Työkaluvaunut

Inspiraatiota & vinkkejä helpompaa työntekoa varten

Haluatko helpottaa työntekoa?

Lue blogiartikkeleitamme ja ota parhaat vinkit käyttöön

Työkalukärryt

Työkaluvaunut ovat suosittuja apuvälineitä teollisuudesta aina varastoista työpajoihin ja halleihin ja kaikkeen siltä väliltä. Vaunut ovat näet ihanteellisia, helposti siirrettäviä työpisteitä, jotka mahdollistavat tehokkaan työskentelyn. Ne voivat toimia myös väliaikaisina säilytyspisteinä. Työkaluvaunussa on runsaasti säilytystilaa työkaluille, tarvikkeille ja varaosille. Monikäyttöisyytensä vuoksi työkaluvaunut ovat suosittuja eri teollisuuden aloilla, ja myös meillä on laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja. Valitse suosikkisi!

Edullinen työkaluvaunu

Hyvä työkaluvaunu on käytännöllinen säilytysratkaisu korjaamoon ja työpajaan. Se auttaa sinua pitämään työtilasi hyvässä järjestyksessä, ja vetolaatikoista on helppo löytää oikeat työkalut. Vaunussa on kolme matalaa vetolaatikkoa, jotka liukuvat pehmeästi ja hiljaisesti kuulalaakeroiduilla kiskoilla. Jokaisen vetolaatikon maksimikantavuus on 70 kg. Laatikot ovat lukittavat. Hanki myös vetolaatikoihin sopivat työkalusarjat. Saatavana on useita erilaisiin töihin soveltuvia työkalusarjoja, jotka myydään lisätarvikkeina. Työkaluvaunun alaosassa on suuri säilytystila, jossa on lukittava etupaneeli. Tuote on jauhemaalattu kirkkaanpunaiseksi. Jauhemaalattu pinta on luja ja kestää kovaa kulutusta. Vaunun ylätaso on päällystetty kulutusta kestävällä kumimatolla, joka suojaa käsiteltäviä tuotteita. Lisäksi se suojaa vaunun pintaa työkalujen aiheuttamilta kolhuilta. Siinä on kaksi kiinteää pyörää ja kaksi jarrullista nivelpyörää. Se rullaa kevyesti ja hiljaisesti, ja sitä on helppo käsitellä. Maksimikuormitus on 500 kg.

Laadukas työkaluvaunu - Uutuus!

Jauhemaalattu, tukeva ja laadukas työkaluvaunu, jossa voi säilyttää työkaluja ja muita työmateriaaleja. Vaunu soveltuu käyttöön esimerkiksi työmaa-alueella, työpajassa, varastossa ja teollisuudessa. Lukittavat vetolaatikot liukuvat kuulalaakerikiskoilla ja avautuvat hyvin myös suuremmilla painokuormilla. Tuotteessa on kätevä sivuhyllytaso yhdessä päässä ja työntökahva toisessa. Tukevat pyörät liukuvat sujuvasti erilaisilla lattiapinnoilla. Kaksi pöyristä ovat kiinteitä ja kaksi nivelpyöriä. §Pehmeä kumimatto työtason päällä suojaa itse vaunua ja työstettäviä tavaroita.

Työkalukaappi pyörillä korjaamoon ja varastoon

Käytännöllinen ja kestävä työkalukaappi pyörillä helpottaa työkalujen ja muiden tavaroiden säilyttämistä ja siirtämistä työpaikalla. Vaunu sopii erityisesti korjaamoon, varastoon ja muihin ympäristöihin, joissa tarvitaan helposti käden ulottuvilla olevaa säilytysratkaisua. Kaapissa on turvallinen teräsovi. Lyhyillä sivuilla on reikälevyt, joihin on helppo kiinnittää koukkuja ja kannattimia. Koukkujen avulla reikälevystä rakentuu tehokas työkalujen säilytyspaikka. Käytännöllisissä työkalutauluissa tärkeät työkalut ovat aina käden ulottuvilla. Hyllytasot on valmistettu lasikuidusta ja polypropeenista. Nämä materiaalit soveltuvat erityisen hyvin vaativiin ympäristöihin. Hyllytasoissa on hieman korotetut reunat, jotka estävät tavaroita putoamasta lattialle. Vaunussa on neljä nivelpyörää, joista kahdessa on jarrut. Niiden avulla vaunu ei pääse vahingossa siirtymään paikaltaan työpisteen äärellä.