Pinkkarit

Manuaalinen pinoamisvaunu, jota voidaan käyttää eri työtehtäviin. Haarukat nostetaan pumppaamalla ohjausvartta ja lasketaan painamalla käsivivusta. Pinoamisvaunua on helppo siirtää, sillä pyörät rullaavat kevyesti ja sopivat raskaiden kuormien kuljettamiseen tasaisilla lattiapinnoilla. Tuotteessa käytännöllinen jalkajarru.
Manuaalinen pinoamisvaunu helpottaa työskentelyä lavojen kanssa varastossa. Pinoamisvaunua on mahdollista käyttää myös esimerkiksi haarukkavaununa ja nostopöytänä. Pinoamisvaunua on helppo käsitellä. Siinä on kätevä jalkajarru. Tuote on CE-merkitty. Pyörät ovat nailonia. Pyörät rullaavat kevyesti ja sopivat raskaiden lastien kuljettamiseen tasaisilla lattiapinnoilla. Tuotenumeron 30076 nostonopeus on kuormittamattomana 40 mm/pumppaus ja kuormitettuna 16 mm/pumppaus. Tuotenumeron 30077 nostaa yhdellä pumppauksella lastaamattomana 30 mm ja lastattuna 10 mm.

Käsikäyttöiset pinoamisvaunut

Käsikäyttöisesti liikutettava pinoaja, jossa on akulla toimiva nostomoottori ja seisontajarru. Nosto- ja laskutoiminto tapahtuvat vivulla. Nostomoottori: 1.5 kW. Akku: 12 V/150 Ah. Sisäänrakennettu akun lataus. Pinoaja helpottaa korkeita nostoja ja nopeuttaa tavaroiden käsittelyä. Tämä akkukäyttöinen pinoaja toimii vakaasti ja sitä on helppo ohjata. Nostokehys on hyvin vankka. Laitteen avulla lavojen käsittely on erittäin turvallista. Akkupinoajassa on tehokas nostomoottori. Hyvä vaihtoehto moniin eri pinoamistehtäviin, lastaamiseen ja lastin purkamiseen. Seisontajarrun ansiosta pinoaja ei siirry paikaltaan lastaamisen tai purkamisen aikana. Akkupinoajassa on matalakitkaiset nailonpyörät. Ne kestävät painavaa kuormaa ja suurta kulutusta.