Nokkakärryt ja kokoontaitettavat nokkakärryt hyvään hintaan

Kuljetuskärryt

Huokaise helpotuksesta – nokkakärryt tekevät raskaiden asioiden siirtelystä kevyttä ja vaivatonta! Kunnolliset, ergonomiset ja tukevat kokoontaitettavat nokkakärryt siirtävät tavarat ja painavat lastit kätevästi paikasta toiseen, oli painoa sitten 50 tai 250 kilon verran. AJ Tuotteen kevyt varastokärryt ovat ergonomisia, kulutusta kestäviä ja helposti käsiteltäviä: pehmeät kumipyörät takaavat tasaisen menon lattiapinnalla, kun taas rappusia varten valmistetut kuljetuskärryt on varustettu umpikumipyörillä, kaarikahvoilla ja liukukiskoilla, joiden avulla tavaran kuljettaminen portaissa sujuu näppärästi. Valintaasi helpottaaksemme olemme tehneet lyhyen esittelyn kustakin kategoriasta. Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen tuotteisiimme tai valikoimaamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähettää meille toimistoaikojen puitteissa pikaviestejä chat-ikkunan kautta.

Kokoontaitettavat nokkakärryt umpikumipyörrillä

Vältä raskaiden esineiden nostelua taitettavilla nokkakärryillä, joissa on teleskooppiaisat, ylös taitettava kuormataso ja ilmakumipyörät.. Nokkakärryn kantavuus on 150 kg, joten se sopii erinomaisesti useimpiin kuljetustöihin. Tämä käytännöllinen nokkakärry portaisiin helpottaa tavarakuljetuksia portaissa. Umpikumista valmistetut pyörät rullaavat kevyesti ja hiljaisesti, ja tukeva runko on valmistettu jauhemaalatusta teräsputkesta. Porraskärryjen parhaita puolia ovat kiinteä levynokka sekä taitettava kuormataso, jotka soveltuvat erityyppisten kuormien kuljettamiseen. Niiden maksimikuormitus on 200 kg.

Kuljetuskärry raskaille kuormille

Teleskooppirakenteensa ansiosta tämä vahva ja tukeva kokoontaitettava kuljetuskärry on helppo taittaa kokoon kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi, mikä tarkoittaa myös sitä, että kärryt ovat yleensä hyvin käden ulottuvilla. Tämä hyvä kärry sopii myös erinomaisesti pakettikärryksi, matkalaukkukärryksi tai raskaiden, kuitenkin enintään 250 kg painavien tavaroiden kuljettamiseen. Kevyt alumiinirunko ja muoviset yksityiskohdat. Kärryssä on umpikumipyörät, jotka rullaavat kevyesti ja vaimentavat tehokkaasti iskuja. Kun kärry on pystyasennossa, pyörät kohoavat hiukan irti maasta, mikä estää kärryä siirtymästä paikaltaan.

Rengaskärry helpottaa autonrenkaiden siirtämistä

Autonrenkaiden siirtely on raskasta puuhaa mutta vain, jos siirtelet talvi- tai kesäkiekkoja ilman käteviä ja hartiavoimia säästäviä rengaskärryjä. Tukevat ilmakumipyörät takaavat tasaisen menon, eivätkä leveät pyörät jätä jälkiä lattiaan. Rengaskärryssä on tukeva, jauhemaalattu teräsputkirakenne. Jauhemaalattu pinta on luja ja kestää raskasta käyttöä.Leveästä kaarikahvasta saa hyvän otteen, ja kärry on helppo kallistaa taaksepäin lastaamista ja purkamista varten. Nokan syvyys 380 mm.

Kaasupullokärry kaasupullojen kuljettamiseen

CE-merkitty kaasupullokärry, joka on jauhemaalattua teräsputkea, vaivattomaan ja mukavaan kaasupullojen kuljettamiseen. Ergonomiset kahvat ovat miellyttävät ja helpottavat vaunun ohjaamista. Kaasupullokärryssä on suuri teräslaatikko kahvojen välissä, johon pääsee helposti käsiksi kuljetuksen aikana. Siinä on ilmarenkaat tai umpikumiset ja puhkeamattomat pyörät. Paineilmakumipyörät ovat pehmeät ja hellävaraiset naarmuuntuvalle lattialle. Pehmeys tekee kynnysten ja muiden esteiden ylittämisestä helppoa. Umpikumipyörissä on erinomaiset iskunvaimennusominaisuudet, ja ne pyörivät äänettömästi. Nämä puhkeamattomat pyörät ovat pitkäikäiset ja kestävät paljon kulutusta.