Saksipöydät

Raskaiden kuormien nostamiseen tarvitaan hyvät työkalut: Edulliset ja käyttötarkoitukseen varta vasten suunnitellut. Varastoissa ja teollisuudessa painavien kuormien nostamiseen käytetään ikään kuin hallitunkkeina nostopöytiä. Näitä saksipöytiä hyödynnetään myös moottoripyörän nostopöytinä/huoltopöytinä kotitalleilla.

Saksinostopöytä 2000 kg

Nostopöytä on lujatekoinen huoltonostin, joka kestää useiden satojen tai tuhansien kilojen painon, mikä on tärkeää esimerkiksi laitteita kasatessa, kootessa tai pakatessa. Esimerkiksi AJ Tuotteen 2 000 kilogramman hydraulinen nostopöytä on nostolaite, jonka korkea nostokorkeus mahdollistaa vaativatkin nostot.

Nostopöytä 500kg

Muun muassa 500 kg huoltonostimessa on sähkömoottori. Moottori on 220 V:n kolmivaihesähkömoottori, minkä lisäksi tässä tunkin vastineessa on myös öljysäiliö, pumppu sekä hallintaventtiilit, mitkä mahdollistavat nostimen hallinnan. Voit ohjata nostolaitetta ohjausrasialla, jossa on lasku- ja nostopainikkeet. Nostimen käsittely on siis helppoa. Sähkökäyttöinen nostin nopeuttaa ja helpottaa työntekoa. Se on myös osa työturvallisuutta, sillä niiden avulla vähennetään työn fyysistä kuormitusta ja estetään esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Nostolaitteen pöydän alaosassa on myös puristussuoja. Puristussuoja estää pöytää laskeutumasta, mikäli käyttäjä on jäänyt puristuksiin.

Saksipöytä tehostaa työntekoa nostamalla korkeita kuormia

Saksipöytä on nostolaitteiden klassikko. Tukevan saksinostimen etuja on muun muassa lyhyt nostoaika. Saksilavanostimen saksivarret ovat jämäkät, esimerkiksi 1000 kilon saksinpöydän saksivarret ovat paksua teräsprofiilia. Saksimekanismi on myös kuormalava-alustassa, joka on suunniteltu manuaaliseen lastaamiseen ja purkamiseen. Lava-alustan tarkoitus on ylläpitää sopiva työskentelykorkeus koko lastauksen ajan, mikä tarkoittaa muun muassa sitä, että lavaa alustalle asettaessa lava laskee alaspäin. Vastaavasti lastia purettaessa lava nousee hitaasti ylöspäin. Tätä pienikokoista laitetta on helppo käyttää. U-mallinen nostin on erinomainen lavanostin. Se sopii muotoilunsa puolesta myös lastaamiseen ja purkuun haarukkatrukilla.

Matala nostopöytä

Tukeva, matala nostopöytä, jota ei tarvitse asentaa monttuun. Sopii työtiloihin, jossa tarvitaan matalaa työtasoa. Runko seisoo vapaasti ja on siinä on puristussuoja. Pöydässä on ramppi. Nostopöydässä on matala profiili, mikä tarkoittaa ettei sitä tarvitse asentaa monttuun jotta pääsisi lattian tasolle. Nostopöydän voi siis laittaa suoraan lattialle. Pöytä auttaa painavien kuormien kanssa ja työntekijät voivat välttää turhia nostoja. Nostopöytä on helppo nostaa ja laskea halutulle korkeudelle tarpeen mukaan. Rungossa on puristussuoja pöydän alla henkilövahinkojen välttämiseksi. Matala nostopöytä helpottaa nostamista autotallissa, teollisuudessa ja varastossa. Ramppi mahdollistaa nostopöydälle lastaamisen ja purkamisen haarukkatrukin avulla.