Työkalukoukut

Inspiraatiota & vinkkejä helpompaa työntekoa varten

Haluatko helpottaa työntekoa?

Lue blogiartikkeleitamme ja ota parhaat vinkit käyttöön

Reikälevyn koukut

Kaksoiskoukut työkalujen ja tarvikkeiden ripustamiseen. Ripustuskoukut sopivat valikoimamme työkalutauluihin. Suorat kaksoiskoukut sopivat moneen käyttötarkoitukseen.Voit ripustaa niihin johtoja, työkaluja ja tarvikkeita.Työkalukoukut on helppo ja nopea kiinnittää työkalutaulun reikälevyyn.Ne on myös tarvittaessa helppo irrottaa ja siirtää.

Pidike reikälevyyn

Putkipidike työkalujen ja tarvikkeiden säilytykseen. Kannattimet sopivat valikoimamme työkalutauluihin.Saatavana sekä suora malli että kulmamalli. Käytännöllisissä putkipidikkeissä työkalusi ovat helposti saatavilla. Putkipidikkeet kiinnitetään työkalutauluun.Ne sopivat esimerkiksi taittomittojen, ruuvimeisselien ja kynien säilytykseen. Saatavana on suora malli ja kalteva kulmamalli.Putkitelineet on helppo ja nopea kiinnittää työkalutaulun reikälevyyn.Ne on myös tarvittaessa helppo irrottaa ja siirtää.

Reikälevyn koukkusarja

Koukkusarja, johon kuuluu 20 ripustuskoukkua, 10 suoraa kaksoiskoukkua, viisi viistoa kaksoiskoukkua, viisi pihtikoukkua, kaksi rengaskoukkua, viisi jousipuristinta, kaksi putkipidikettä ja yksi kuppipidike. Suuri koukkusarja, joka sisältää valikoiman erilaisia ja erikokoisia työkalukannattimia.Työkalukoukkujen avulla voit räätälöidä tehokkaan ja joustavan säilytysjärjestelmän, jossa työkalut ja tarvikkeet ovat hyvässä järjestyksessä ja helposti saatavilla.Koukut ja kannattimet on helppo ja nopea kiinnittää työkalutaulun reikälevyyn.Ne on myös tarvittaessa helppo irrottaa ja siirtää.Ripustuskoukkuja ja kaksoiskoukkuja voidaan käyttää moneen tarkoitukseen.Voit ripustaa niihin työkaluja joko käsikahvasta tai ripustusaukosta. Ne sopivat hyvin myös johdoille ja erilaisille ripustuspakkauksille. Pihtikoukut sopivat erinomaisesti vasaroiden, veitsien ja muiden käsityökalujen ripustamiseen.Rengaskoukkuihin voi ripustaa esimerkiksi tippakannuja ja sähkötyökaluja.Jousipuristimet soveltuvat erityisesti ruuvimeisselien ja muiden pienten käsityökalujen ripustamiseen.Putkitelineet sopivat taittomittojen, ruuvimeisselien ja kynien säilytykseen.Kuppiteline on tarkoitettu tippakannulle tai pullolle, mutta se sopii hyvin myös osien ja pientarvikkeiden säilytykseen.