Ajorampit ja lastausrampit

AJ Tuotteen laajasta tuotevalikoimasta löydät rampit ja luiskat varastokäyttöön ja tehtaisiin sekä esimerkiksi liikuntaesteiden poistamiseen. Lastausramppi sen sijaan soveltuu muun muassa kuorma-autoille tai moottorikelkojen, mopedien ja moottoripyörien turvalliseen lastaamiseen perävaunuun. Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen tuotteisiimme tai valikoimaamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähettää meille toimistoaikojen puitteissa pikaviestejä chat-ikkunan kautta.

Pyörätuoliluiska

Erikoisleveä luiska, joka sopii hyvin pyörätuoleille. Sopii hyvin myös nokkakärryille, mopedeille, polkupyörille ja muille vastaaville, joita tarvitsee siirtää eri korkeuksien välillä. Jotta nouseminen ja laskeminen olisi mahdollisimman turvallista, rampissa on korotetut reunat (25 mm) pitkillä sivuilla ja liukumaton, poimutettu pinta hyvän pidon takaamiseksi. Ylälaita on taivutettu, jotta ramppi on tukeva korotettua reunaa tai ajoneuvoa vasten. Ramppi on valmistettu alumiinista, joka on kevyt ja tukeva materiaali.

Lastausramppi pakettiautoon

Erikoisleveä lastausramppi, joka on täydellinen muun muassa kuorma-autoille, mopedeille ja pyörille. Turvallisuuden tehostamiseksi noustessa ja laskeuduttaessa, rampissa on kohotetut reunat (25 mm) pitkillä sivuilla sekä liukumista estävä, poimutettu pinta. Ramppi on valmistettu alumiinista, joka on kevyt ja erittäin kestävä materiaali.

Kynnysluiska

Ylitä kynnykset, putket, kaapelit ja muut hankalat esteet turvallisesti kynnysluiskan avulla. Luiskassa kynnykseen on keskellä mukautuvuutta lisäävä nivel. Kynnysrampin avulla voit ylittää kynnykset, putket, kaapelit ja muut hankalat esteet kuorman kanssa tai ilman. Se sopii käytettäväksi varastoissa ja tehtaissa sekä esimerkiksi liikuntaesteiden poistamiseen. Liitoslevy on alumiinia, ja sen pinta on uritettu pidon parantamiseksi.

Ajorampit mönkijälle

Normaalit ja erikoisleveät ajorampit mönkijälle edesauttavat tavaroiden ja kulkupelien, kuten moottorikelkojen, moottoripyörien ja mopedien lastaamista turvallisesti. Moottoripyörän ajosilta on ihanteellinen varusteiden siirtämiseen perävaunuihin tai hyllyille, kun taas kaareva ajosilta autolle mahdollistaa sujuvan siirtämisen perävaunuihin ja muihin vastaaviin. AJ Tuotteella myynnissä olevan valikoiman hyvät ajorampit on valmistettu alumiinista, joka on kevyt ja erittäin kestävä materiaali. Valitse lastausrampit kuorman mukaan: 200 kg tai 750 kg.