Siirtoalustat

Siirtoalustat raskaiden esineiden siirtoon

Siirtoalusta, jossa on neljä kiinteää pyörää ja tasolla kumimatto. Siirtoalustat helpottavat suurten koneiden ja muiden raskaiden kuormien siirtämistä.Kuljetusalusta on siniseksi jauhemaalattua terästä.Alustassa on neljä kestävää pyörää, joilla on suuri kantavuus.Pyörien kulutuspinta on nylonia, joka kestää erinomaisesti kosteutta, öljyjä, orgaanisia liuottimia ja emäksiä.Tasoilla on uritettu kumimatto, joka suojaa lastia ja estää sitä liukumasta kuljetuksen aikana.

Siirtoalusta pyörillä

Helposti ohjattava siirtoalusta, jossa on kahdeksan kiinteää pyörää, pitkä vetotanko ja kumipintainen kääntöpöytä. Käytännöllisen, helposti ohjattavan siirtoalustan avulla voit helposti ja turvallisesti siirtää suuria koneita, laitteita ja muita raskaita kuormia. Siirtoalustassa on pitkä vetotanko, jossa on kahvat. Kääntyvä taso helpottaa kuorman ohjausta erityisesti nurkissa käännyttäessä ja kynnyksiä ylitettäessä. Tasolla on kumimatto, joka suojaa siirrettävää kappaletta kolhuilta ja estää sitä liukumasta kuljetuksen aikana.Siirtoalustassa on kahdeksan pyörää. Sekä alusta että pyörät on valmistettu teräksestä.

Raskaiden esineiden siirto

Säädettävä siirtoalustapari koneiden ja laitteiden siirtämiseen.Kummassakin alustassa on kuusi järeää pyörää ja tasolla kumimatto. Alustapari on kytketty toisiinsa kahdella terästangolla.Kuljetusalustan leveyttä on helppo säätää siirtämällä alustoja terästankoja pitkin sisään- tai ulospäin.Välitangot voi myös poistaa ja käyttää siirtoalustoja erikseen.Siirtoalustat helpottavat suurten koneiden ja ja muiden raskaiden kuormien siirtämistä.Alustat ovat siniseksi jauhemaalattua terästä.Pyörät ovat erittäin kestävät ja kantavat.Pyörien kulutuspinta on nylonia, joka kestää erinomaisesti kosteutta, öljyjä, orgaanisia liuottimia ja emäksiä.Tasoilla on uritettu kumimatto, joka suojaa lastia ja estää sitä liukumasta kuljetuksen aikana.