen vaaka

Laadukkaat ja toimivat vaa’at teollisuus- ja elintarvikekäyttöön löydät tietysti meiltä, AJ-Tuotteelta! Laajasta valikoimastamme on mahdollista löytää lukuisia erilaisia vaihtoehtoja. Suuri valikoima myös varmistaa, että millaista työkalua hyvänsä saatat tarvita tuotteidensa punnitukseen, oli se sitten mitä tahansa aina kuormalavojen punnitukseen aina erilaisiin koukkuvaakoihin ja digitaalisiin vaakoihin, sen saat varmasti meiltä nopeasti ja edullisesti.

Digitaalinen vaaka toimii myös paristoilla

Joskus tarvitaan todellista tarkkuuta vaaoissa, ja silloin usein turvaudutaan elektronisiin, sähköisiin ja digitaalisiin vaakoihin, jotka ovat hyvin luotettavia ja tarkkoja. Niitä löytyy valikoimistamme runsain mitoin ja erilaisissa malleissa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi helppokäyttöinen pakettivaaka ja kirjevaaka ovat pöytämallisia vaakoja, joiden avulla huolehdit, että postitus onnistuu niin kuin sen pitääkin. Vaakoja on tarjolla erikokoisina, ovathan paketitkin ovat erikokoisia! Saatavilla on esimerkiksi 1,2 kilogramman vaakoja (taustavalaistu LCD-näyttö) tai 60 kilogramman tasovaakoja.

Koukkuvaaka, jossa on pysäytystoiminto ja taaraustoiminto

Koukkuvaa’at ovat toinen esimerkki suosituista teollisuusvaaoista, jotka ovat tuttu näky useissa varastoissa ja tehtaissa. Niitä on saatavilla myös meillä laaja valikoima suuria ja pieniä malleja. Jos tilaa on vähän eikä kuormaakaan liiaksi, hyvä valinta voi olla esimerkiksi pieni koukkuvaaka. Se kun on omiaan, kun tarvitaan punnitusväline, joka on kevyt ja helppo siirtää. Kyseinen malli on myös energiatehokas: Säästääkseen paristojen energiaa, riippuvaaka menee automaattisesti pois päältä, kun sitä ei käytetä.

Kirjevaaka on helppokäyttöinen ja tarkasti mittaava vaaka

Helppokäyttöinen ja tarkasti mittaava kirjevaaka, joka sopii esimerkiksi kirjeiden ja pakettien punnitsemiseen kuivassa ympäristössä. Pienikokoinen kirjevaaka on helppo sijoittaa esimerkiksi työpöydän päälle. Vaa'an punnitustaso on ruostumatonta terästä, joka on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa. LCD-näyttö on selkeä ja helppolukuinen. Taaraustoiminto helpottaa punnitsemista, sillä toiminnon ansiosta voit nollata mittarin, vaikka vaa'an päällä olisi punnituskuppi tai muuta punnittavaa tavaraa.

Tasovaaka sopii pakettien punnitsemiseen sekä eläinvaa'aksi

Käyttäjäystävällistä litteää ja kevyttä tasovaakaa on helppo siirtää sekä käyttää eri sijainneissa. Se sopii erinomaisesti pakkausten ja pakettien punnitsemiseen sekä eläinvaa'aksi. Vaaka mahdollistaa värinättömän punnituksen, joten se suodattaa pois värinät sekä tuottaa vakaan keskimääräisen painon. Se sopii hyvin esimerkiksi eläinten punnitsemiseen. Suuren, helppolukuisen LCD-näytön kirjasinkorkeus on 25 mm, ja näyttö voidaan kiinnittää seinään. Näyttö on suojattu pölyltä ja vesiroiskeilta IP65-luokituksen mukaisesti. Säiliön tunnettu paino voidaan vähentää manuaalisesti taaraustoiminnolla. Näppärä summaustoiminto mahdollistaa seoksen eri ainesosien punnitsemisen yksitellen ainesosien kokonaispainon selvittämiseksi. Vaakaan voidaan myös ohjelmoida eri punnitusyksiköitä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu punnitustaso on helppohoitoinen ja kestää kovaa kulutusta. Vaakaa voidaan käyttää lämpötiloissa +5 ?C – +35 ?C.