Työkalutaulut ja työkaluseinät työkalujen säilytykseen

Työkaluseinä

Työkalujen järjestys tehtaissa, halleissa, varastoissa ja muissa työpaikoilla voi aiheuttaa päänvaivaa: Miten säilyttää työkaluja turvallisesti ja samalla niin, että niihin pääsee helposti käsiksi? Yksi suosittu vastaus on työkalutaulu (tai työkaluseinä/reikälevy). Työkalutaulu on suurikokoinen, pystyasennossa oleva seinä, johon työkalut ripustetaan, yleensä työkalukoukkuihin. Työkalutaulu voidaan kiinnittää esimerkiksi työtason tai työpöydän yläpuolelle. Työkalutauluja on useita eri kokoisia, ja niitä on saatavilla myös erilaisina versioina.

Reikälevyt työkaluille

AJ-Tuotteen reikälevy työpenkkiin on kokonaisuus, joka sisältää työkalupaneelin, työkalukoukut sekä pylväät ja itse asiassa työkaluseinäpaneeleja on kaksi, samoin kuin työkalukoukkusettejä. Muista myös reikälevyn ripustuskiskot säilytyslaatikoille.

Työkaluseinän koukut

Koukkusarja, johon kuuluu lenkkiavainteline, ruuvimeisseliteline, 8 ripustuskoukkua, 12 kaksoiskoukkua ja 3 pihtikoukkua. Työkalutaulu myydään erikseen.
Pieni reikälevyn koukkusarja, joka sisältää valikoiman erilaisia ja erikokoisia työkalukannattimia.Työkalutaulun koukkujen avulla voit räätälöidä tehokkaan ja joustavan säilytysjärjestelmän, jossa työkalut ja tarvikkeet ovat hyvässä järjestyksessä ja helposti saatavilla.Koukut on helppo ja nopea kiinnittää työkalutaulun reikälevyyn.Ne on myös tarvittaessa helppo irrottaa ja siirtää.Lenkkiavainteline on käyttäjäystävällinen säilytysratkaisu erikokoisille ruuviavaimille.Ruuvimeisseliteline sopii sekä ruuvimeisselien että muiden samankaltaisten työkalujen säilytykseen. Reikälevyn koukkuja ja kaksoiskoukkuja voidaan käyttää moneen tarkoitukseen.Voit ripustaa niihin työkaluja joko käsikahvasta tai ripustusaukosta. Ne sopivat hyvin myös johdoille ja erilaisille ripustuspakkauksille.Pihtikoukut sopivat erinomaisesti vasaroiden, veitsien ja muiden käsityökalujen ripustamiseen.

Työkalujen säilytys seinällä

Rei'itetty työkalutaulu, joka asennetaan työkalukaapin sisälle tai seinälle. Mitta reikien keskikohdasta toiseen 38 mm. Koukkusarjat myydään erikseen (katso lisätarvikkeet).
Rei'itetty työkalutaulu, joka on valmistettu sinisestä, jauhemaalatusta teräslevystä, sopii käytännölliseen ja monipuoliseen työkalujen säilytykseen. Lisää erilaisia koukkuja ja pidikkeitä työkalutauluun. Tuloksena on hyvässä järjestyksessä olevat työkalut, jotka ovat helposti saatavilla. Työkalutaulussa on reikiä, joihin voit helposti kiinnittää erilaisia koukkuja ja kannattimia ja räätälöidä omiin tarpeisiisi sopivan säilytysratkaisun. Tarvittaessa koukkuja on myös helppo siirtää.

Työkalutaulu pyörillä

Kaksipuolinen, siirrettävä työkaluteline. Vankkarakenteinen malli. Työkalutelineessä on kahva sekä neljä nivelpyörää, joista kaksi voidaan lukita. Koukut ja kannattimet myydään erikseen. Kaksipuolinen, pyörillä liikuteltava työkaluteline auttaa sinua pitämään työkalut ja tarvikkeet hyvässä järjestyksessä. Kun työkalut ovat helposti nähtävissä, on helppoa löytää tarpeen mukainen työkalu. Työkalutaulu on monikäyttöinen ja muunneltava säilytysratkaisu, jota on helppo muokata tarpeiden muuttuessa. Voit kiinnittää siihen tarvitsemasi määrän erilaisia koukkuja ja kannattimia. Koukut kiinnitetään reikälevyyn, josta ne on tarvittaessa myös helppo irrottaa ja siirtää. Pyörällinen työkaluteline on vankkarakenteinen. Työkalutelineessä on neljä nivelpyörää, joten se on helppo siirtää eri paikkaan ja takaisin työpisteelle. Kaksi pyöristä voidaan lukita. Näin työkalutaulu pysyy paikallaan työskentelyn aikana. Molemmissa päädyissä on siirtämistä helpottava kahva. Suuressa, kaksipuolisessa työkalutelineessä on runsaasti säilytystilaa molemmilla puolilla. Tehokkaan muotoilun ansiosta työkalutaulu vie vain vähän lattiatilaa. Se voidaan työntää seinän viereen, kun sitä ei tarvita.