Kuormalavahyllyt ja trukkihyllyt

Osto-opas kuormalavahyllyjä varten

Vinkit varaston toiminnan tehostamiseen

Lue artikkeli

Kestävät lavahyllyt

Kuormalavahyllyt ovat teollisuudessa tuiki tarpeellisia varastoinnin ja logistiikan kannalta: Ne pitävät tuotteet järjestyksessä sekä helposti käsiteltävinä, ja nopeuttavat täten osaltaan tuotteiden läpikiertoa. AJ Tuotteen suunnittelema Ultimate-lavahyllysarja sopii jokaiseen varastoon, kiitos sen monikäyttöisyyden ja muunneltavuuden. Eri hyllyihin mahtuu eri määrä kuormalavoja, ja tarjolla onkin trukkihyllyjä aina 10 kuormalavan varastointiin saakka.

Kuormalavahyllyjen kantavuus

Ultimaten salaisuus onkin se, että vapaasti seisovaan perusosaan voi liittää jatko-osia tarpeen mukaan. Hyllyjärjestelmä siis joustaa tilanteen ja tilan mukaan, eikä muokkaaminen ole lainkaan hankalaa. Erikokoiset tuotteet saadaan mahtumaan hyllyihin kätevästi, eikä jokaiselle tavarakoolle ole enää tarvetta hankkia erikokoisia hyllyjä varastointia silmällä pitäen. Tehosta varastointiasi helposti!

Kuormalavahyllyt ja turvallisuus

Ultimatessa on kiinnitetty monikäyttöisyyden lisäksi erityishuomiota kuormalavahyllyn varastoturvallisuuteen. Hyllyjärjestelmä täyttääkin kaikki AJ:n tiukat turvallisuusvaatimukset ja turvallisuusstandardit. Muista myös hyödylliset lisäosat kuten esimerkiksi kuormalavahyllyjen vaakapalkki tai törmäyssuoja varastotarvikkeistamme.

Kuormalavahyllyjen jatko-osat käyttöön lavahyllyissä

Ultimate-hyllyjärjestelmässä voit muokata vapaasti seisovia trukkihyllyjen perusosia aina tarpeidesi mukaan. Jatko-osat muistuttavat varastohyllyjen perusosia, mutta niistä puuttuvat sivut ja päädyt. Ne onkin tarkoitus kiinnittää lavojen hyllyihin. Voit liittää jatko-osia myös toisiinsa! Jatko-osat ovat säädettäviä, joten muokkausmahdollisuuksia on riittämiin. Esimerkiksi Ultimaten kahdeksalle lavalle tarkoitettu jatko-osa on omiaan laajentamaan varastoasi helposti ja kustannustehokkaasti. Syvyys lavahyllyjen jatko-osissa on 1 100 mm. Tukipylväät ovat galvanoitua terästä ja kuormalavan maksimikuormitus on 1 000 kiloa.

Trukkihyllyt kaapelikeloille tehostaa varastointia

Kaapelikelojen säilyttäminen aiheuttaa usein harmaita hiuksia. Kelat ovat vaikeasti käsiteltäviä ja ne vievät paljon tilaa, minkä lisäksi niitä olisi kohdeltava varoen vaurioiden välttämiseksi. Ratkaisuksi kannattaa harkita AJ-Tuotteen varastotuotteista ja varastohyllyistä esimerkiksi lavahyllyä kaapelikeloille . Tämä lavateline on suunniteltu juuri kelojen varastointiin – niinpä tässä varastointihyllyssä kaikki kaapelikelat pysyvät varastoissa helposti käsiteltävinä ja suojassa. Myös kaapelikelojen varastointiin on saatavilla muokattavia ja muunneltavia kaapelikelojen hyllyn jatko-osia. Nämä lisäosat mahdollistavat varaston kapasiteetin maksimaalisen hyödyntämisen. Sekä kelojen varastointihyllyn perusosat että lisäosat ovat osa AJ-Tuotteen omaa, Ultimate-sarjaa. Ultimate-sarja on varastointiratkaisu moniin erikokoisiin yrityksiin erityisesti teollisuudessa. Kiitos muunneltavuutensa, Ultimate-sarjan varastotuotteet muuntuvat yrityksen mukana.