Kirjoita alennuskoodi "Syötä kampanjakoodi" -kenttään kohdassa "Onko sinulla kampanjakoodi?" verkkokaupan kassalla/ostoskorissa. Klikkaa "Käytä".

Alennuskoodi on kertakäyttöinen koodi, jota voidaan käyttää kerran yhteen ostokseen. Sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennushintoihin tai sopimushintoihin.
Hintamme on ilmoitettu euroissa (EUR) ilman alv. Vasemmasta yläkulmasta voit valita, haluatko hinnat näkyviin alvittomina tai alvillisina.

Kaikkien ostokanaviemme kautta yritykset voivat valita maksutavaksi laskutuksen. Luottotiedot tarkistetaan laskutuksen yhteydessä ja lähetämme tarvittaessa ennakkolaskun. Lasku lähetetään rekisteröityyn laskutusosoitteeseen toimituksesta erillisenä.

Maksuehto on 14 pv netto. Käytämme mielellämme verkkolaskutusta tai lähetämme PDF-laskun sähköpostiosoitteeseen, jonka voit ilmoittaa tilausta tehdessäsi.

Verkkokaupassamme yritykset ja yksityisasiakkaat voivat maksaa myös luottokortilla.
Välitämme ympäristöstä ja lähetämme mielellämme laskun PDF-muodossa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit ilmoittaa haluamasi sähköpostin tilausta tehdessäsi vaiheessa 4. Maksutapa.
Yritysasiakkaat voivat valita maksutavaksi joko laskutuksen tai korttimaksun. Yksityisasiakkaat voivat tällä hetkellä maksaa vain korttimaksulla.