Avainkaapit numerolukolla

Jykevä avainkaappi, jossa on elektroninen yhdistelmälukko ja kätevä luukku avaimen palautusta varten. Avainkaapissa voi säilyttää työpaikan kaikki avaimet kätevästi ja turvallisesti yhdessä paikassa. Näin ne ovat aina tarvittaessa saatavilla. Kaapin voi kiinnittää seinään. Avainkaapissa koodilukolla voi säilyttää työpaikan kaikki avaimet kätevästi ja turvallisesti yhdessä paikassa. Näin ne ovat aina tarvittaessa saatavilla asianomaisille henkilöille. Kestävässä ja vankkarakenteisessa avainkaapissa avaimesi pysyvät hyvässä tallessa ja järjestyksessä. Kaapissa on käytännöllinen luukku avainten palautusta varten. Kaappia ei siten tarvitse avata avainta palautettaessa. Tämä on kätevä ominaisuus esimerkiksi silloin, kun avaimia lainataan väliaikaisesti.
Teräksinen avainkaappi on maalattu vaaleanharmaaksi. Avainkaapissa on elektroninen yhdistelmälukko, jossa on LCD-näyttö ja kuusinumeroinen koodi. Kaapissa on hätäohitus. Ovessa on kaksi lukitussalpaa ja tilaa säästävä, upotettu kääntökahva. Turvallisuussyistä suosittelemme kaapin kiinnittämistä seinään. Mukana kaksi kiinnikettä, joiden avulla kaapin voi kiinnittää betoniseinään.

Avainkaappi koodilla ulkokäyttöön

Säilytä vara-avain turvallisesti uudessa avainpiilossamme. Bluetooth-ohjattu. Avaa elektroninen avainsäilö käyttämällä ohjelmaa ja Bluetooth-toimintoa kännykässä. Voit myös jakaa väliaikaisia ja pysyviä koodeja toisten kanssa. Uusi avainpiilomme on yksikertainen ja turvallinen käyttää. Lataa ilmainen ohjelma kännykällesi. Ohjelman kanssa voit ohjata avainpiiloa Bluetooth-toiminnon avulla. Jaa koodi tekstiviestillä tai sähköpostilla vierailijan kanssa, jotta hän pääsee käsiksi avaimeen. Sopii hyvin silloin kun et itse pääse paikalle antamaan avainta esimerkiksi ammattimiehelle, jonka pitää päästä taloosi tai yritykseesi, kun et ole paikalla. Valitse haluatko jakaa joko pysyvän tai väliaikaisen koodin, jota voi käyttää vain kerran. Ohjelmasta näet heti mihin aikaan ja minä päivänä koodia käytettiin. Voit myös avata avainpiilon itse henkilökohtaisen koodin avulla. Koodia voi vaihtaa niin usein kuin haluaa. Avainpiilo on suunniteltu vaativiin sääolosuhteisiin ja jopa -40?C lämpötiloihin, joten avainpiilon voi asentaa mihin vaan. Kun paristot ovat loppumassa, avainpiilo lähettää sinulle sähköpostin. Tämä näkyy myös avainpiilon näytössä.

Lukollinen avainkaappi työpaikalle

Turvaluokitellut ja korkealla murtosuojaluokituksella varustetut avainkaapit ovat varma ja turvallinen ratkaisu työpaikalla tarvittavien avainten säilytykseen. Lukittavat avainkaapit on testattu ja sertifioitu standardin SS3492 mukaan, mikä tarkoittaa sitä, että ovien lukitusjärjestelmä täyttää avainturvakaapeille asetetut vaatimukset. Kaapeissa on useita koukkurivejä, joissa on mallista riippuen yhteensä 42, 140 tai 372 avainpaikkaa.

Metallinen avainkaappi

Tilavassa avainkaapissa työpaikkasi avaimet pysyvät hyvässä järjestyksessä ja turvallisesti lukkojen takana. Kaapeissa on irrotettavat koukkulistat, joista jokaisessa on 10 avainkoukkua. Koukkulistat kiinnitetään kaapin sisällä oleviin kiinnitysreikiin. Listoja on helppo siirtää tarvittaessa. Jos haluat kaappiisi enemmän avainpaikkoja, voit ostaa lisää koukkulistoja lisätarvikkeena. Avainkaappi on valmistettu kestävästä, harmaaksi maalatusta teräslevystä. Ovessa on lukko ja mukana toimitetaan kaksi avainta.