Ota yhteyttä meihin verkkosivujemme chat-palvelun kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakasnumeron löydät kuvaston takakannesta.

Asiakaspalvelun yhteystiedot
Jollet pääse jatkamaan maksutapoihin verkkokaupan kassalla, mene takaisin kohtaan 3. Asiakastiedot. Tarkista, että kaikki tiedot on täytetty ja tallenna tiedot.
Klikkaa "Kirjaudu sisään" verkkosivujemme ylälaidassa. Valitse sitten "Luo asiakastili" alalaidasta. Valitse asiakastilin muodoksi "Yritys" tai "Yksityinen".
Voit selata e-kuvastojamme tai tilata uusimman pääkuvaston täällä.
Sähköpostiosoitteesi voi olla rekisteröity useamman yrityksen alle.

Kirjaudu sisään asiakatilillesi sähköpostisi avulla ja mene asiakastilin omille sivuille. Klikkaa välilehteä Monitili.

Siellä voit etsiä y-tunnuksen mukaan ja saada luettelon mahdollisista yrityksistä hakutuloksina. Valitse yrityksen, johon haluat muodostaa yhteyden, ja hakemuksesi lähetetään asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelu käsittelee hakemuksen, ja kun sinut hyväksytään uuteen yritykseen, saat sähköpostin (näet hakemuksesi tilan omilla sivuillasi). Kun seuraavan kerran kirjaudut sisään, voit valita minkä yrityksen laskuun haluat ostaa.

Jollei yritystä, johon haluat yhdistää asiakastilisi, ole luettelossa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.
Jotta voit tilata verkkokaupassa, sinun on rekisteröidyttävä asiakkaaksemme. Helpoin tapa on tehdä rekisteröityminen suoraan verkkosivuilla klikkaamalla "Kirjaudu sisään" verkkosivujen oikeasta yläkulmasta.

Siellä voit täyttää omat tai yrityksen tiedot. Silloin saat käyttöösi myös henkilökohtaiset kirjautumistiedot myöhempiä ostoksia varten.

Voit tehdä tilauksen myös puhelimitse 010 32 888 50 tai sähköpostitse info@ajtuotteet.fi ilman rekisteröitymistä verkkokauppaan.
Verkkokauppaan kirjaudutaan sähköpostiosoitteen ja salasanan avulla. Jollet ole aikaisemmin kirjautunut sisään, sinulla ei ole vielä omaa tunnusta ja sinun pitää rekisteröityä asiakkaaksemme.

Huomaa, ettet tarvitse asiakasnumeroa kirjautuaksesi.

Jos olet epävarma siitä, oletko kirjautunut sisään aikaisemmin tai unohtanut salasanasi, tee näin:

  • Mene kohtaan "Kirjaudu sisään"
  • Valitse "Oletko unohtanut salasanasi?"
  • Täytä kenttään sähköpostiosoitteesi, jota käytit rekisteröityessäsi, ja paina "Lähetä".

Jos sähköpostiosoitetta ei tunnisteta, saat siitä viestin. Tässä tapauksessa sinun pitää luoda uusi asiakastili. Jos sinulla on jo tunnus, uusi salasana lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin.
Meillä on näyttelytila Espoossa Sinimäentiellä. Näyttelytilassa on esillä vain osa valikoimastamme eikä siellä ole suoramyyntiä. Mikäli mielessäsi on tietty tuote, varmistathan ensin asiakaspalvelusta, että tuote varmasti löytyy näyttelytilamme valikoimasta. 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja katso tiedot näyttelytilasta.