Tarkista toimituspäivä tilausvahvistuksesta. Jollet ole saanut kaikkia kolleja tai tuotteita puuttuu, ilmoita tästä meille viipymättä.
Vahingoittuneet tuotteet tulisi viipymättä ilmoittaa asiakaspalveluumme ja viimeistään 5 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta.

Tarvitsemme seuraavia tietoja: kuvat pakkauksesta ja tuotteesta, asiakastiedot, tilaustiedot sekä kyseisen tuotteen tuotenumeron.

Järjestämme uuden toimituksen vahingoittuneesta tuotteesta ilman lisäkustannuksia.
Kun olemme vastaanottaneet ja rekisteröineet tilauksesi, lähetämme tilausvahvistuksen sinulle sähköpostilla. Tilausvahvistuksen tuoteriveiltä näet arvioidun toimituspäivän keskusvarastoltamme.

Omilla sivuilla kohdassa Tilaukseni näet tilauksesi tilanteen. Kun tilauksesi on lähetetty varastoltamme, saat sähköpostin jossa on toimituksen tiedot. Näin voit seurata toimituksen kulkua. Tilausvahvistuksesta näet arvioidun toimituspäivän, jolloin toimitus lähtee matkaan keskusvarastoltamme. Epäselvissä tilanteissa voit kysellä asiakaspalvelusta lisätietoja toimituksesta.
Jos haluat muuttaa toimitusosoitetta tilauksessa, joka on jo vahvistettu, ota yhteyttä meihin puhelimitse.

Soita numeroon 010 32 888 50.
Omilla sivuilla kohdassa Tilaukseni näet tilauksesi tilanteen.

Kun tilauksesi on lähetetty varastoltamme, saat sähköpostin jossa on toimituksen tiedot. Näin voit seurata toimituksen kulkua.

Tilausvahvistuksesta näet arvioidun toimituspäivän, jolloin toimitus lähtee matkaan keskusvarastoltamme. Epäselvissä tilanteissa voit kysellä asiakaspalvelusta lisätietoja toimituksesta
Kun olemme vastaanottaneet ja rekisteröineet tilauksesi, lähetämme tilausvahvistuksen sinulle sähköpostilla. Tilausvahvistuksen tuoteriveiltä näet arvioidun toimituspäivän keskusvarastoltamme. Eri tuotteet voidaan toimittaa eri päivinä riippuen siitä, onko kysessä varastotuote tai tuleeko tuote suoraan toimittajaltamme.

Jos toimituksestasi uupuu tuotteita, ole mahdollisimman pian yhteydessä asiakaspalveluumme.
Toimitamme tilauksesi DB Schenkerin avulla ilmoitettuun katuosoitteeseen. Toimitus on arkisin klo 07:00-16:00.

Noudatamme Incoterms 2010 –toimituslausekkeita. Vakiotoimitusehtonamme on toimitus määräpaikalle (DAP) eli asiakkaan ilmoittamaan miehitettyyn katutasolla olevaan osoitteeseen ovelle, portille tai lastauslaiturille.

Jos haluat perillekannon sisälle tai asennuksen, voit tilata nämä lisäpalveluina. Näet arvioidun lähetyspäivän tuotteille tilausvahvistuksesta.
Toimituskulut perustuvat tilauksen kokonaisarvoon. 

Alle 200 euron tilauksissa toimituskulut ovat 19,90 euroa ja sen jälkeen 12 % tilauksen arvosta. Yli 2000 euron arvoisissa tilauksissa rahti on maksuton. Huom.! Hinnat ilman alv.

Vinkki: Laita tuotteet verkkokaupan ostoskoriin, niin näet rahtikustannukset tilaukselle.